Maatalouskoneiden, traktoreiden, kurottajien ja kuormaajien huollot ja korjaukset ammattitaidolla ja alkuperäisiä varaosia käyttäen

Kun etsit korjauspalvelua, määräaikaishuoltoa tai sopimushuoltoa JCB Agri, Case IH, PÖTTINGER, Strautmann -koneisiin, ota yhteyttä lähimpään NHK-Keskuksen huoltopisteeseen ja pyydä huoltoarviota! Teemme määräaikaishuoltoja sekä isompiakin korjauksia toimipaikkojemme korjaamoissa ja asiakkaidemme tiloillakin.

Kun koneesi huolletaan kuntoon kauden jälkeen, se on vaivatonta ja nopeaa ottaa käyttöön seuraavan kauden alussa!

Katso heinätyökoneiden huoltokuvaukset ja tilaa nyt kausihuolto kiinteällä hinnalla:

TILAA KAUSIHUOLTO

 

Konehuoltoa JCB-, Case IH-, PÖTTINGER- ja Strautmann-koneisiin

Teemme huollot ja korjaukset edustamiimme merkkeihin ammattitaidolla ja alkuperäisiä varaosia käyttäen. Oma konehuoltomme toimii Hämeenlinnasta, Kuopiosta, Seinäjoelta, Kempeleeltä, Kokkolasta ja Nivalasta käsin. Toimipaikkojemme varaosamyynti helpottaa, nopeuttaa ja tukee huollon toimivuutta.

Konehuoltoamme täydentää laaja huoltoyrittäjäverkosto ympäri Suomen. Näin myös mahdollisissa konerikkotilanteissa saat koneesi takaisin toimintaan nopeasti ja tehokkaasti missä päin Suomea tahansa. Myös JCB-huoltomme ja -huoltoverkostomme toimii maanlaajuisesti.

TUTUSTU JCB-HUOLLON PALVELUIHIN

Panostamme erityisesti huoltohenkilöstön koulutukseen ja laajaan tuotetietouteen. Lisäksi huoltomme vastaa uusien koneiden kasauksista ja luovutushuolloista sekä vaihtokoneiden kunnostuksesta.

 

 

Meiltä saat palvelua! Ota yhteys NHK:n konehuoltoon:

 

Jos haluat saada puhelimitse heinätyökoneisiin liittyvää neuvontaa:

  • Soita arkisin klo 8–16 numeroon 0600 418 273 (0,98 € min + pvm/ppm)

 

Jos haluat tilata huollon koneeseen:

 

Tukinumero huoltoyrittäjille: 010 219 7570 (0,08 €/min)

 

 

Kysy lisää konehuollosta: