PÖTTINGER IMPRESS 155 VC PRO – Muovisidonta tuo paalaukseen monimuotoisuutta

32 helposti huollettavaa terää valmiina töihin

PÖTTINGER IMPRESS 155 VC PRO -paalaimen terämäärä on huima – missään muussa koneessa ei ole 32 kappaletta silppurinteriä. Teoreettinen silpunpituus on 36 millimetriä. Silppurinterät ovat käännettävät, mikä takaa aina terävät terät jokaiseen paalauskertaan.

Oletko koskaan irrottanut paalaimen teriä paalikammion kautta ja miettinyt, miten sen voisi tehdä helpommin? IMPRESS-paalaimien teräpakka voidaan vetää koneen sivuun, jolloin terien huolto on ergonomista ja onnistuu kätevästi seisonta-asennosta koneen vierestä. Terien ryhmävalinta mahdollistaa kaikkien terien, puolien terien tai yksittäisen terän käytön, aina olosuhteiden mukaan.

Vähäisemmät varisemistappiot

LIFTUP-roottori vie paalattavan materiaalin paalikammioon sullojan yläpuolelta, jolloin mahdolliset varisemistappiot palautuvat takaisin sullojan kiertoon ja menevät kohti paalikammiota. Onkin tutkittu, että IMPRESS-paalaimen varisemistappiot ovat huomattavasti vähäisemmät kuin paalaimen, jossa teräpakka on sullojan alapuolella.

Koneen käyttäytyminen muovisidonnalla todettiin erittäin toimivaksi

Muovisidonta muuttuvakammioisessa paalaimessa ei ole itsestäänselvyys. PÖTTINGER on tuonut muovisidonnan paalaimille kaudelle 2020. Suomessa PÖTTINGER on testannut muovisidontakoneita, sillä jokaisessa maassa rehunpaalausajat ja materiaalit hieman vaihtelevat. Koneen käyttäytyminen muovisidonnalla todettiin erittäin toimivaksi, ja nyt myös sinulla on mahdollisuus päästä kokemaan tämä tulevalla rehukaudella 2021.

Muovisidonta tuo paalaukseen monimuotoisuutta

Muovisidonta tuo paalaukseen monimuotoisuutta: voit esimerkiksi paalata oljille sääsuojan muovisidontaa käyttämällä. Jäisien paalien avaaminen on helpompaa, kun paalit on sidottu muovilla. Lisäksi käärintämuovi ja sidontamuovi voidaan hävittää samaan paikkaan, joten niitä ei tarvitse erikseen erotella.

Tekniset tiedot:

  • Paalikoko: 90–155 cm
  • Terämäärä: 32 kpl
  • Käännettävät terät
  • Teliakselisto
  • Renkaat: 520/55-22,5 (vakiona)
  • Muovisidonta ja verkkosidonta
  • Paino: 7 700 kg (vakiovarustus)

 


Pyydä lisätietoja tai tarjous paalaimesta: