Tarjoamme ainutlaatuisen koekäyttömahdollisuuden Lely -pienlaitteisiin. Pääset viiden kuukauden mittaisella koekäyttöjaksolla kokeilemaan pihaton näppäriä ja itsenäisiä puurtajia ilman, että kokeilujakso sitoo sinua mihinkään!

Viiden kuukauden mittaisen koekäyttöjakson aikana pääset kokeilemaan laitetta omassa navetassasi. Haluamme, että mahdollisen ostopäätöksen tehdessäsi olet varma saavuttamastasi hyödystä ja tiedät, mitä hankit. Koekäytön myötä varmistat, että tuote palvelee tilasi tarpeita odotetusti, eikä investointiin liity epävarmuutta tai hähmäistä mutuilua.

Koekäyttöjakso ei sido sinua mihinkään, mutta edellyttää hyväksyttyä rahoituspäätöstä, jotta kaupoilla on mahdollisuus toteutua, mikäli kauppoihin päädytään. Voit koekäyttöjakson jälkeen myös palauttaa laitteen, mikäli se ei vastaa odotuksiasi.

Suunnittele sinun tilasi tarpeita vastaava koekäyttöjakso yhdessä alueesi robottimyyjän kanssa. Osaava henkilökuntamme varmistaa, että laite sopii tilallesi. Koekäyttöjakso ei sido sinua mihinkään, mutta edellyttää hyväksytyn rahoituspäätöksen, minkä lisäksi sinun tulee vastata laitteen asennukseen liittyvistä kustannuksista.

Laitevaihtoehdot koekäyttöön:

 

Lely Discovery SW -puhdistusrobotti

Lely Discovery SW90 ritiläpalkkilattian puhdistusrobotti

Kaikki alkaa puhtaammasta lattiasta! Discovery-puhdistusrobotti on akkutoiminen laite, joka puhdistaa lannan pois lattialta. Laitteen reitit voidaan määrittää matkapuhelimen avulla.

Puhdistusreitit voidaan määrittää joustavasti niin, että robotti keskittyy navetan tietyn alueen puhdistamiseen tiettyinä aikoina. Kun Discovery on puhdistanut navetan, se palaa takaisin latausasemaan. Latausasema sijoitetaan sopivaan paikkaan navetassa. Robotti aloittaa uuden kierroksen aina latausasemalta. Se voidaan määritellä puhdistamaan lattiat niin monta kertaa päivässä kuin tarvitaan.

Hinta alkaen: 21 910€ (alv. 0%).
Asennuksen osuus: 920€ (alv. 0%).

Discoveryn voit hankkia myös osamaksulla tai leasingilla! Esim. 5 vuoden leasing 370€ / kk.

Tutustu tuotteeseen verkkosivustollamme Tutustu tuotteeseen verkkokaupassamme

Lely Discovery Collector -puhdistusrobotti

Lely Discovery Collector 120 Kiinteän lattian puhdistusrobotti

Discovery Collector navigoi pihatossa itsenäisesti sisäänrakennettujen sensoreidensa avulla. Puhdistusrobotin reitit voidaan helposti ohjelmoida tilan päivittäiseen rytmiin sopivaksi.

Lely Discovery Collector 120 tekee lantaraapan vaijerit, taittopyörät ja korotetut sivukäytävät tarpeettomiksi. Kun esteitä on vähemmän, lehmät pystyvät liikkumaan pihatossa vapaammin ja turvallisemmin. Myös valkoviivan repeämää esiintyy vähemmän.

Hinta alkaen: 31 000€ (alv. 0%).
Asennuksen osuus: 2 900€ (alv. 0%).

Collectorin voit hankkia myös osamaksulla tai leasingilla! Esim. 5 vuoden leasing 508€ / kk.

Tutustu tuotteeseen verkkosivustollamme

Lely Juno -rehunsiirtäjä

Lely Juno Flex rehunsiirtäjä

Lely Juno kulkee automaattisesti pitkin ruokintapöytää, ruokinta‑aidan vierellä ja siirtää rehun kohti ruokinta‑aitaa. Juno on yhteensopiva kaikentyyppisten ruokinta‑aitojen kanssa ja toimii siten useimmissa navetoissa. Pienetkään ruokintapöydät eivät ole ongelma!

Junon avulla rehu on jatkuvasti lehmien saatavilla, mikä tuo työajan säästöä. Muutaman rehunsiirtokerran sijaan Juno siirtää rehua lehmien ulottuville ympäri vuorokauden, mikä aktivoi eläimiä syömään ja lisää siten karjan syömän rehun määrää. Tämä edistää lehmän terveyttä, tiinehtymistä ja maidontuotantoa sekä maatilan taloutta.

Hinta alkaen: 20 900€ (alv. 0%).
Asennuksen osuus: 650€ (alv. 0%).

Junon voit hankkia myös osamaksulla tai leasingilla! Esim. 5 vuoden leasing 358€ / kk.

Tutustu tuotteeseen verkkosivustollamme Tutustu tuotteeseen verkkokaupassa

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Jätä yhteydenottopyyntö

Alueellasi palveleva asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä!