Varaosa- ja tarvikemyyntimme palvelee sinua kattavasti

 

Kuinka kauan jonotat soittaessasi palvelunumeroon? Varaosanumeromme ohjaa sinut aina vapaalle myyjälle, jonka ansiosta palvelemme sinua nopeammin ja tehokkaammin.

Myymälöissämme on saatavilla kattava valikoima varaosia, kulutusosia ja tarvikkeita, jotka on valikoitu alueen konekannan ja asiakkaiden mukaan. Valikoimissamme on alkuperäisvaraosat ja voiteluaineet muun muassa PÖTTINGERin, JCB:n, KUHNin, Welgerin ja Lelyn koneisiin. Isompien vahinkojen varalta varastoistamme löytyy myös osakokonaisuuksia, kuten täydellisiä noukkimia, teräpalkkeja ja kulmavaihteita. Meiltä voit kysyä myös saatavilla olevista huolto- ja korjauspalveluista.

Ostoksesi voit tehdä myymälässämme, lähettämällä tilauksen sähköpostitse tai soittamalla varaosamyyjälle. Voit noutaa ostoksesi myymälästämme tai toimitamme ne kotiovellesi. Tavoitteemme on, että tilauksesi on toimitettuna seuraavana arkipäivänä. Myymälöissämme on heti noudettavissa myös käärintäkalvot, sidontaverkot ja -muovit sekä robottien kemikaalit ja kulutusosat.

Palvelemme asiakkaitamme Hämeenlinnan, Seinäjoen, Ylivieskan, Kokkolan, Oulun, Jyväskylän, Kuopion, Iisalmen ja Joensuun toimipisteissä. Myymälämme ovat auki maanantaista perjantaihin kello 8–16.

Kesällä varaosamyyntimme vastaa sinulle kaikkina vuorokauden aikoina. Voit myös noutaa ostoksesi ympäri vuorokauden Hämeenlinnan päävaraston lisäksi myös Ylivieskan, Oulun, Kuopion, Seinäjoen ja Joensuun myymälöistämme.

 

Varaosapäivystys palvelee kesällä 31.5.–29.8. ympäri vuorokauden numerossa 0600 418 272 (2,95 €/min + pvm/ppm)
sekä arkisin klo 8–16 numerossa 03 628 6650 (pvm/ppm)

Sähköposti:

Kysy lisää tarvikkeista ja varaosista

Ota yhteyttä