Robora tuottaa sinulle enemmän

Robora on maidontuottajalle hyvä työpaikka ja lehmille hyvinvoinnin ja korkean tuotoksen mahdollistava lähiympäristö.

Roboraan liittyy kokonaisvaltainen yhteistyö projektin suunnittelusta ja ohjauksesta aina käyttöönoton jälkeiseen tuotannon neuvontaan saakka. Laadukkuus, toimintavarmuus ja pitkä käyttöikä tarkoittavat varmuutta tuotannon onnistumiseen.

Kun etsit sopivaa pihattoratkaisua, asiantuntijamme auttavat löytämään juuri sinun tarpeeseesi sopivan kokonaisuuden.

 

OTA YHTEYTTÄ ASIANTUNTIJAAMMELUE ROBORA-RATKAISUISTA

 

Suodata tuloksia
Rakentaminen kategoriat
pihaton-suunnittelu-robora

Pihaton suunnittelusopimus

NHK:n pihaton suunnittelusopimus sisältää navetan rakennusprojektin suunnittelun tärkeimmät rakennuspiirustukset ja kustannusarvion.

ferox parsipedit

Parsipedit ja käytävämatot

Monipuolisesta parsipeti- ja käytävämattovalikoimasta löydät ratkaisut maidon- ja lihantuotannon tarpeisiin koko eläimen elinkaaren ajalle. Näin takaat hyvät olosuhteet eläimillesi. Saat kauttamme Feroxin sekä Spinderin parsipeti- ja mattoratkaisut.

Robora-pihatto

Robora-pihatto

Robora-pihaton rakenteet mitoitetaan hankekohtaisesti rakennesuunnittelussa jokaisen rakennuksen ja olosuhteiden vaatimusten mukaisesti. Rakennesuunnittelulla varmistetaan jokaisen rakennuksen turvallisuus sekä rakenteiden ja eri järjestelmien yhteensopivuus rakenneratkaisujen kanssa.

Robora-pihatto sisältä

Tutustu Robora-kohteisiin

Katsaus vuoden 2020 aikana rakennettuihin Robora-pihattoihin ympäri Suomen.

sisäkuva robora-pihatosta

Navetan kalusteet

Hollantilaisen Spinderin sekä kotimaisen Sirviön Metallin laadukkaat navettakalusteet.

Robora-pihatto Landia-lannanpoisto

Lietepumput ja -sekoittimet

Landian pumput ja sekoittimet erilaisille lietteille, myös lietteen kierrätykseen ja homogenisointiin vaativimpiinkin kohteisiin.

Navetta­suunnittelu

Pihaton tuottavuus varmistetaan jo pohjakuvavaiheessa. Navetan suunnittelussa kaiken perusta on toimiva pohjaratkaisu, jota laadittaessa huomioidaan rakenteiden ja pihaton järjestelmien yhteensovittaminen.

Ilmanvaihto

Tuloilmavaihtoehtoina valoisat säleikkunat, paljeseinät, alaslaskettavat kennoikkunat tai ilmanvaihtoverhot. Poistoilmavaihtoehtoina joko Suomen olosuhteisiin suunniteltu harjaikkuna tai hormit. Hyvin tuulettuvan navetan tunnistaa raikkaasta ilmasta!

navetan lannanpoisto

Raappajärjestelmät avokouruihin

Avokourut ovat kustannustehokas tapa järjestää navetan lannanpoisto. Avokourujen myötä säästöä syntyy paitsi lietekuiluelementtien ja ritilöiden hankintahinnan verran myös runko- ja perustusrakenteissa, koska niitä ei tarvitse viedä yhtä syvälle kuin syvien lietekuilujen yhteydessä.

lely astronaut lypsyrobotti

Slalom-lannanpoisto ritiläpalkki­lattioille

Kustannustehokas ja toimintavarma tapa järjestää lehmille puhtaampi lähiympäristö. Slalom-lannanpoistojärjestelmässä lanta ei ehdi olla navetan sisällä niin kauaa, että se ehtisi muodostamaan haitallisia kaasuja.

Löydä sopiva ratkaisu rakentamiseen avullamme

Ota yhteyttä Robora-asiantuntijaan, niin autamme sinua löytämään parhaan ratkaisun tilallesi.