Tavoitteenamme on olla alamme edelläkävijä, mihin istuu ajatus kehittää yritystä myös hyvänä työpaikkana

Meillä on vahva yhteishenki, ja toivomme myös uusilla työntekijöillä olevan samanlaista pilkettä silmäkulmassa. Haemme NHK:lle ”hyviä tyyppejä”, jotka ovat motivoituneita ja valmiita hoitamaan asiat loppuun asti. Työntekijöiltä toivomme joustavuutta, mutta vastaamme tähän tarjoamalla samaa joustavuutta myös työntekijöiden suuntaan.

Nuorekkaan ja rennon työyhteisömme hyvinvointi ja työtyytyväisyys on todettu erinomaiseksi kansainvälisellä Great Place to Work -mittauksella. Olemme Great Place to Work -sertifioitu yritys, ja tällä hetkellä olemme listauksessa keskisuurten yritysten joukossa sijalla 11. Teemme jatkuvasti töitä päästäksemme vieläkin korkeammalle.

Tällä hetkellä meillä on avoinna seuraava tehtävä (linkki avautuu rekrysivulle, josta lisätiedot):

Voit myös jättää meille avoimen hakemuksen alla olevan linkin kautta:

 

JÄTÄ AVOIN HAKEMUS

 

Jos haluat tietää lisää, millaista meillä on työskennellä, katso alla olevilla videoilta työntekijöidemme kommentit.

 

”Täällä vannotaan yksilönvapauden nimiin.”
Oskari Korhonen, toimitusjohtaja

 

”Tässä työssä pääsee ropaamaan robotteja ja tekemään töitä käsin. Ja vielä ajattelemaan loogisesti, miten robotit toimivat ja mikä vaikuttaa mihinkin.”

Reetta Karjalainen, huoltoasentaja

 

 

”Kyllä se kaupan saaminen on paljon siitä kiinni, paljonko laittaa itseään likoon ja asettuu isännän saappaisiin ja oikeasti pureutuu hänen ongelmiin. Sillä sitä päästään eteenpäin parhaiten.”
Tommi Syrjälä, työkonemyyjä