Hoidamme kaikki huollot ja korjaukset edustamiimme merkkeihin ammattitaidolla ja alkuperäisiä varaosia käyttäen

Teemme määräaikaishuoltoja sekä isompiakin korjauksia niin toimipaikkojemme korjaamoissa kuin asiakkaidemme tiloillakin. Kun kone huolletaan kuntoon kauden jälkeen, se on helppo ottaa käyttöön seuraavan kauden alussa.

 

Työkonehuoltoa mm. JCB-, PÖTTINGER- ja Strautmann-työkoneisiin

Teemme huollot ja korjaukset edustamiimme merkkeihin ammattitaidolla ja alkuperäisiä varaosia käyttäen. Oma työkonehuoltomme toimii Hämeenlinnasta, Kuopiosta, Seinäjoelta, Kempeleeltä, Kokkolasta ja Nivalasta käsin. Toimipaikkojemme varaosamyynti helpottaa, nopeuttaa ja tukee huollon toimivuutta.

Työkonehuoltoamme täydentää laaja huoltoyrittäjäverkosto ympäri Suomen. Näin myös mahdollisissa konerikkotilanteissa saat koneesi takaisin toimintaan nopeasti ja tehokkaasti missä päin Suomea tahansa. Myös JCB-huoltomme ja -huoltoverkostomme toimii maanlaajuisesti.

Panostamme erityisesti huoltohenkilöstön koulutukseen ja laajaan tuotetietouteen. Lisäksi huoltomme vastaa uusien koneiden kasauksista ja luovutushuolloista sekä vaihtokoneiden kunnostuksesta.

 

Tilaa heinätyökoneiden kausihuolto kiinteällä hinnalla

Ennen kuin viet koneet talvisäilöön perähallin uumeniin, tilaa työkonehuoltajamme paikalle laittamaan ne valmiiksi seuraavaa sesonkia varten! Tarjoamme paalaimien ja niittokoneiden kausihuoltoja kiinteällä hinnalla.

Kun tilaat huollon nyt, koneesi on heti valmis pellolle ja saat stressittömän alun sesongille. Enää ei tarvitse arvailla, miten kone toimii kevään koittaessa!

 

TILAA KAUSIHUOLTO

 

 

 

Meiltä saat palvelua! Ota yhteys työkonehuoltoon:

Huoltoneuvontamme palvelee arkisin klo 8–16 numerossa 0600 418 273 (0,98 € min + pvm/ppm)

Huoltotilaukset: 010 248 2688 (0,08 €/min, arkisin klo 8-16)

Sähköposti:

 

JCB-koneiden huoltoneuvonta palvelee arkisin klo 8–16 numerossa 0600 941 83 (0,98€min + pvm/ppm)

 

 

Kysy lisää työkonehuollosta: