Kevättalven kampanjassa kaupanpäällisinä kamera tai magneetit ostaessasi apevaunun!

Ajettavat ja hinattavat Strautmann -apevaunut lisäävät karjatilojen tuottavuutta — ja juuri nyt turvallisemmin, kuin koskaan aiemmin! Ostaessasi Strautmann-apevaunun kampanja-aikana 22.2.2023 – 30.3.2023 saat kaupan päälle kameran tai magneetit. 

 

TUTUSTU SEOSREHUVAUNUIHIN TÄSTÄ

 

Strautmannin seosrehuvaunut nostavat merkittävästi modernien karjatilojen tuottavuutta, sillä seosrehuruokinnalla eläimet saavat samanlaista, tasalaatuista rehua. Tämä takaa parhaan fysiologisen kunnon karjalle, riippumatta eläimen asemasta hierarkiassa. Jos ruoka-ainekset ovat erillään, dominoivat eläimet syövät parhaat rehut.

Tarjoamme Stay Safe -kampanja-aikana 22.2.2023 – 30.3.2023 apevaunun ostajalle kameran tai magneetit kaupan päälle.

Lisänäkyvyyttä kameran avulla

Ahtaissa tiloissa työskennellessä voit kameran avulla tarkastella koneen takaosaa, joka tarjoaa näkyvyyttä muuten sokeaan kulmaan jäävään tilaan. Näin edesautat koneiden turvallista ja huoletonta käyttöä tilallasi. Edun arvo 1 000 euroa.

Tehokas magneetti poistaa vierasesineet

Niin omassa säilörehussa kuin ostorehussa voi olla vierasesineitä, jotka voivat aiheuttaa vahinkoa eläimille. Lisävarusteena saatavalla magneettierottelijalla vierasesineet saadaan poistettua rehun joukosta sekoituksen aikana. Tämä suojaa erinomaisesti karjaa vaarallisilta vahingoilta. Edun arvo 1 000 euroa.

Katso video

Toimintavarmat apevaunut eivät jätä pulaan ja tarvittaessa työkonehuoltomme on puhelimen päässä valmiina auttamaan.

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous:

Tutustu seosrehuvaunuihin