Olemme osallistuneet useana vuonna Great Place To Work -tutkimukseen. Vuonna 2022 olimme keskisuurten yritysten sijalla 11.

Parhaat Työpaikat 2022

Great Place to Work -sertifioitu 2022-2023

 

Haluatko töihin yhteen Suomen parhaista työpaikoista?

Olemme maatalousalalla toimiva perheyritys, jonka päämääränä on helpottaa tilallisten elämää ja nostaa maatilojen tuottavuutta. Tässä onnistumme erityisesti automatisoimalla raskaimmat työt. Mielestämme on mukava olla avuksi ihmisille, joiden työ vaikuttaa suoraan esimerkiksi lähikauppojen maitohyllyille.

Käytännössä tarjoamme tilallisille esimerkiksi työkoneita ja lypsy- ja ruokintarobotteja sekä maatalousrakennuksia. Kaikkiin liittyy myös huolto- varaosa- ja muita palveluita. Yli 30-vuotisen toimintahistoriamme aikana olemme palvelleet ja palvelemme edelleen tuhansia asiakastiloja ympäri Suomen. Meitä on tällä hetkellä töissä yli 200 ihmistä. Meillä voi työskennellä esimerkiksi seuraavissa tehtävissä:

Avoimet työpaikat | NHK Group

Etsimme joukkoomme hyviä ihmisiä asentamaan, huoltamaan ja myymään uusia ja käytettyjä lypsyrobotteja, navettalaitteita ja erilaisia maatalouskoneita. Tarvitsemme myös ihmisiä huolehtimaan arjen sujuvuudesta esimerkiksi hallinnon töihin. Opiskelijoille tarjoamme kesätöitä ja harjoittelujaksoja.

Jos koet kuuluvasi tarinaamme, katso alta tällä hetkellä avoimet työpaikkamme ja täytä hakemus! Jos meillä ei juuri nyt ole tarjolla sinulle sopivaa tehtävää, voit jättää avoimen hakemuksen.

Tutustu henkilöstöetuihimme

Tule kehittämään kotimaista maataloutta kanssamme!

Katso videolta työntekijöidemme kertomana, millaista on työskennellä NHK:lla, ja mikä heitä kiehtoo eniten eläinten ja teknologian parissa tehtävässä työssä.