NHK-Keskus Oy yhteistyöhön Opti-Cow’n ja Spinderin kanssa

NHK-Keskus Oy on aloittanut hollantilaisten Opti-Cow B.V:n ja Spinder Dairy Housing Conceptsin tuotteiden maahantuojana Suomessa. Opti-Cown tuotevalikoimaan kuuluvat navetoiden ilmanvaihtoverhot sekä niiden ohjausjärjestelmät. Spinderin tuotevalikoima käsittää laajan valikoiman erilaisia navettakalusteita.

Opti-Cow on toiminut Suomen markkinoilla jo viiden vuoden ajan. ”Kysyntä on kasvanut koko ajan tasaisesti, mutta viime aikoina niin merkittävästi, ettei yksi mies kykene enää tarjoamaan riittävän hyvää asiakaspalvelua. NHK:n avulla pystymme palvelemaan asiakkaita paremmin ja tarjoamaan samalla myös kattavat huolto- ja varaosapalvelut, jotka aiemmin eivät ole olleet saatavilla keskitetysti yhdeltä toimijalta”, Jacob Hoekstra, Opti-Cow’n perustaja ja Spinderin edustaja kertoo. Hoekstra toimii jatkossa yhteyshenkilönä NHK:lle sekä ottaa tarvittaessa osaa ilmanvaihdon ohjausjärjestelmien suunnitteluun ja tuotetukeen.

Opti-Cow ja navettakalusteiden valmistaja Spinder Dairy Housing Concepts tekevät kattavaa yhteistyötä. ”Opti-Cow on todellinen asiantuntija navetan ilmanvaihdossa, navettakalusteissa sekä eläinliikenteen ohjaustuotteissa. Yhteistyöllä taataan valmiiden tuotteiden korkea laatu”, Jehannes Bottema, Spinder Dairy Housing Conseptsin toimitusjohtaja kertoo.

”Opti-Cow’n ja Spinderin tuotteet täydentävät hyvin NHK:n olemassa olevaa navettalaitevalikoimaa ja tukevat pyrkimystämme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaiset tuote- ja palvelukokonaisuudet. Yritysten tapa ajatella navettatoimintoja sopii loistavasti yhteen oman Robora-pihattokonseptimme kanssa, sillä Roboran perustarkoituksena on helpottaa viljelijän työtä sekä taata eläimille paremmat tuotanto-olosuhteet”, toteaa NHK:n Robora-rakennuksien myyntijohtaja Pekka Kerkola.

Lisätiedot:
Pekka Kerkola, myyntijohtaja, Robora-rakennukset, NHK-Keskus Oy, 040 742 0596,