Siirrettävien varavoimakoneiden avulla vältät ennakoimattomat sähkökatkot

Nykyaikainen, automatisoitu maatila ei toimi ilman sähköä. Hallitsematon sähkökatko voi aiheuttaa mittavia taloudellisia tappioita. JCB:n siirrettävien varavoimakoneiden mallistosta löydät tilallesi sopivan vaihtoehdon, joka palvelee tarpeesi mukaan joko päävirtalähteenä tai varavoimakäytössä.

 

 

Miten generaattori toimii?

 • Varavoimaa edellytetään automaattilypsyssä olevilla tiloilla. Jos kaikki navetassa on pitkälle automatisoitua, miksi varavoima ei olisi? Sähkökatkon sattuessa viive sähköjen päälle saamiseen saattaa olla kymmeniä minuutteja, jopa tunteja traktorilla pyöritettävällä varavoimakoneella. Traktorilla varavoimaa pyöritettäessa sähkön laatu on mitä on; jännite saattaa seilata ja kulutuspiikkien kestävyys on heikkoa.

  Kun generaattorissa on automaattinen verkonvaihtokytkin, kone alkaa tarjota laadukasta sähköä n. 10 sekunnin viiveellä sähkökatkoksesta

   

  • JCB siirrettävää varavoimakonetta voidaan käyttää joko päävirtalähteenä tai varavoimakäytössä.
  • Itsenäisesti toimiva JCB-aggregaatti tarkkailee sähköverkon laatua ja tekee päätöksen varavoiman käytöstä silloin, kun sitä tarvitaan.
  • Kone käynnistää tällöin nopeasti moottorin ja takaa tasaisen sähköntuotannon, varmistaen tuotannon keskeytyksettömän jatkumisen.
  • Kun sähkö palaa normaalisti sähköverkkoon, kone ajaa itsensä alas ja siirtää verkonvaihtokytkimellä käyttöön sähköverkon tarjoaman sähkön.
  • JCB-Livelinkin avulla voit puhelimellasi tarkastaa, että generaattori on toimintakunnossa. Livelink kertoo mm. polttoaineen määrän ja käynnistysakun latauksen. Verkkopalvelu muistuttaa sinua myös huollon tarpeesta. Tämän kaiken voit tehdä poissa ollessasi tai vaikka kotisohvalta!

 

 

LATAA ESITEKYSY LISÄÄ ASIANTUNTIJALTAMME

JCB varavoimageneraattori

Hyödyt ja ominaisuudet

Varavoimakoneiden dieselmoottorit ovat hiljaisia ja polttoainetaloudellisia

Maatilasi melutaso pysyy hallinnassa JCB-varavoimakoneissa käytettyjen hiljaisten moottorien ansiosta. Ne tuottavat huipputehon alhaisilla käyntinopeuksilla, jolloin käyntiääni pysyy hiljaisena ja polttoaineenkulutus matalana. Moottorien huollettavuus on erinomainen, sillä niissä käytetään samoja osia kuin muissakin koneissamme – ja siksi niiden saatavuus on erinomainen.

Seuraa varavoimakoneen tilaa ja kuormitustietoja helposti älylaitteeltasi

Laitteiden käyttö ja valvonta tapahtuu suomenkielisen ja opastavan ohjauspaneelin kautta. Etäyhteyden avulla seuraat varavoimakoneita älypuhelimella tai tietokoneella. Näet reaaliajassa muun muassa kuormitustiedot.

Helppokäyttöinen ja helposti huollettava varavoimakone säästää aikaa ja hermoja

Et hukkaa kallista aikaa huoltoihin, sillä JCB:n siirrettävä varavoimakone on suunniteltu tekemään huolloista mahdollisimman yksinkertaisia. Laitteen suuret luukut ja paikoiltaan nostettavat suojaovet tekevät huoltotöistä sujuvia. Samoin tarkistukset hoituvat nopeasti, sillä tärkeimmät tarkastuskohteet on sijoitettu yhteen samalle puolelle konetta.

Turvattu virransaanti, turvattu investointi ja turvatut yöunet

Toimintavarma ja luotettava varavoimalähde huolehtii tilasi virransaannista luotettavasti. Häiriötilanteissa tekninen tukipalvelu on käytettävissäsi vuorokauden ympäri. Laite on kauttaaltaan suunniteltu kestämään ja se säilyttää arvonsa hyvin.

Ota yhteyttä ja keskustele asiantuntijamme kanssa, millainen varavoimakone sopisi sinun tarpeisiisi

 

Lataa esite

Haluatko lisää tietoa JCB-varavoimakoneista?

Lataa esite