Uusiutuvan energian hyödyntäminen maatilan energian tuotannossa

Pelletti- ja hakelämmitys sopivat erilaisten kiinteistöjen lämmitykseen

Hake- ja pellettijärjestelmät ovat luotettavia tapoja tuottaa energiaa maatilojen tarpeeseen. Niiden avulla tilat voivat hyödyntää uusiutuvaa energiaa yhä tehokkaammin. JCB-generaattoreilla voidaan varmistaa maatilan katkoton sähkönjakelu kaikissa tilanteissa.

Kun etsit ratkaisua kiinteistösi lämmitykseen tai varavoimaan, asiantuntijamme auttavat löytämään juuri sinun tarpeeseesi sopivan kokonaisuuden.

Uutta! Heizomat-lämmitysjärjestelmien asiantuntemusta ja myyntiä myös Kainuun ja Pohjois-Suomen alueelle!

  • NHK palvelee nyt myös Suomussalmelta käsin Kainuun ja Pohjois-Suomen asiakkaita

 

 

VARAA HEIZOMAT-ALKUKARTOITUS

heizomat-hakekattila
heizomat logo

Heizomat-hakekattilat ja -pellettikattilat

Hakekattila tai pellettikattila siirtojärjestelmineen sopii niin kotitalouksien kuin maatilojenkin lämmitykseen. Heizomatin pitkälle automatisoitu hakelämmitys tai pellettilämmitys on hyvä valinta myös teollisuuskäyttöön. Laadukkaat saksalaiset Heizomat-biolämpölaitteet ovat toimintavarmoja, niiden rakenne on vankka ja niillä on pitkä käyttöikä. Säästöä polttoainekuluihin tuo korkea hyötysuhde.

JCB varavoimageneraattori
jcb logo

JCB-varavoimakoneet

Varavoimakoneet takaavat, että saat virtaa silloin, kun sitä tarvitset. JCB -varavoimakoneiden sähkönsyöttö on hyvälaatuista ja tasaista ja polttoaineenkulutus erittäin taloudellinen. Nämä varavoimakoneet kestävät suomalaisessa säässä ympäri vuoden.

Piippu­järjestelmät

Kustannustehokas ja räätälöity piippuratkaisu kaikenlaisiin kohteisiin. Ruostumattomat ja haponkestävät teräslaadut takaavat piipulle pitkän käyttöiän.

Heizomat täyttölaitteistot
heizomat logo

Heizomat-täyttölaitteistot

Polttoainevarastojen täyttöjärjestelmillä täytät polttoainevarastosi helposti ja vaivattomasti, oli varastosi sitten maan alla tai korkea rakennus maan päällä. Saat varastot täytettyä helposti täyteen asti Heizomatin täyttölaiteratkaisuilla. Yksilölliset täyttölaitteistot hakkeelle, biomassoille, pelletille sekä purulle ja lastulle.

heizomat-siirtojärjestelmät
heizomat logo

Heizomat-poltto­aineensiirto­järjestelmät

Siirtojärjestelmät pieniin ja suuriin lämmitysjärjestelmiin, erilaisille polttoaineille. Laajasta valikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto kaikenlaisiin kohteisiin. Asiantuntijamme auttavat löytämään juuri sinun tarpeeseesi sopivan ratkaisun.

Heizomat-lämmityskattila Helsingin maatalouskonemessuilla
heizomat logojcb logo

Tapahtumat

Katso NHK:n bioenergia-aiheiset tapahtumat! Järjestämme esimerkiksi Heizomat-lämmitysjärjestelmien esittelyjä ympäri Suomen.