Tarjoamme nyt valikoidut heinätyökoneet jopa 9 kk lyhennysvapaalla. Maksa vasta, kun kone on käytössä – hyödynnä pitkä lyhennysvapaa noukinvaunun, yhdistelmäpaalaimen, karhottimen, perhosniittokoneen tai perhosniittomurskaimen hankintaan.

Joustava osamaksurahoitus mahdollistaa koneen nopean käyttöönoton heti käyttökauden alusta alkaen. Hanki käyttövalmis kone jo nyt ja maksa lainan ensierä vasta kesän 2024 korvalla koneen ollessa käytössä.

Kampanjakoneet:

NHK-asiakkaan etu: maksuton käytönopastus

Tarjoamme heinätyökoneen ostajalle henkilökohtaisen käytönopastuksen. Näin ollen saat uudesta koneesta parhaat tehot irti ja opit käyttämään konetta turvallisesti ja sen käyttöikää vaalien.

 

Suosittelemme: Strautmann Giga Vitesse 4002 CFS -noukinvaunua

 

Nosta rehunteon korjuukustannukset alas ja tehokkuus ylös Strautmann Giga Vitesse 4002 CFS -noukinvaunulla

Nyt jos koskaan kannattaa satsata työvoima- ja polttoainekuluja vähentävän noukinvaunun hankintaan. 

  • Strautmann Giga Vitesse 4002 CFS -noukinvaunulla korjaat rehua tehokkaasti ja nopeasti pienemmällä miehistöllä.
  • Monipuolisella koneella tarvitaan vähemmän myös muuta kalustoa, joten polttoaine- ja konekustannukset pienenevät ja kannattavuus nousee.
  • Toimintavarmat noukinvaunut eivät jätä korjuusesonkina pulaa.
  • Tutustu myös Strautmann 4402 tai Magnon 8-450 -noukinvauihin

 

Kysy lisää joustavan osamaksun mahdollisuuksista

Joustavan osamaksurahoituskampanjan ehdot

Konekaupan tulee olla tehtynä viimeistään 31.12., jotta rahoitustarjousta voidaan hyödyntää. Vaatii Nordea Rahoitus Suomen myönteisen luottopäätöksen. Lyhennysvapaa tarkoittaa lainaerien lyhennysvapaata. Lyhennysvapaan ajalla maksetaan korkokuluja. Korko 12 kk Euribor + 3,95 %. Kokonaisrahoitusaika  enimmillän 72 kuukautta sisältäen lyhennysvapaan. Rahoitettava kone toimii vakuutena, käsirahan osuus 20 %. Kampanjaa ei voida yhdistää muihin rahoitustarjouksiin. Lue lisää maatalouskoneen osamaksurahoituksesta Nordea Suomen verkkosivulta. 

Miksi valita Strautmann CFS -noukinvaunu silppurivaunun sijasta? Lue lisää:

NOUKINVAUNUKETJUN HYÖDYT