Magnon CFS on Strautmannin uusi noukinvaunusarja

Strautmann Magnon CFS on suuren kapasiteetin noukinvaunu, jonka täysin uusi noukinkonsepti, uusi Exact-Cut-leikkuulaite ja hydraulisesti kääntyvä etupaneeli mahdollistavat parhaan sadonkorjuun. Magnon CFS on saatavana kolmena versiona: 430, 470 ja 530, tilavuuksinaan 42, 46 ja 52 m³. Vuodesta 2020/21 alkaen tämä sarja korvaa kokonaan aiemmat Tera-Vitesse CFS -mallit.

 

Täysin uuden konsepti mukainen Flex-Load-noukin

Magnon CFS:n uusi hydraulisesti toimiva Flex-Load-noukin on 2,25 metrinen ja täydellisesti maanpintaa seuraava. Se toimii kuuteen V-muotoiseen riviin järjestetyillä joustavilla ja epätasaiseenkin maastoon mukautuvilla muovipiikeillä, jotka on tarvittaessa myös erittäin nopea vaihtaa. Teräksestä valmistetut kaapimet on asennettu piikkien väliin, mikä varmistaa optimaalisen materiaalivirran ja estää rehua kietoutumasta noukkimen sisälle. Piikkien ja kaarien välillä ei ole enää yhteyttä, mikä johtaa tasaiseen rehuvirtaan ja minimoi piikkien kulumisen. Noukkimen nopeus on portaattomasti säädettävissä, ja noukinopeuden mukauttaminen traktorin nopeuteen on osa vakiovarusteita. Parannettu CFS-rulla, joka varmistaa optimaalisen materiaalivirtauksen roottorille, toimii noukkimen takana.

 

 

Uusi kiinteä roottori takaa tasaisen rehuvirran teräpakalle

Uuden kiinteän roottorin kokonaisleveys on 2100 mm. Roottorin integroidut kavennusruuvit, joiden leveys on 180 mm roottorin ulkoreunoilla, takaavat tasaisen rehuvirran teräpakalle. Roottorin voimansiirto on toteutettu planeettavaihteistolla. Voimansiirtojärjestelmän suurten nopeuksien takia komponenteille kohdistettu vääntömomentti on pieni ja työskentely on helppoa. Uudistettu Exact-Cut-leikkuulaite on varustettu 48 terällä, ja teoreettinen silpunpituus on 35mm. Terät ovat käännettävät, ja esteiden varalle niissä on laukaisujärjestelmä, jossa on automaattinen takaisinkytkentä.

Edeltäjäänsä kompaktimpi, mutta suuremman lastauskapasiteetin vaunu

Ensimmäisenä Strautmann-rehuvaununa Magnon CFS:ssä on hydraulisesti kääntyvä etupaneeli. Vaunun lastaamista varten se käännetään taakse optimaalisen puristuksen saavuttamiseksi. Kuormatilan täytyessä etupaneeli kääntyy automaattisesti eteenpäin, jolloin saadaan vielä 5 m³ lisää lastauskapasiteettia. Kuormaa purkaessa myös etupaneeli kääntyy automaattisesti taaksepäin, jotta kuormatila voidaan tyhjentää nopeasti ja täydellisesti. Pohjakuljetin on toteutettu neljällä ketjulla. Parhaan ajomukavuuden takaamiseksi kaikki mallit on varustettu hydraulisella alustalla.

 


Ota yhteyttä ja kysy lisää Magnon-noukinvaunuista: