PÖTTINGERin uusi noukinvaunu JUMBO 7000 on palkittu FARM MACHINE 2022 -tunnustuksella nurmenkorjuukoneiden kategoriassa. Tunnustus julkistettiin verkossa maaliskuun 4. päivänä 2022.

Erittäin suorituskykyinen noukinvaunu vakuuttaa tehokkuudellaan ja työjäljellään

FARM MACHINE 2022 -palkinnon ammattilaistuomariston vakuuttivat muun muassa monipuolisen roottorinoukinvaunun uusi voimansiirtokonsepti, optimoitu voimansiirto ja muut innovatiiviset ominaisuudet. Noukinvaunu on entistäkin houkuttelevampi vaihtoehto rehunkorjuuketjuun, koska se mahdollistaa kustannustehokkaan korjuun ja erinomaisen rehun laadun.

PÖTTINGER on suunnitellut uuden JUMBO 7000 -sarjan jopa 500-hevosvoimaisten traktorien pariksi. Mallin uudistetut tai uudet toiminnot, kuten liikuteltava etulaita, älykäs automaattinen kuormausjärjestelmä, hydraulisesti hallittu kelluva noukin, sen lisätukirulla ja uusi sullontaroottori tekevät rehunkorjuusta entistäkin tehokkaampaa. Uuden muotoilun ja ilmeen ansiosta lippulaivamalli on upea ilmestys, jolla on mukava työskennellä.

FARM MACHINE 2022 on kansainvälinen palkinto, joka myönnetään uusille ja innovatiivisille maatalousteknologian tuotteille. Aiemmin se tunnettiin nimellä Machine of the Year, ja se on jaettu joka toinen vuosi Agritechnica-messuilla.

Alan arvostetun palkinnon myöntävät kansainvälisten maatalousalan ammattilehtien toimittajat. Voittaja valitaan 12 kategoriassa ja lisäksi valitaan yleisön suosikki.

Lue lisää palkinnon sivuilta.

Tuotteemme pelloille