Tarvikkeet ja osat tilasi kaikkiin tarpeisiin – tukea oikean tuotteen valintaan NHK:n asiantuntijoilta

Kuinka kauan jonotat soittaessasi palvelunumeroon? Varaosanumeromme ohjaa sinut aina vapaalle myyjälle, jonka ansiosta palvelemme sinua nopeammin ja tehokkaammin.

 

Laadukkaat KUHN-, JCB- ja PÖTTINGER -alkuperäisvaraosat

Myymälöissämme ja NHK-verkkokaupassa on saatavilla kattava valikoima varaosia, kulutusosia ja tarvikkeita, jotka on valikoitu alueen konekannan ja asiakkaiden mukaan. Valikoimissamme on alkuperäisvaraosat ja voiteluaineet muun muassa

  • PÖTTINGERin, JCB:n, KUHNin, Welgerin ja Lelyn koneisiin.

Isompien vahinkojen varalta varastoistamme löytyy myös osakokonaisuuksia, kuten täydellisiä noukkimia, teräpalkkeja ja kulmavaihteita. Meiltä voit kysyä myös saatavilla olevista huolto- ja korjauspalveluista.

 

Osta varaosat NHK:n myymälöistä tai NHK-verkkokaupasta

Ostoksesi voit tehdä verkkokaupassa, myymälässämme, lähettämällä tilauksen sähköpostitse tai soittamalla varaosamyyjälle. Ostokset voit noutaa myymälästämme tai toimitamme ne kotiovellesi.

  • Tavoitteemme on, että tilauksesi on toimitettuna seuraavana arkipäivänä.
  • Myymälöissämme on heti noudettavissa myös käärintäkalvot, sidontaverkot ja -muovit sekä robottien kemikaalit ja kulutusosat.

Palvelemme asiakkaitamme Hämeenlinnan, Seinäjoen, Ylivieskan, Kokkolan, Oulun, Jyväskylän, Kuopion, Iisalmen ja Joensuun toimipisteissä. Myymälämme ovat auki maanantaista perjantaihin kello 8–16.

Kesällä varaosamyyntimme vastaa sinulle kaikkina vuorokauden aikoina. Voit myös noutaa ostoksesi ympäri vuorokauden Hämeenlinnan päävaraston lisäksi myös Ylivieskan, Oulun, Kuopion, Seinäjoen ja Joensuun myymälöistämme.

 

verkkokauppaan

 

 

Varaosamyynti palvelee

 

Varaosamyynti palvelee sesongin aikana 30.5.–4.9.2022 ympäri vuorokauden numerossa 0600 418 272 (2,95 €/min + pvm/ppm) sekä arkisin klo 8–16 numerossa 03 628 6650 (pvm/ppm)

Sähköposti:

 

JCB-varaosat palvelee arkisin klo 8–16 numerossa 010 248 2680 (0,08 €/min)

Sähköposti:

Ota yhteyttä NHK:n tarvike- ja varaosamyyntiin