Maatalouskoneasentaja kokoaa, huoltaa ja korjaa maatalouskoneita

Kiinnostaako työpaikka koneiden ja modernin maatalousteknologian parissa? Maatalouskoneasentaja kokoaa, huoltaa ja korjaa esimerkiksi JCB-, PÖTTINGER- ja Strautmann-maatalouskoneita.

Maatalouskoneasentajat tekevät niin määräaikaishuoltoja kuin korjauksiakin sekä toimipaikoillamme Hämeenlinnassa, Kuopiossa, Seinäjoella, Kempeleessä, Kokkolassa ja Nivalassa että asiakkaiden tiloilla. Koneasentajamme toimivat tiiviissä yhteistyössä toimipaikkojemme varaosamyynnin kanssa, mikä helpottaa, nopeuttaa ja tukee huollon toimivuutta.

Meille ei haeta täydellisiä ihmisiä, vaan työnsä tunnollisesti tekeviä hyviä tyyppejä, jotka sopivat kulttuuriimme.

Tässä työssä pärjää, kun haluaa olla hyvä työssäänja sietää (ajoittain huonoakin) huumoria. Siitä ei ole varsinaista haittaa, jos maatalouskoneasentajalla on hallussa alan yleisimmät perusohjelmistot (Office 365) ja taskussaan C-ajokortti.

Katso videoklipiltä, mitä maatalouskonemyyjämme kertoo maatilan työn tehostamisesta ja polttoainekustannusten säästämisestä oikeilla konevalinnoilla.

Alta näet, missä päin meillä on tällä hetkellä avoimia maatalouskoneasentajan tehtäviä. Jos meillä ei juuri nyt ole tarjolla sinulle sopivaa tehtävää sopivalla sijiannilla, voit myös aina jättää avoimen hakemuksen.