Räätälöidyt aurinkolämpö-
järjestelmät jokaisen tilan tarpeisiin

Tarpeiden mukaan räätälöidyllä aurinkolämpöjärjestelmällä varmistetaan optimoitu ja ympäristöystävällinen lämmöntuotanto, jolla on mahdollista säästää energiakustannuksissa.

Aurinkolämpöä voidaan helposti hyödyntää esimerkiksi käyttöveden ja rakennusten lämmityksessä. Asiantuntijamme auttavat löytämään juuri sinun tarpeeseesi sopivan aurinkolämpöjärjestelmän.

 

LATAA ESITEKYSY LISÄÄ ASIANTUNTIJALTAMME

Hyödyt ja ominaisuudet

Edullisen aurinkoenergian hyödyntäminen luo vakautta ja säästöjä

Alhaiset ja vakaat energiakustannukset mahdollistavat tulevien vuosikymmenten kustannusten ennustamisen. Tulevaisuuden suunnittelu on helppoa energian hinnan ollessa vakaa.

Pohjoisiin olosuhteisiin kehitetyt rakenteet varmistavat pitkän käyttöiän ja maksimaalisen energiantuotannon

Energiahäviöt ovat minimaalisia integroidun, keräimensisäisen keräinputkituksen ansiosta. Valikoimamme aurinkokeräimet ovat 10–20 % markkinoiden muita korkealaatuisia keräimiä tehokkaampia. Tämän ansiosta keräimillä on mahdollista tuottaa enemmän energiaa samalta pinta-alalta kuin kilpailevilla tuotteilla.

Korkea hyötysuhde myös silloin, kun auringon säteilyä on vähän saatavilla

Kaksilasiset keräimet mahdollistavat tuotantotuntien merkittävän lisäyksen erityisesti pimeään vuodenaikaan, jolloin lämmitysenergian arvo on korkeimmillaan.

Ympäristöystävällistä energiantuotantoa

Aurinkokeräin on ympäristöystävällinen tapa tuottaa lämpöä. Kotimaisten keräimien valmistus tapahtuu ympäristöä kunnioittaen ja tarkan valvonnan alla.

Kysy lisätietoa tai pyydä tarjous

Lataa esite

Haluatko lisää tietoa aurinkolämpöjärjestelmistä?

Lataa esite

Ota yhteyttä

Matti Sahaviita

Myyjä

Seinäjoki

050 476 2922

Jarno Riuttala

Tuotepäällikkö, bioenergia

043 824 0140

Eerik Rantala

Myyjä / Försäljare

050 411 0098