Toimintamme jatkuu poikkeustilanne huomioiden

Asiakkaamme menevät pelloille tänäkin keväänä. Meille NHK:lla on tärkeää turvata kotimaista ruoantuotantoa.

Noudatamme kaikessa toiminnassamme viranomaisten antamia ohjeita lähikontaktien välttämiseksi ja tartuntojen ehkäisemiseksi. Huolellisilla toimillamme pyrimme takaamaan henkilöstömme ja asiakkaidemme turvallisuuden. Tapahtumien peruuttamisesta viestimme jo aikaisemmin. Seuraamme tilannetta ja viranomaisten antamia ohjeistuksia ja tiedotamme muutoksista ja ajantasaisesta tilanteesta kotisivuillamme.

Myymälämme ovat avoinna – toimitukset kulkevat myös postitse

Myymälämme ovat avoinna kello 8–16, ja tarvike- ja varaosatoimitukset toimivat myymälöistä ja postitse. Tarvike- ja varaosamyyjämme palvelevat puhelimitse ja sähköpostitse. Verkkokaupastamme löydät myös laajan valikoiman varaosia ja tarvikkeita. Rehuntekotarvikkeita ja varaosia on hyvin saatavilla sekä päävarastossa että myymälävarastoissamme.

Myyntihenkilöstömme palvelee

Sekä lypsyrobotti- ja Robora- että työkonemyyjämme palvelevat asiakkaita koko Suomessa. Tilakäynnit sovitaan mahdollisimman tarkasti etukäteen asiakkaan kanssa, ja käynneillä noudatamme ohjeistusta lähikontaktien välttämiseksi ja tartuntojen ehkäisemiseksi. Myyjät tavoittaa myös puhelimitse ja sähköpostitse ja yhteyttä voidaan pitää myös Teams-videopuhelun kautta. Näin pystytään tekemään esimerkiksi tuote-esittelyä ja näyttämään livekuvaa vaikka työkoneesta. Tämä toimii myös puhelimessa ja tablettitietokoneessa.

Lypsyrobottihuoltomme toimii korostetuin varotoimin

Lypsyrobottihuoltomme on ottanut käyttöön korostettuja varotoimia ja ohjeistuksia kokoontumisten, kontaktien ja tartuntojen välttämisen osalta. Meillä on noin 60 huoltoasentajaa ympäri Suomen, joten tarvittaessa pystymme järjestämään alueelle korvaavaa työvoimaa muilta huoltoalueilta sekä päällikkö- ja asiantuntijatason työntekijöistä. Neuvonta- ja lomituspalvelut jatkuvat ja lypsyrobottien käyttöönotot suoritetaan.

Tavarantoimitukset Lelyltä ovat kulkeneet normaalisti. Olemme myös varautuneet tilanteeseen kriittisten ja tärkeimpien huolto- ja varaosien sekä kemikaalien osalta normaalia suuremmalla puskurivarastolla.

Tulevaan peltotyösesonkiin varauduttu

Tulevaan sesonkiin ennakkoon tilatut varaosat ovat suurimmaksi osin jo saapuneet. Osien saatavuus on lähes normaali. Myös tavaranlähetykset on varmistettu keskusvarastoltamme eteenpäin siirtymällä vuorotyöhön tartuntariskin pienentämiseksi. Tarkkailemme varastotasoja erityisen tarkasti ja pyrimme reagoimaan niihin välittömästi.

Työkonekorjaamomme ovat toiminnassa, ja huolto on tarvittaessa saatavissa myös asiakaskäynneille. Käyntien välillä autot pestään ja desinfioidaan.

Myös lähes kaikki tulevalle kaudelle tilatut työkonemallit ovat tulleet jo varastoomme. Nyt on hyvä aika katsoa eteenpäin ja suunnitella tulevan kauden konehankintoja. Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi. Asiantuntijamme ovat sinua varten!