Traktorit ja kuormauskoneet kaikkiin maataloustöihin sekä urakointiin

Valikoimiimme kuuluvat laadukkaat Case IH– ja JCB-traktorit sekä JCB:n pyöräkuormaimet ja kurottajat.

Emme pelkästään myy koneita, vaan annamme lisäksi niihin aina käyttöopastuksen ja huolehdimme, että ne toimivat moitteetta jatkossakin. Käytössäsi ovat myös asiantuntemuksemme laajassa varaosa- ja huoltoverkostossa.

Asiantuntijamme auttavat löytämään juuri sinun tarpeeseesi sopivan tuotteen tai palvelun.

 

KYSY SOPIVAA RATKAISUA ASIANTUNTIJALTAMME

Suodata tuloksia
Traktorit kategoriat

 

Case IH Vestrum -traktorit

Case IH Vestrum -mallisto erottuu edukseen yhdistämällä nelisylinterisen traktorin korkeatasoiseen ohjaamon mukavuuteen. Maksimiteho 111 / 140 hv, vääntö 520 / 630 Nm.

Case IH Maxxum -traktorit

Ketterä yleistraktori Case IH Maxxum on tehokas, luotettava, monipuolinen sekä taloudellinen – ja tarjoaa ensiluokkaisen työergonomian. Maksimiteho 115-175 hv, vääntö 529 - 740 Nm.

Case IH Optum AFS Connect -traktorit

Voimakas ja tehokas Optum jopa 313 hevosvoiman moottorilla, portaattomalla CVXDRIVE -vaihteistolla kompaktissa koossa. Maksimiteho 271 / 340 hv, vääntö 1194 / 1399 Nm.

Case IH Puma -traktori pellolla

Case IH Puma & Puma AFS Connect -traktorit

Case IH Puma on kokoluokkansa väkevin traktori. Se on loistava valinta, kun haluat tehoa, vääntöä, luotettavuutta ja monipuolisuutta. Maksimiteho 175-300 hv. Vääntö 750–1249 Nm.

Case IH Farmall C -traktorit

Pienikokoinen, mutta tehokas Case IH Farmall C -traktori sopii maatilan kuormaustöihin sekä tuomaan vetotehoa pellolle. Farmall 90 C nimellisteholla 66/90 (kw/hv), Farmall 100 C nimellisteholla 74/100 (kw/hv), Farmall 110 C nimelisteholla 81/110 (kW/hv) sekä Farmall 120 C nimellisteholla 86/117 (kW/hv).

Case IH Farmall A -traktorit

Vain 2.495 m korkuinen, helppokäyttöinen ja edullisten käyttökustannusten Farmall A sopii monipuolisiin tehtäviin maatiloille ja muihin kohteisiin, kuten kunnalliskäyttöön ja viherrakentamiseen. Farmall 55 A nimellisteho 41/55 (kw/hv), Farmall 65 A nimellisteho 48/65 (kw/hv) ja Farmall 75 A nimellisteho 55/75 (kw/hv).

JCB Fastrac -traktori
jcb logo

JCB Fastrac -traktorit

Maailman monikäyttöisin ja mukavin traktorisarja, JCB Fastrac, nostaa tuottavuuden uudelle tasolle. Yksilöllinen käyttäjäkokemus kuljettajan mukaan, integroitu teknologia modernin tarkkuusviljelyn tarpeisiin, edistyksellinen voimansiirto- ja moottorihallinta, voimaa ja vetokykyä polttoainetaloudellisesti ja hiljaisesti sekä markkinoiden paras jousitus ja erinomainen ohjattavuus. Integroidut ISOBUS- ja GPS-järjestelmät.

JCB TM420 AGRI STAGE -kurottava pyöräkuormaaja kuormaustöissä
jcb logo

JCB -kurottavat pyöräkuormaajat eli Telemasterit

JCB Telemasterin eli kurottavan pyöräkuormaajan avulla teet maatilan vaativat työt turvallisesti ja kustannustehokkaasti. Powershift‑vaihteisto takaa 40 km/h siirtonopeuden ilman pelkoa lämpöongelmista. Alhainen melutaso.

JCB 435 -pyöräkuormaaja
jcb logo

JCB isot pyöräkuormaajat 6 tonnista eteenpäin

JCB Agri -valikoimasta löydät myös isot, painoltaan 6–22-tonniset pyöräkuormaajat. Nämä kuormaajat soveltuvat loistavasti maatilan kuormaustarpeisiin ja maanrakennustöihin.

JCB-pieni-pyöräkuormaaja
jcb logo

JCB pienet pyöräkuormaajat | paino alle 6 tonnia

JCB:n pieni pyöräkuormaaja on ketterä, mutta vakaa ja sillä on kova nostokyky. JCB-kuormaajalla työskentelet vaivattomasti ahtaissa tiloissa ja rakennusten sisällä. JCB 403-kuormaajan korkeus on umpiohjaamolla 220 cm. Taittuvalla katoksella koneen korkeus on alimmillaan 184 cm. JCB 403:n leveys 108–142 cm rengasvaihtoehdoista riippuen. Energiapihi, tehokas ja taloudellinen.

JCB-kurottaja
jcb logo

JCB-kurottajat

Kuormauskäyttöön suunniteltu JCB-kurottaja helpottaa painavien kuormien liikuttelua ahtaissakin paikoissa. Nostokorkeudet 4–9,5 m, nostokyky 1,6-6 t.

PKL-2 Pro -paalienkantolaite
jcb logo

Traktoreiden lisälaitteet

Traktoreiden lisälaitteiden valikoimassamme NHK Grip -paalipihdit, PKL-2 Pro -paalienkantolaite ja Haumetin suursäkkinostin.

Löydä sopiva ratkaisu asiantuntijamme avulla

Pyydä lisätietoja, yhteydenottoa, tarjousta tai vaikkapa kone-esittelyä!