Tilaa uutiskirje

Pöttinger-koneet

Lautasniittokoneet ››
lautasniittokoneet_novacat_352    Nykyajan nurmentuotannossa avainsanoja ovat rehun puhtaus ja tehokkuus. PÖTTINGERillä on monipuolinen valikoima eri teholuokan niittokoneita varustettuna teräs- tai telamurskaimella tai ilman murskainta. Monipuolinen valikoima ja ISOBUS-teknologia mahdollistavat erilaisia yhdistelmiä, kuten esimerkiksi perhoset, puoliperhoset tai hinattava yhdistettynä etukoneeseen.
Tutustu PÖTTINGERin niittokonevalikoimaan valmistajan kotisivuilla ›

 

Pöyhimet ››
pöyhimet_hit-10.11_2   Pöyhimen tarkoitus on lyhentää esikuivatusaikaa. Pöyhin levittää niitetyn nurmirehun ja kääntää kostean puolen ylöspäin. Tarkan maanpinnanseurannan ansiosta rehun hygienia varmistetaan. Pöyhimen käyttö mahdollistaa korkean sokeripitoisuuden ja paremman säilyvyyden sekä pienentää sääriskiä sateen sattuessa. 

Tutustu PÖTTINGERin pöyhinvalikoimaan valmistajan kotisivuilla ›

 

Karhottimet ››
karhottimet_top_962_c   Karhottimet mukautuvat täydellisesti maanpinnan muotoihin, mikä on avaintekijä puhtaan rehun tuottamiseksi. Puhtaus varmistaa rehun säilymisen ja korkean sokeripitoisuuden. MULTITAST-roottorin etukannatinpyörä varmistaa puhtaan karhotustuloksen. Mallivalikoimasta löytyy 1-, 2- ja 4-roottoriset keskelle ja sivulle karhottavat mallit.

Tutustu PÖTTINGERin karhotinvalikoimaan valmistajan kotisivulla ›

 

Noukinvaunut ››
noukinvaunut_torro_7010_l_combiline   Noukinvaunukorjuussa tavoitteena on tehokkuus sekä lyhyt ja tasainen silppu, joka tiivistyy hyvin kuormaan ja aumaan. Noukinvaunun etuna on yksinkertainen koneketju sekä kustannustehokkuus. PÖTTINGER on johtava noukinvaunujen valmistaja, sillä se valmistaa yli 50 % maailman noukinvaunuista.

Tutustu PÖTTINGERin noukinvaunuvalikoimaan valmistajan kotisivulla ›

 

Pyöröpaalaimet ››
pyöröpaalaimet_impress_155_vc_pro   Pyöröpaalauksen uusi aikakausi alkaa PÖTTINGERin pyöröpaalaimilla. Useita patentteja ja käyttäjän jokapäiväistä työtä helpottavat ominaisuudet on kiteytetty yhteen koneeseen. PÖTTINGER tarjoaa kiinteä- ja muuttuvakammioiset yksikkö- ja yhdistelmäpaalaimet jokaisen tilan tarpeeseen. Pyöröpaalaimien 32 silppurinterää edesauttavat rehupaalin jatkokäsittelyä. Lyhyt ja tasainen silppu mahdollistaa myös tiukempien paalien teon, minkä ansiosta paalien kappalemäärä pienenee. EASY MOVE -sivulle vedettävä teräpakka helpottaa terien huoltotyötä, jolloin varmistat aina tasalaatuiset rehupaalit.

Tutustu PÖTTINGERin pyöröpaalainvalikoimaan valmistajan kotisivulla ›

 

Kyntöaurat ››
kyntöaurat_servo_45_m   PÖTTINGER-auramallisto on monipuolinen. Nostolaite- ja puolihinattaviin auramalleihin on saatavilla eri olosuhteisiin sopivia teräs- ja muovisiipiä. Aurojen ainutlaatuinen säätöjärjestelmä tekee aurojen säädöstä helppoa. Vetovoima jakaantuu tasaisesti auran rungossa, mikä tekee aurasta erittäin kestävän.

Tutustu PÖTTINGERin auravalikoimaan valmistajan kotisivulla ›

 

Kultivaattorit ››
kultivaattorit_synkro_3020   Kustannustehokkaan kevytmuokkauksen tavoite on mullata kasvinjätteitä ja luoda pintamaahan ihanteelliset olosuhteet rikkakasvien itämiselle. SYNKRO-kultivaattorilla saavutetaan ihanteelliset olosuhteet jo yhdellä ajokerralla.

Tutustu PÖTTINGERin kultivaattorivalikoimaan valmistajan kotisivulla ›

 

Lautasmuokkaimet ››
lautasmuokkaimet_terradisc_6001-t   Sänkimuokkauksen tavoitteena on pinnan rikkominen ja puintijätteiden sekoittaminen tai lannan multaaminen. Kone sopii lisäksi erinomaisesti kylvömuokkaukseen keväällä. Lautasmuokkaimien mallivalikoima kattaa koneet 3–6 metrin työleveyksiltä. Valikoimasta löydät niin nostolaite- kuin hinattavatkin koneet.

Tutustu PÖTTINGERin lautasmuokkainvalikoimaan valmistajan kotisivulla ›

 

Jyrsimet ››
jyrsimet_lion_3002   PÖTTINGERin jyrsinten laakeripesät hitsataan rattaisiin ennen CNC-koneistusta, minkä ansiosta saavutetaan erittäin tasainen ja kestävä voimansiirto. Taotut komponentit takaavat erittäin pitkän käyttöiän LION-jyrsimille. Käytettävän traktorin koko on avainasemassa jyrsintä valittaessa. Teholuokitukset eri koneiden välillä ovat aina 75 hevosvoimasta 270 hevosvoimaan asti. PÖTTINGER-jyrsimet kattavat kokoluokat 2,5–6 työleveysmetrin välillä.

Tutustu PÖTTINGERin jyrsinvalikoimaan valmistajan kotisivulla ›

 

Kylvökoneet ››
kylvökoneet_terrasem_c6   PÖTTINGERin kylvölannoittimet tunnetaan tarkasta kylvöstä ja suuresta kylvökapasiteetista. Kylvökonemallisto mahdollistaa perinteisen kylvön ja suorakylvön. Suurillakin ajonopeuksilla varmistetaan siemenen tarkka sijoitus. Viimeistellyt yksityiskohdat varmistavat työn sujumisen, helpon huollon ja korkean jälleenmyyntiarvon. TERRASEM FERTILIZER -kylvölannoitinmallisarja kattaa työleveydet 3–6 metriä. Pelkkänä kylvökoneena mallivalikoima on vieläkin kattavampi ja kattaa työleveydet 3–9 metriä.

Tutustu PÖTTINGERin kylvökonevalikoimaan valmistajan kotisivulla ›

 

tilaneuvonta
Kysy tarjous
 

ratas
Rekisteröi koneesi 

 

Rahoitusratkaisut ikoni

rahoitusta tilan  tarpeisiin

Lue lisää ›

ratas

Varaosapalvelu
tukenasi!


Lue lisää ›

koeajo

Työkonehuolto
palveluksessasi!


Lue lisää ›