Tilaa uutiskirje

Työkoneet

Pöttinger

PÖTTINGERin toimintatavan ja korkealaatuisten tuotteiden ansiosta myös asiakkaat kokevat ylpeyttä PÖTTINGER-brandistä. PÖTTINGERin tavoitteena on tehdä maanviljelystä helpompaa ja kannattavampaa. Yrityksen tuotteet ja palvelut tarjoavat parhaan vastineen investoinnille, koska PÖTTINGER on maatalousteknologiassa askeleen muita edellä.
Lue lisää ››

PÖTTINGERin erikoisalaa on nurmenkorjuutekniikka, muokkaus ja kylvötekniikka. Työkoneet ovat nostolaitesovitteisia tai hinattavia. Asiakkaita ovat maanviljelijät, urakoitsijat ja konerenkaat ympäri maailman. Laaja työkonevalikoima mahdollistaa soveltuvan konetyypin lähes kaikkiin olosuhteisiin pieniltä mäkisiltä lohkoilta aina valtaville viljelyaukeille. Erikoisalaansa kuuluvissa tuotteissa yritys haluaa tarjota parhaan vastineen investoinnille. Perheyrityksenä PÖTTINGER pitää kestävää kehitystä ja ympäristön vaalimista tärkeänä.

   Impress_155_VC_PRO_500px


Tutustu PÖTTINGER-koneiden tuotevalikoimaan »

 

Be Strong, Be KUHN

Kuhnin yli 180 vuoden kokemus maatalouskoneiden valmistuksesta varmistaa korkealaatuiset tuotteet ja palvelut jokaiselle maanviljelijälle ympäri maailman.Vuodesta 1928 lähtien innovaatiot ja korkea laatu ovat olleet perusta Kuhnin tuotteille. Tänä päivänä Kuhn Groupin pääkonttori sijaitsee Itä-Ranskassa Savernessa. Kuhnilla työskentelee yhteensä noin 4700 työntekijää seitsemässä eri tehtaassa, joissa valmistetaan vuosittain noin 65 000 konetta.

Lue lisää »
Tehtaista neljä sijaitsee Ranskassa, yksi Yhdysvalloissa, yksi Brasiliassa ja yksi Hollannissa.
  • Saverne, Ranska, Kuhn Group pääkonttori, valmistaa heinätyökoneita
  • Chaleaubriant, Ranska, 198, valmistaa auroja ja maanmuokkauskoneita
  • La Copechagniere, Ranska, 1993, valmistaa kuivitus-, ruokinta-, ja maisemanhoitolaitteita
  • Broadhead, USA, 2002, valmistaa täsmälevittimiä
  • Passo Fundo, Brasilia, 2005, valmistaa suorakylvökoneita
  • Chemere, Ranska, 2008, valmistaa ruiskuja
  • Geldrop, Hollanti, 2009, valmistaa paalaimia, paalainkäärimiä ja käärimiä
Live. Life. Lely.

Lely on vuonna 1948 perustettu perheyritys. Nykyisin Lelyllä työskentelee yli 1600 työntekijää ja viime tilikauden liikevaihto ylitti 500 Milj. €. Lely kehittää jatkuvasti uusia maatalouslaitteita helpottamaan viljelijöiden arkea ja siksi Lelyllä onkin nimissään yli 2500 patenttia. Lelyn pääkonttori sijaitsee Maasluississa, Hollannissa. Tämän lisäksi Lelyllä on 7 muuta tehdasta ympäri maailman.

Lue lisää »

Lely on perehtynyt nykyaikaisten viljelijöiden tarpeisiin pitkän historiansa aikana. Kaikkien tuotteiden kehitystyön lähtökohtana ovat olleet lehmät ja niiden hyvinvoinnin varmistaminen Tavoitteena on tukea lehmän tuotosta toimittamalla viljelijöille ja aliurakoitsijoille laitteita ja palveluja nurmenkorjuulaitteista ruokinta-, parsi-, hoito-, lypsy- ja energiaratkaisuihin. Lisäksi Lely jaakaa erikoisosaamista ja kokemusta auttamalla viljelijöitä saamaan kaiken irti laitteistaan. Lelyn syvällinen tuotantoprosessin tuntemus on vertaansa vailla maidontuotannossa.

Lely on sitoutunut tukemaan maanviljelyn kestävää, kannattavaa ja innostavaa kehitystä.

STRAUTMANN

Strautmann on jo 3. sukupolven perheyritys, joka on valmistanut maatalouskoneita jo yli 80 vuoden ajan. Nykyisin Strautmann on tunnettu korkealaatuisista ja erittäin suuren kapasiteetin omaavista rehunkorjuu-, ruokinta- ja kuljetuskoneistaan. Suurin osa Strautmannin tuotteista valmistetaan Saksassa, kuten noukinvaunut ja seosrehuvaunut. Tämän lisäksi Strautmann on avannut Puolaan toisen tehtaansa, joka valmistaa mm. peräkärryjä ja työlaitteita.

Lue lisää »
strautmann

 

Tubeline Manufacturing Inc.

Kanadalainen Tubeline tehdas myi ensimmäisen tuubikäärimen vuonna 1995. Siitä alkoi Tubeline-tuubikäärinten aikakausi. Tehdas sijaitsee Kanadassa Elmirassa Ontarion eteläosassa. Tehdas valmistaa tuubikäärimiä Pohjois-Amerikan ja Euroopan markkinoille. Tehdas on erikoistunut heinänkäsittelylaitteiden valmistukseen.

Lue lisää »

tubeline_iso

 

DCM

 

Laadukkaat DCM-lannoitteenpintalevittimet sopivat niin pieniin kuin suuriinkin tarpeisiin. Italialainen perheyhtiö DCM - Dal Cero Metalworking on valmistanut lannoitteenpintalevittimiä yli 30 vuotta. Valmistamisen perustana on intohimo tarkkaan pintalevitykseen. Tuotekehitys testaa tuotteita jatkuvasti, minkä ansiosta koneet ovat kehittyneet ammattikäyttöön soveltuviksi – laadusta tinkimättä. Konevaihtoehtoja on useita, jolloin jokainen viljelijä löytää tilalleen sopivan koneen.

Lue lisää ››
dcm_m42_isobus_3


Sivun alkuun »

 

Rahoitusratkaisut ikoni

rahoitusta tilan  tarpeisiin

Lue lisää ›

ratas

Varaosapalvelu
tukenasi!


Lue lisää ›

koeajo

Työkonehuolto
palveluksessasi!


Lue lisää ›