Siirrettävien sähkögeneraattorien avulla vältät ennakoimattomat sähkökatkot

Nykyaikainen, automatisoitu maatila ei toimi ilman sähköä. Hallitsematon sähkökatko voi aiheuttaa mittavia taloudellisia tappioita. JCB-siirrettävien generaattorien mallistosta löydät maatilallesi sopivan vaihtoehdon, joka palvelee tarpeesi mukaan joko päävirtalähteenä tai varavoimakäytössä.

 

LATAA ESITEKYSY LISÄÄ ASIANTUNTIJALTAMME

Hyödyt ja ominaisuudet

Generaattorien dieselmoottorit ovat hiljaisia ja polttoainetaloudellisia

Maatilasi melutaso pysyy hallinnassa JCB generaattoreissa käytettyjen hiljaisten moottorien ansiosta. Ne tuottavat huipputehon alhaisilla käyntinopeuksilla, jolloin käyntiääni pysyy hiljaisena ja polttoaineenkulutus matalana. Moottorien huollettavuus on erinomainen, sillä niissä käytetään samoja osia kuin muissakin koneissamme – ja siksi niiden saatavuus on erinomainen.

Seuraa generaattoreiden tilaa ja kuormitustietoja helposti älylaitteeltasi

Generaattorien käyttö ja valvonta tapahtuu suomenkielisen ja opastavan ohjauspaneelin kautta. Etäyhteyden avulla seuraat generaattoreita älypuhelimella tai tietokoneella. Näet reaaliajassa muun muassa kuormitustiedot.

Helppokäyttöinen ja helposti huollettava generaattori säästää aikaa ja hermoja

Et hukkaa kallista aikaa huoltoihin, sillä JCB-siirrettävä sähkögeneraattori on suunniteltu tekemään huolloista mahdollisimman yksinkertaisia. Laitteen suuret luukut ja paikoiltaan nostettavat suojaovet tekevät huoltotöistä sujuvia. Samoin tarkistukset hoituvat nopeasti, sillä tärkeimmät tarkastuskohteet on sijoitettu yhteen samalle puolelle konetta.

Turvattu virransaanti, turvattu investointi ja turvatut yöunet

Toimintavarma ja luotettava varavoimalähde huolehtii tilasi virransaannista luotettavasti. Häiriötilanteissa tekninen tukipalvelu on käytettävissäsi vuorokauden ympäri. Laite on kauttaaltaan suunniteltu kestämään ja se säilyttää arvonsa hyvin.

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous

Lataa esite

Haluatko lisää tietoa JCB-varavoimageneraattoreista?

Lataa esite

Ota yhteyttä

Matti Sahaviita

Myyjä

Seinäjoki

050 476 2922

Jarno Riuttala

Tuotepäällikkö, bioenergia

043 824 0140

Eerik Rantala

Myyjä / Försäljare

050 411 0098