Tiedote 13.5.2024

Case IH FieldOps -sovellus mahdollistaa Case IH -koneen omistajalle mahdollisuuden hallita ja visualisoida usean tuotemerkin kalustoaan milloin tahansa ja missä tahansa. Sovellus on suunniteltu yksinkertaiseksi ja virtaviivaiseksi työkalujen hallintaratkaisuksi.

 

Mobiilissa ja verkkoselaimessa toimivan FieldOps-sovelluksen avulla viljelijä voi  reaaliaikaisesti muodostaa yhteyden maatalouskoneeseensa ja sen käyttötietoihin, peltoihin, pellolla työskenteleviin työntekijöihin ja mahdolliseen urakoijaverkostoon.

Tiedolla johdettua maataloutta

 

Koska maatalouskoneisiin yhdistetään yhä enemmän muita koneita, maanviljelijälle on tärkeää pystyä hyödyntämään ajoneuvojen tietoja pilveen tallennetun datan avulla. Tiedon kerääminen, tallentaminen ja analysointi mahdollistaa kannattavamman ja tuottavamman toiminnan peltotöissä.

Field Opsin keräämä data mahdollistaa myös koneiden huollon ennakoinnin, joka minimoi seisokit ja maksimoi toiminnan tehokkuuden.

 

Case IH mukana parantamassa tietoliikenneyhteyksiä

 

Koska Case IH tiedostaa, että Field Ops -sovelluksen tarvitsema satelliittipaikannus ja dataverkko ei ole kaikkialla maailmassa yhtenäinen. Tämän vuoksi Case IH on ottanut merkittävän askeleen parantaakseen operaattoreiden liitäntävaihtoehtoja ja aloittanut myös strategisen yhteistyön Intelsatin kanssa,

”Asetamme Case IH:ssa etusijalle tarkkuusteknologian saumattoman integroinnin asiakkaillemme”, sanoi Marco Lombardi, Case IH:n EMEA-alueen johtaja.

Case IH FieldOpsin tärkeimmät ominaisuudet ovat:

 

  • Tietojen visualisointi: Välitön pääsy reaaliaikaisiin maatalouden tietoihin ja konetietoihin, kuten esimerkiksi tarkka sijainti ja työtila, nykyiset koneparametrit, arvioitu työn valmistumisaika, 24 tunnin historia.

 

  • Koneen analytiikka: Käyttäjät voivat seurata ennakoivasti koneen kuntoa ja havaita nopeasti tärkeimmät ongelmat ja pysyä ajan tasalla mukautettujen ilmoitusten avulla. Tietoja voidaan tarkastella minkä tahansa tietyn kentän osalta yksittäisten vuodenaikojen ja vuosien aikana, mikä parantaa toiminnan tehokkuutta.

 

  • Ohjaamon näytön etäkatselu: Syvempi koneen valvonta ja helppo koordinointi käyttäjien kanssa, mukaan lukien toiminnot muutosten ehdottamiseen.

 

  • Yksi yksinkertainen ja kattava ratkaisu: Case IH FieldOps keskittää AFS Connect -alustan työkalut yhdeksi virtaviivaistettuun hallintaratkaisuun hyödyntäen maatilan toimintojen tietoja, jopa niille, joilla on useita tuotemerkkejä. Tämä helpottaa viljelijöiden pääsyä pelto- ja tilatietoihinsa yhdellä alustalla. Case IH FieldOps on suunniteltu yksinkertaiseksi ja ymmärrettäväksi kaiken tasoisille käyttäjille

Case IH FieldOps -mobiili- ja verkkosovellus on tällä hetkellä viimeisessä kehitys- ja testausvaiheessa, ja täydellistä julkaisua odotetaan myöhemmin tänä vuonna.

 

Lisätietoja Suomen Case IH -maahantuojan edustajalta:

Jarno Riuttala, Case IH -tuotepäällikkö,

 

Vieraile osoitteessa CaseIH.com saadaksesi lisätietoja ja saadaksesi ilmoituksen ensimmäisenä, kun Case IH FieldOps on virallisesti julkaistu.

Lehdistötiedotteet ja kuvat:

https://www.caseihmediacentre.com/