Mikä on tavoitteesi? Autamme sinua saavuttamaan sen.

Tilaneuvonnan asiantuntijamme työskentelevät päivittäin Lely-lypsyrobottitilojen kanssa ympäri Suomen. Haluamme olla mukana rakentamassa juuri sinun tilasi menestystarinaa. Käytettävissäsi on asiantuntijoidemme alan paras osaaminen ja tietotaito. Jokainen asiantuntijamme on Lelyn kouluttama ja sertifioima, ja toimimme tiiviissä yhteistyössä Lelyn kanssa kehittäen jatkuvasti osaamistamme.

Robottijärjestelmä on moniosainen kokonaisuus, jonka keskiössä ovat lehmät. Lehmien ja tekniikan yhdistyessä tilaneuvontamme on tukenasi. Tilaneuvontamme kouluttaa jokaisen robottilypsyyn siirtyvän tilan, joten kenenkään ei tarvitse jännittää uuteen aikakauteen siirtymistä. Koulutus sisältää perinpohjaisen opastuksen ennen käyttöönottoa sekä kaksipäiväisen käyttöönotto-opastuksen, tiiviin seurannan ja tavoitettavuuden sekä lisäkoulutukset neuvontakäyntien yhteydessä.

Asiantuntijoillamme on käytössä Lelyn kehittämät raportointityökalut, joiden ansiosta kokonaiskuva tilasi tilanteesta on helposti nähtävillä monella eri mittarilla. Pystymme tekemään keskiarvovertailua tunnusluvuistasi verrattuna muihin alueen tiloihin.

Työskentelemme jatkuvasti yhteistyössä alueesi robottihuollon asiantuntijoiden kanssa. Ongelmatilanteissa voit tilata meidät myös neuvonnan ja huollon yhteiskäynnille, jolloin kokonaisvaltainen ratkaisutehokkuus on parhaimmillaan.

Tarjoamme erilaisia palvelusopimuksia eri tilojen tarpeiden mukaisesti. Säännöllisellä seurannalla sekä seurannan pohjalta annettavilla kehitysehdotuksilla pysyt hyvin kartalla tilasi tilanteesta ja kehityssuunnasta. Rakennetaan yhdessä tilasi menestystarina!

 

Ota yhteyttä:

Juuso Kukkola
Tilaneuvonnan tiimipäällikkö
043 211 3407

Lataa esite

Haluatko lisää tietoa tilaneuvonnasta?

Lataa esite

Ota yhteyttä