Uusi monipuolinen ja tehokas mekaanisten kasvinsuojelukoneiden mallisto soveltuu sekä luomuviljelyyn että tavanomaiseen viljelyyn

PÖTTINGER tarjoaa ammattilaisviljelijöille uuden pyöröharojen, varioharojen ja vakiopainotusharojen malliston. Nämä mutkattomasti käytettävät, tehokkaat, luotettavat ja kestävät koneet edistävät osaltaan kestävää ja ympäristöystävällistä maanviljelyä.

Kasvinsuojelun käytännöt kehittyvät

Useiden viime vuosikymmenten ajan satotasoja on pystytty nostamaan kemiallisen kasvinsuojelun keinoin. Useat kasvinsuojeluaineille resistentit lajit ovat kuitenkin lisääntyneet ja integroidun kasvinsuojelun käytännöt yleistyneet, mikä on kääntänyt kiinnostuksen kohti perinteisempiä menetelmiä. Uudet terveys- ja ympäristövaatimukset sekä yhä enemmän myös kuluttajat edellyttävät kemikaalien käytön vähentämistä. PÖTTINGER on ottanut haasteen vastaan ja on tuonut markkinoille mekaaniseen kasvinsuojeluun tarkoitettujen koneiden sarjan. Näillä koneilla kasvinsuojelua voidaan tehdä kasvilaji- ja kasvupaikkakohtaisesti kestävästi ja tehokkaasti, maksimaalisin työtuloksin.

PÖTTINGER ROTOCARE -pyöröhara
PÖTTINGER ROTOCARE -pyöröhara

ROTOCARE – ripeää ja kustannustehokasta kasvinsuojelua

Uudet ROTOCARE-pyöröharat säästävät viljelykasveja vaurioilta ja toimivat kylvö- tai istutusriveistä riippumattomasti. Mekaanisen rikkakasvitorjunnan lisäksi pyöröharat sopivat moniin muihin tarkoituksiin, kuten kuorettumien rikkomiseen, lannoitteiden multaamiseen, nurmien ilmastamiseen ja matalaan sänkikultivointiin. Koska koneiden vetotehontarve on pieni ja työleveydet ovat välillä 6,6–12,4 metriä ja ajonopeudet välillä 10–30 km/h, työt tulevat tehdyksi ripeästi ja kustannustehokkaasti.

PÖTTINGER TINECARE -vakiopainotushara
PÖTTINGER TINECARE -vakiopainotushara

TINECARE – Onnistumisia jokaisella ajokerralla

Hyvät työtulokset yhdistyvät tehokkuuteen uusilla TINECARE-vakiopainotusharoilla työskennellessä. Koneissa on patentoidun painotusjousijärjestelmän ja kookkaiden syvyyssäätöpyörien lisäksi luja runko ja optimaalinen painonjakauma. Työn jälki pysyy jatkuvasti hyvänä koko työleveydeltä, aina reunimmaisiin piikkeihin saakka. Pikavaihdettavat piikit säästävät aikaa huollossa. Työleveydet ovat 6,2–12,2 metriä.

FLEXCARE – Joustavuus kohtaa tarkkuuden

Ainutlaatuisen rakenteensa ansiosta uudet FLEXCARE-varioharat (sivun pääkuvassa) sopivat loistavasti useiden eri viljelykasvien mekaaniseen käsittelyyn. Säädöt, kuten riviväli, kuokkaelementtien työleveys ja sormikuokkien hienosäädöt voidaan tehdä täysin ilman työkaluja. Koneen työsyvyyden säätö on erittäin tarkka, mikä säästää viljelykasveja vaurioilta. Hydraulinen siirtokehikko ja lisävarusteeksi saatava muokkainelementtejä hallitseva kameraohjaus tekevät työskentelystä vielä tarkempaa. Varioharojen työleveydet ovat 4,7–9 metriä.

Löydä sopiva ratkaisu asiantuntijamme avulla

Pyydä lisätietoja, yhteydenottoa, tarjousta tai vaikkapa työkone-esittelyä!

 

 

Lisätiedot myös: 

Tuotteemme maanmuokkaukseen