Hoidamme kaikki huollot ja korjaukset edustamiimme merkkeihin ammattitaidolla ja alkuperäisiä varaosia käyttäen

Teemme määräaikaishuoltoja sekä isompiakin korjauksia niin toimipaikkojemme korjaamoissa kuin asiakkaidemme tiloillakin. Kun kone huolletaan kuntoon kauden jälkeen, se on helppo ottaa käyttöön seuraavan kauden alussa.

Huoltosopimus maatalouden työkoneisiin

Teemme huollot ja korjaukset edustamiimme merkkeihin ammattitaidolla ja alkuperäisiä varaosia käyttäen. Etelä-Suomen huolto toimii Hämeenlinnasta, Itä-Suomen Kuopiosta ja Länsi-Suomen huolto Seinäjoelta käsin. Samoissa tiloissa oleva varaosamyyntimme helpottaa, nopeuttaa ja tukee huollon toimivuutta.

Työkonehuoltoamme täydentää laaja huoltoyrittäjäverkosto ympäri Suomen. Näin myös mahdollisissa konerikkotilanteissa saat koneesi takaisin toimintaan nopeasti ja tehokkaasti missä päin Suomea tahansa. Myös JCB-huoltomme ja -huoltoverkostomme toimii maanlaajuisesti. Huollamme myös Gilles-biolämpölaitteet.

Panostamme erityisesti huoltohenkilöstön koulutukseen ja laajaan tuotetietouteen. Lisäksi huoltomme vastaa uusien koneiden kasauksista ja luovutushuolloista sekä vaihtokoneiden kunnostuksesta.

Kysy tarjousta huoltosopimuksesta

Huoltoneuvontamme palvelee arkisin klo 8–16 numerossa 0600 418 273 (0,98 €/min + pvm)

Sähköposti:

Ota yhteyttä

Kysy lisää työkonehuollosta