Maanmuokkauskoneet nopealla toimituksella syystarjoushinnoin

Tarjoamme nyt valikoiman maanmuokkauskoneita nopealla toimituksella syyskauden tarjoushinnoin.

Taloudelliset ja käytännölliset PÖTTINGER Servo 35 S Plus Nova -kyntöaurat sekä PÖTTINGER Synkro Conoroll -kultivaattorit lähtevät nyt harvinaisen edullisesti – ja nopeasti! Tarjous on voimassa toistaiseksi, joten toimi nopeasti ja ota meihin yhteyttä lomakkeen kautta tai kontaktoimalla tuttua yhteyshenkilöäsi.

 

PÖTTINGER Servo 35 S Plus Nova -kyntöaura alkaen 24 400 € alv. 0% 

PÖTTINGER SERVO 35 S -keskikokoiset nostolaitepaluuaurat vahvistetulla kääntöakselilla. Saatavilla 4- ja 5-siipisenä ojasvälillä 88-102. Tehontarve 120 – 170 (hv).

Mikä tekee PÖTTINGER Servo -kyntöaurasta erinomaisen?

Ainutlaatuinen säätöjärjestelmä tekee Pöttinger Servo -aurojen säädöstä helppoa. Kun vetopiste on säädetty oikein, vetovoima jakaantuu tasaisesti ja vähentää sekä osien, että polttoaineen kulutusta. Taloudellinen ja käytännöllinen PÖTTINGER Servo -kyntöaura on paitsi taloudellinen, myös käytännöllinen ja luotettava valinta. Lue lisää:

PÖTTINGER SERVO -kyntöaurat

Kysy tarjous myös PÖTTINGER Servo 45 M Plus Nova -mallista!

PÖTTINGER Synkro Conoroll -kultivaattori 12 900 € alv. 0% 

PÖTTINGER Synkro Conoroll -kultivaattorit ovat pitkäikäisiä ja luotettavia. Vähäinen vetotehon tarve vähentää huoltoseisokkeja ja säästää polttoainetta.

Mikä tekee PÖTTINGER Synkro Conoroll -kultivaattorista erinomaisen?

Terävän ja karkaistun terän ansiosta kevytmuokkaus onnistuu jo yhdellä ajokerralla. Ominaisuuksiensa ansiosta kultivaattori kestää myös kiviset maat ja muuttuvat olosuhteet ollen monipuolinen työkalu niin matalaan kuin syväänkin muokkaukseen. Lue lisää:

PÖTTINGER SYNKRO & TERRIA -kultivaattorit

 

 

Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä

Ratkaistaan maanmuokkauskonetarpeesi yhdessä

 

 

Muista myös huolto

Lue lisää tuotteistamme