Helpotusta maatilan arkeen | Tehoa tuotannon kehittämiseen | Aikaa eläimille

Millaisia tavoitteita haluat maatilallasi saavuttaa? Jos saisit vapautettua aikaa työltä, panostaisitko enemmän aikaa esimerkiksi maitotilan tai karjankasvattamon kehittämiseen vai omaan hyvinvointiisi? Haluaisitko vapauttaa enemmän aikaa lehmien yksilölliseen hoitoon?

Haluatko automatisoida nykyisen pihattosi tai kiinnostaako tieto erilaisista tuotantoa tehostavista ratkaisuista? Tavoitteletko lypsy- tai lihakarjan helpompaa ja tehokkaampaa ruokintaa?

Asiantuntevat lypsyrobotti- ja pihattomyyjämme auttavat sinua löytämään oikeat ratkaisut tilasi parhaaksi.

 

KESKUSTELE ASIANTUNTIJAMME KANSSA

Tekniikka mahdollistaa uusia asioita

Moni sukupolvenvaihdoksen tekevä maitotila siirtyy parsinavetasta tai lypsyasemasta automaattilypsyyn. NHK:lta saat asiantuntevat neuvot, tuen ja käyttöönopastuksen, kun mietit, miten parsinavetta muutetaan robottipihatoksi. Tilaneuvontamme ohjaa aloittavia Lely-tiloja käytännön työssä.
Valikoimaamme kuuluvat Lely Astronaut A3-, A4- ja A5-lypsyrobotit.

Meiltä voit myös vuokrata lypsyrobotin. Tutustu!

Tarkkaa faktaa ja liiketoiminnan laskelmia

Tilan tuotantotason nostaminen vaatii tietoa, laskelmia, investointisuunnitelmia, paljon päätöksiä ja uskoa tulevaisuuteen. Robotti- ja Robora-pihattoasiantuntijoillamme on paljon kokemusta laajentavien maitotilojen tilanteista. Lely Astronautin tuotannonhallintaoohjelmisto tuottaa sinulle reaaliaikaista dataa mm. maidon tuotantomääristä, eläinten hyvinvoinnista ja henkilökunnan työnkuluista. Tuotannon ennakointi ja päätöksenteko helpottuu. Tutustu Lely Horizon -tuotannonhallintaohjelmaan.

Mitä lisärobotit vaativat tuotantorakennukselta?

Robora-pihatto on NHK:n oma rakennuskonsepti robottipihattoa hankkiville. Robora-suunnitelmasopimuksen avulla saat tärkeimmät rakennusprojektin alkuvaiheen suunnitelmat ja kustannusarviot. Lue lisää Robora-suunnittelusopimuksesta. 

Eläimen terveys ja hyvinvointi etusijalla

Toimiva seosrehuruokinta on tehokas ruokintamenetelmä, joka tukee eläimen terveyttä. Seosrehuruokinta yksinkertaistaa ruokintaa, etenkin käsiteltäessä suuria rehumääriä. Kun seosrehuruokintaan yhdistetään automaatio, työntekijän urakka helpottuu ja eläin voi paremmin, koska saa ruokaa tasaisesti ja tarkasti.

Automaattinen ruokinta lisää vapaa-aikaa ja helpottaa työkuormaa

Automatisoidulla ruokinnalla tavoitellaan siis työajan säästöjä ja karjan ruokinnan tasaisuutta. Kun fyysisen työn tarve vähentyy, säästyneen työajan voi käyttää perheeseen tai muun työhyvinvoinnin parantamiseen.

Löydä sopiva ratkaisu asiantuntijamme avulla

Ota yhteyttä lypsyrobotti- ja pihattomyyjäämme, niin autamme sinua löytämään parhaan ratkaisun tilallesi.

Lypsyrobotti Lely Astronaut A5