NHK Group on jälleen saavuttanut Great Place To Work -sertifioinnin, joka kertoo hyvästä työntekijäkokemuksesta. Sertifikaatti osoittaa, että työntekijämme viihtyvät työpaikallaan ja luottavat työnantajaansa.

Great Place to Work -sertifikaattiTrust Index™ -henkilöstötutkimuksella mitatun työntekijäkokemuksen tulokset kertovat, että 86 prosenttia NHK Groupin työntekijöistä pitää työpaikkaansa erittäin hyvänä! Tulos on erinomainen verrattuna tyypilliseen suomalaiseen yritykseen, jossa vastaava luku on 38 prosenttia.

Huipputulokset NHK sai ihmisten tasa-arvoisesta kohtelusta syntyperästä (97 % vastaajista on tätä mieltä) ja iästä (95 % vastaajista) riippumatta sekä uusien työntekijöiden toivottamisesta tervetulleiksi (95 %). Lisäksi 94 prosenttia vastaajista kokee, että voi olla oma itsensä ja 94 prosenttia, että ihmisille annetaan paljon vastuuta.

Maatalouskoneiden maahantuontiin ja myyntiin keskittyvän NHK Groupin muodostavat NHK-Keskus Oy ja tytäryhtiö NHKdairy Oy. Tavoitteena on rakentaa konsernista Suomen paras työpaikka. Parhaiden työpaikkojen lista julkaistaan keväämmällä.

Haluatko sinäkin töihin yhteen Suomen parhaista työpaikoista? Lue lisää työpaikkasivuiltamme ja katso avoimet työpaikat!