Syys- ja talvimyrskyt saattavat pistää sekaisin eläin- tai kasvinviljelytilan energiansaannin ja uhata tuotannon kriittisiä toimintoja.
JCB -varavoimakone takaa, että saat virtaa tuotantorakennukseesi silloin, kun sitä tarvitset.

JCB-generaattorin sähkönsyöttö on hyvälaatuista sekä tasaista ja polttoaineenkulutus erittäin taloudellinen. JCB-aggregaatit kestävät suomalaisessa säässä, ympäri vuoden.

 

Miksi automaattinen generaattori on hyvä investointi?

Varavoimaa edellytetään automaattilypsyssä olevilla tiloilla. Jos kaikki navetassa on pitkälle automatisoitua, miksi varavoima ei olisi? Sähkökatkon sattuessa viive sähköjen päälle saamiseen saattaa olla kymmeniä minuutteja, jopa tunteja traktorilla pyöritettävällä varavoimakoneella. Traktorilla varavoimaa pyöritettäessa sähkön laatu on mitä on; jännite saattaa seilata ja kulutuspiikkien kestävyys on heikkoa.

 

Kun generaattorissa on automaattinen verkonvaihtokytkin, kone alkaa tarjota laadukasta sähköä n. 10 sekunnin viiveellä sähkökatkoksesta

 

  • JCB siirrettävää varavoimakonetta voidaan käyttää joko päävirtalähteenä tai varavoimakäytössä.
  • Itsenäisesti toimiva JCB-aggregaatti tarkkailee sähköverkon laatua ja tekee päätöksen varavoiman käytöstä silloin, kun sitä tarvitaan.
  • Kone käynnistää tällöin nopeasti moottorin ja takaa tasaisen sähköntuotannon, varmistaen tuotannon keskeytyksettömän jatkumisen.
  • Kun sähkö palaa normaalisti sähköverkkoon, kone ajaa itsensä alas ja siirtää verkonvaihtokytkimellä käyttöön sähköverkon tarjoaman sähkön.
  • JCB-Livelinkin avulla voit puhelimellasi tarkastaa, että generaattori on toimintakunnossa. Livelink kertoo mm. polttoaineen määrän ja käynnistysakun latauksen. Verkkopalvelu muistuttaa sinua myös huollon tarpeesta. Tämän kaiken voit tehdä poissa ollessasi tai vaikka kotisohvalta!

 

Kun hankit JCB-varavoimakoneen 15.12. mennessä, saat yhden vuoden generaattorihuollon kaupan päälle!

  • Edun arvo 548 € alv 0%.

 

Ota yhteyttä JCB-myyntiin ja pyydä tarjous

  • Kysy myös rahoituksesta generaattorin hankintaan

 


Generaattori on tekninen laite, joka toimiakseen vaati säännöllistä koekäyttöä ja vuosittaisen huollon, jotta sen toimintaan sähkökatkon sattuessa voi luottaa. Kampanja voimassa 15.12. saakka.

 

Tutustu JCB-generaattoriin