Voita liput Okra -messuille -arvonnan säännöt

Kilpailun järjestäjä: NHK Group (jäljempänä ”Järjestäjä”).

Kilpailun alkamis- ja päättymispäivä sekä osallistumisoikeus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat henkilöt, eivät kuitenkaan NHK-Keskus Oy:ssä tai NHKdairy Oy:ssä työsuhteessa olevat henkilöt.

Kyselyyn ja arvontaan voi osallistua ajalla 21.6.-26.6.2023 sosiaalisen median kanavilla Instagramissa (@nhkgroup) ja Facebooksisa (NHK Group)
Osallistua voi 26.6.2023 klo 23.59 saakka.
Yhdeltä henkilöltä hyväksytään mukaan arvontaan yksi osallistuminen kussakin kanavassa.

Palkinnot

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan kaksi kahden hengen Okra -lippupakettia.
Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 48 tunnin kuluessa yhteydenotosta, NHK arpoo uuden voittajan.
Voittajan etunimi voidaan julkaista arvonnan jälkeen NHK:n verkkosivuilla ja/tai sosiaalisen median kanavissa.
Palkinnot lähetetään voittajille postitse.

Palkintojen käyttämiseen liittyvät ehdot

Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi vaihtaa rahaksi tai muuhun etuun. Jos voittajaa ei arvonnan jälkeen tavoiteta 48 tunnin kuluessa, on kilpailun järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

Kilpailun Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin mahdollisten esteiden sattuessa. Voittajat vastaavat kaikista muista voiton hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkinto toimitetaan arvonnan ja voittajan tavoittamisen jälkeen.

Kilpailun järjestäjän vastuu

Kilpailun Järjestäjän vastuu millä tahansa perusteella kaikkia arvonnan osallistujia kohtaan yhteensä ei voi ylittää näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon määrää ja arvoa. Palkinnon voittajat vapauttavat kilpailun Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Järjestäjä pidättää oikeuden sääntöjen muutoksiin.