Tilaa uutiskirje

Pellettilämmitys


PELLETTIKATTILA HPK-RA

Erittäin tehokas kattila on valmistettu erikoiskattilateräksestä jännityksettömäksi hitsaten. Avautuva etuovi ja koko kattila on kauttaaltaan eristetty 70 millimetrin paksuisella kivivillalla. Kattilan lämmönvaihtimet puhdistuvat täysin automaattisesti kierukoilla, joiden siiven vahvuus on kuusi millimetriä.

Kattila soveltuu puupelletin täysautomaattiseen polttoon. Arinan ja avattavan tulipesän luukun ansiosta kattilassa voidaan polttaa puuklapeja ilman mitään lisätoimenpiteitä (pois lukien mallit 12.5, 14.5 ja 19.5). Kattila on valmistettu erikoiskattilateräksestä (St. 37.2), jonka seinämävahvuus on 6 millimetriä.

Lämmönvaihtimet on valmistettu saumattomasta paksuseinämäisestä kattilaputkista. Kattilan maksimikäyttöpaine on 3 baria. Siinä on täydelliset putkiyhteet sekä automaattinen tuhkanpoisto irrotettavalla pyörällisellä tuhka-astialla. 

Lataa esite ››

pelletskessel_500px

 tilaneuvonta
Kysy tarjous

rahoitusta
Katso rahoitusvaihtoehdot

Pellettikattilan rakenne ››
 1. Pellettipoltin kuumuutta kestävää erikoisterästä malleissa HPK-RA 12.5 - 60 ja keraamista massaa mal- leissa HPK-RA 75 - 160
 2. Automaattinen tuhkanpoisto ruuvilla, joka tiivistää tuhkan - pitkät tyhjennysvälit - pyörällinen tuhka-astia
 3. Tulipesän luukku puunpolttoa varten - puunpoltto ilman lisätoimenpiteitä (ei malleissa 12.5, 14.5 eikä 19.5)
 4. Vaakatasossa olevat putkilämmönvaihtimet automaattinuohouksella maksimoivat hyötysuhteen; > 90 %
 5. Savukaasuimuri palotapahtuman optimoimiseksi ja alipaineen takaamiseksi kattilassa
 6. Lambda- (jäännöshappi-) anturi polton säätämiseksi - puhtaat savukaasut
 7. Ylikiehumissuoja
 8. Erikoiskattilateräksestä (St. 37.2) hitsaamalla valmistettu kattila, seinämävahvuus 6 mm
 9. Kattilakierto pumpulla ja kolmitieventtiilillä
 10. Ensiöilman säätyvä puhallus
 11. Toisioilman säätyvä puhallus
    gilles_hpkra_numerot
    
Polttotekniikka ››

PELLETTIPOLTIN

Erittäin korkea palamislämpötila takaa parhaan mahdollisen hyötysuhteen kaikilla tehoalueilla. Tarkasti suunniteltu palamisilmanohjaus varmistaa puhtaan palamisen kaikissa tilanteissa. Vuosien kokemus, korkealaatuiset materiaalit ja huolellinen valmistus maksimoivat käyttöiän ja minimoivat päästöt.

 

Pellets_Brenner

LOKEROSYÖTIN

Laajasti testattu täysmetallinen lokerosyötin eristää kattilan luotettavasti varastosta estäen takapalon sataprosenttisesti. Syöttimen siivet ovat kaarevat melun ja puristusvoimien eliminoimiseksi. Mallista HPK-RA 75 ylöspäin lokerosyöttimen siivet on asennettu vinoon kulmaan leikkaustehon kasvattamiseksi. Lokerosyöttimen runko on melua sitovaa valurautaa ja siinä on vastaterä.
Herkästi pyörivä, ilmatiivis 4-lokeroinen syötin.  
   lokerosyotin.jpg

KLAPIEN POLTTO ILMAN LISÄTOIMIA

Mikäli haluat polttaa puuklapeja, laitat vain klapit pesään - kaikki muu hoituu automaattisesti!
Sytytys tapahtuu polttamalla pellettejä, kunnes klapit palavat kunnolla. Pellettien syöttö minimoituu siihen saakka, kunnes kattilan anturit havainnoivat puiden palaneen loppuun ja pellettien syöttö palautuu automaattisesti normaaliksi.
    scheiter-anheizen

PALOPÄÄ 12,5-49 kW

Pellettipoltin kuumuutta kestävää erikoisterästä.

   palopaa

PALOPÄÄ 60-160 kW

Keraamisesta massasta valmistettu palopää yhdessä tulitilan keraamisten tiilien kanssa takaavat korkean palamisen hyötysuhteen myös osakuormalla.   

    palopaa2
      
Ohjaus ››
Älykäs kosketusnäyttöohjain kaikissa vakiokattiloissa. Hallitse ja ohjaa kaikkia lämmitysjärjestelmääsi kuuluvia osia myös etänä PC:n, tabloidin tai älypuhelimen avulla koska vain ja missä vain. GILLES Touch kertoo reaaliaikaisesti kaikki kattilan, polttimen, varaajan, lämmityspiirien jne. tilat ja toiminnot. Voit lukea ohjaimelta kaikki viestit ja lämpötilat jopa 6 kk jälkikäteen.

Saat halutessasi hälytysviestit automaattisesti sähköpostiisi. Lisävarusteena saatavana SMS-modeemi, joka lähettää hälytykset tekstiviestinä kännykkääsi. Ohjaimen ohjelmointi ja päivitys yksinkertaisesti USB-muistitikun avulla. Ohjain liitetävissä helposti nettiin kohteen laajakaistareitittimen avulla.

         touch_naytto
Varastointi- ja siirtotekniikka - Pelletinsiirtojärjestelmät ››

VAKIORUUVI

Pellettiruuvi moottorilla, hammaspyörävaihteella, moninkertaisella laakeroinnilla ja tukijaloilla vakauden lisäämiseksi. Ruuvin siipi on toteutettu progressiivisella kierteellä pelletin siirron varmistamiseksi. Ruuvi siirtää pelletin luotettavasti lokerosyöttimeen ja polttimelle. Ruuvin muotoilu mahdollistaa pelletin hellävaraisen ja häiriöttömän siirron kattilalle.

  vakioruuvi

NOUSEVA RUUVI

Nouseva ruuvi pellettien siirtoon HPK-RA-kattilalle. Ruuvissa hammasratasveto sähkömoottorilla, laakeroinnit ja tukijalat. Ruuvissa progressiivinen kierre tukkeutumisen estämiseksi. Syöttö polttimeen yläpuolelta.

  nouseva_ruuvi

NOUSEVA KULMARUUVI

Nouseva kulmaruuvi pellettien siirtoon HPK-RA-kattilalle. Ruuvissa hammasratasveto sähkömoottorilla, laakeroinnit ja tukijalat. Ruuvissa progressiivinen kierre tukkeutumisen estämiseksi. Kolmiosainen ruuvi: vaaka/kulma/nousu. Kulmassa murrosnivel. Syöttö polttimeen yläpuolelta.

  nouseva_kulmaruuvi

SPIRAALIKULJETIN

GILLESin joustava spiraalikuljetin on tehty valmistettu karkaistusta teräksestä ja siinä on esijännitys ja jousivoima. Tämä mahdollistaa pellettien häiriöttömän siirron mutkittelevastikin vaaka- ja pystysuuntaan jopa 30 metrin päähän.

  spiraalikuljetin 

PELLETTIEN IMUSIIRTOJÄRJESTELMÄ


GILLESin imusiirtojärjestelmä toimii jopa neljän metrin korkeuserolla ja 20 metrin siirtoetäisyydellä siilosta polttimelle. Välisäiliön tilavuus on noin 160 litraa (=100 kg pellettiä).

  imusiirtokuljetin
     
 
 
 

Robora_logo

 

 

ROBOTTI-PIHATOIDEN EDELLÄKÄVIJÄ

 

puhelin

Ota yhteyttä


Katso yhteystiedot ›