Strautmann laajentaa Magnon CFS -noukinvaunuvalikoimaansa keskikokoisella Magnon CFS 8 -sarjalla. Se on houkutteleva vaihtoehto maatalousyrityksille ja urakoitsijoille, joilla on korkeat vaatimukset, mutta tarve kompaktin kokoiselle rehuvaunulle.

Magnon CFS:n edut nyt myös keskikokoisissa noukinvaunuissa

Uudessa sarjassa on kolme mallia: Magnon CFS 8-370, 8-410 ja 8-450, joiden tilavuudet ovat 36–44 m³. Vaikka mitat ovat aiempaa kompaktimmat, vaunuissa on Magnon CFS -sarjasta tutut perusvarusteet:

  • Flex-Load-noukin
  • Exact-Cut-leikkuuyksikkö
  • hydraulisesti kääntyvä etupaneeli.

Magnon CFS 8 -sarjassa on 2,25 metriä leveä, mekaanisesti ketjun avulla toimiva Flex-Load-noukin, jonka edut ovat parempi maanpinnanseuranta, pitkä käyttöikä ja erittäin helppo piikkien vaihto.

Noukkimen uudelleensuunniteltu karhonohjainrulla on varustettu kahdella telalla, joiden halkaisija on huomattavasti aiempaa suurempi ja rakenne vahvempi. Yhdessä hyväksi havaitun CFS-rullan kanssa tämä takaa erittäin hyvän materiaalivirran ja maksimaalisen lastaustehon monenlaisissa sadonkorjuuolosuhteissa. Noukkimen taakse asennettava, kosteaan ja epätasaiseen maastoon sopeutumista parantava leveä lisäohjainrulla on saatavana lisävarusteena.

Integroidun roottorin kokonaisleveys on 2100 mm. 250 mm leveät integroidut ruuvit roottorin ulkosivuilla varmistavat materiaalin tasaisen virran. Optimaalisen leikkauslaadun takaa 44-teräinen Exact-Cut-silppuri, jonka teoreettinen leikkuupituus on 35 mm. Terien automaattinen takaisinnosto helpottaa kuljettajan työtä.

Hydraulisesti kääntyvä etupaneeli antaa lisää kuormauskapasiteettia noukinvaunuun

Strautmann Magnon CFS 8-370 DO
Magnon CFS -sarjalle tuttuun tapaan myös uusi 8-sarja on varustettu hydraulisesti kääntyvällä etupaneelilla, jonka toiminnot optimoivat rehun puristusta, antavat 4,5 m³ lisää kuormauskapasiteettia ja mahdollistavat kuormatilan nopean tyhjennyksen.

Mallisarjan noukinvaunuissa on 2,25 m leveä teräslattiainen alusta, johon on upotettu neljä pyöreää 10 x 31 mm:n teräsketjua. Niiden murtokuorma on 13 tonnia. Koko alusta on jauhemaalattu suojaksi korroosiota vastaan.

Kahdessa pienemmässä mallissa, Magnon CFS 8-370 ja 8-410, on vakiona lehtijousinen tandem-alusta, jonka etuina on akselien suuri heilurisäde ja hyvä ajomukavuus. Alustaan voidaan asentaa renkaat, joiden koko on 800/45 R 26.5.

Magnon CFS 8-450 -mallin alustana on maksimaalisen ajomukavuuden ja vakauden kaarteissa ja rinteissä takaava hydraulinen tandem-alusta. Sarjan pienempiin malleihin sen voi valita lisävarusteena. Tämä alusta mahdollistaa jopa 30,5 tuuman renkaat jo 36 m³:n vaunusta lähtien.

Magnon CFS 8-450 -malliin on saatavana lisävarusteena elektroninen aktiivinen ohjaus- ja nostoakseli sekä tridem-alusta, jonka akselipaino on 27 tonnia.

Vaunujen vakiovarustukseen kuuluu Strautmann ISOBUS -ohjaus, jossa on intuitiivinen valikkonavigointi ja erilaisia automaattisia toimintoja. Huollossa vetoaisaa ja leikkuuyksikköä voidaan helposti käyttää myös ulkopuolelta. Lisävarusteena on saatavilla 5,7 tuuman ohjauspääte.

Kaudella 2023 Magnon CFS 8:aa on saatavilla esisarjana rajoitetusti. Ensiesittelyssä se nähtiin Agro Show -tapahtumassa Puolassa syyskuun lopussa 2022.

Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja!