Tilaa uutiskirje

Eka-valmissavupiiput


Eka edelstahlkaminenin valikoimaan kuuluu eristettyjä ja eristämättömiä jaloterässavupiippuja sekä sisäpiippuja eri kokoisina ja vapaasti valittavissa pituuksissa. Valikoimaan kuuluvat myös kaikki piipputarvikkeet, kuten erilaiset läpiviennit, kiinnikkeet, luukut, erikoiskappaleet ja niin edelleen.

Piipunmitoitusohjelmistolla voimme mitoittaa käyttökohteeseenne ja tulisijaanne sopivan piipun, jolla varmistetaan savukaasujen johtuminen ulos kaikissa tilanteissa.

eka-osia-eristetty eka_rakenne mallikohde_eristetty_3
puhelin
Ota yhteyttä

rahoitusta
Katso rahoitusvaihtoehdot

 
 
Eristetty eka complex D -piippujärjestelmä ››

Complex D on jaloteräksestä (1.4404 / 1.4301) valmistettu eristetty piippujärjestelmä, joka voidaan asentaa joko rakennuksen sisään tai ulkopuolelle itsekantavana tai tuettuna teräsorteen. Sen sisä- ja ulkoputki ovat vakiona vahvuudeltaa 0,6-millimetrisiä. Erikoistilauksesta on saatavissa myös 1,0 millimetrin sisäputki. Eristeenä putkien välissä on 25 milimetrin kivivilla. Erikoistilauksesta on saatavissa myös 50 millimetrin kivivillaeriste.

Eka complex D -piippujärjestelmä on tarkoitettu käytettäväksi kaikissa öljy-, kaasu- ja puutulisijoissa, joiden savukaasujen lämpötila ei ylitä 600 celsiusastetta. Complex D -piippujärjestelmä voi toimia yli- tai alipaineisena, ja se on suunniteltu toimimaan niin sanotusti märkänä piippuna.

Ekan valmissavupiiput varustetaan yleensä niin sanotulla altanuohousluukulla, jolloin katolle ei tarvita rumentavia ja kalliita tikasrakennelmia.

Eka complex D -piippujärjestelmä on CE-hyväksytty, ja se täyttää EN1856-1 T600 -normin. Eristetyn piipun halkaisija voidaan valita käyttökohteen mukaan 113 - 600 millimetrin väliltä. Piipun ulkoputki voidaan pinnoittaa eriväriseksi tai kuparoida.

  eka_eristetty
Eristämätön eka complex E -piippujärjestelmä ››

Complex E on jaloteräksestä (1.4404) valmistettu yksiputkinen piippujärjestelmä, joka asennetaan yleensä jo olemassa olevan piipun sisään tai yhdysputkeksi tulisijasta eristettyyn piippuun. Sen putken seinämä on vahvuudeltaa 0,6 millimetriä.

Eka complex E -piippujärjestelmä on tarkoitettu käytettäväksi kaikissa öljy-, kaasu- ja puutulisijoissa, joiden savukaasujen lämpötila ei ylitä 600 celsiusastetta. Complex E -piippujärjestelmä voi toimia yli- tai alipaineisena, ja se on suunniteltu toimimaan niin sanotusti märkänä piippuna.

Eka complex E -piippujärjestelmä on CE-hyväksytty, ja se täyttää EN1856-1 T600 -normin. Eristämättömän piipun halkaisija voidaan valita käyttökohteen mukaan 80 - 600 millimetrin väliltä. Eristämätön eka-piippu voidaan toimittaa myös ovaalin muotoisena. Tarvittaessa voidaan valita myös taipuisa eka complex E Flex -sisäputki joko yksinkertainsena (0,12 mm) tai kaksinkertaisena (2 x 0,12 mm).

 

eka_eristamaton 

Mallikohteita ››
Mallikohde_eristetty_kuparoitu Mallikohde_eristetty_4 Mallikohde_eristetty_1
 

Lataa esite ››

 

Robora_logo

 

 

ROBOTTI-PIHATOIDEN EDELLÄKÄVIJÄ

 

puhelin

Ota yhteyttä


Katso yhteystiedot ›