Teleskooppinen pyöräkuormain kestää maataloustöissä vuodesta toiseen

Teleskooppinen pyöräkuormain on luotu maatilan töihin: sen runko, puomi ja muut pääosat on suunniteltu kestämään pitkäkestoista ja toistuvaa rasitusta. JCB:n erityisesti maatalouskäyttöön suunnittelemat ja valmistamat hydraulisylinterit, ohjaamot, akselit, voimansiirrot ja moottorit toimivat saumattomasti yhteen.

Hyödyt ja ominaisuudet

Moottorin ja hydrauliikan kehittynyt yhteistyö säästää kustannuksissa

JCB:n moottorit ja hydrauliikka on suunniteltu hyödyntämään polttoainetta tehokkaasti. Moottori vääntää matalilla kierroksilla, jolloin polttoainetta säästyy ja melu pysyy alhaisena. Hydrauliikkajärjestelmä tunnistaa kuorman ja käyttää tehoa tarpeen mukaan.

Edistyksellinen voimansiirto säästää polttoainetta

Isommissa Telemastereissa (TM 320 ja TM 420) on 6-portainen powershift‑vaihteisto. Se takaa vastustamatonta etenemiskykyä ja mahdollistaa 40 km/h siirtonopeuden ilman pelkoa lämpöongelmista. Voima välittyy pyörille ilman luistoa ja polttoainetta säästyy.

Helppo ja turvallinen ajaa ja huoltaa

Ergonominen ajoasento, tilava ohjaamo ja kuorman vakautta parantava järjestelmä tekevät koneesta helposti hallittavan. Turvallinen ja tehokas kone soveltuu erinomaisesti maatilan töihin. Tilava moottoritila helpottaa huoltotöitä, kun esimerkiksi suodattimet on sijoitettu keskitetysti ja akkuun pääsee käsiksi ilman työkaluja.

Miellyttävä ja turvallinen työympäristö on myös turvallinen sijoitus

JCB suunnittelee työkoneensa turvallisiksi käyttää ja omistaa. Esimerkiksi puomin vaimennus vähentää niin käyttäjään kuin koneeseen kohdistuvia iskuja, mikä parantaa työmukavuutta ja koneen kestävyyttä. Huoltokohteet on suunniteltu siten, että pääsy niihin on helppoa ja huoltaminen on turvallista, jolloin päivittäiset tarkastukset ja huollot myös tulevat tehdyksi. Huollettu kone, jota on mukava käyttää, säilyttää myös jälleenmyyntiarvonsa.

Kysy tarjous

Lataa esite

Haluatko lisää tietoa JCB:n kurottavista pyöräkuormaimista?

Lataa esite

Ota yhteyttä

Raimo Trygg

Työkonemyyjä

Juva

040 901 1247

Tommi Syrjälä

Työkonemyyjä

Loimaa

050 574 0700

Timo Laurell

Työkonemyyjä

Hämeenlinna

050 452 0112

Pauli Markkanen

Työkonemyyjä

Iisalmi, Joensuu, Kuopio

045 124 9003

Jaakko Lilja

Työkonemyyjä

Seinäjoki

050 443 3110

Jari Leinonen

Työkonemyyjä

Oulu

043 211 3622

Jan-Mikael Evertson

Työkonemyyjä

Loviisa

040 560 1982

Janne Ylönen

Työkonemyyjä

Jyväskylä

050 567 6145

Ilkka Pirkola

Työkonemyyjä

Ylivieska

050 572 0630