NHK on aloittanut 1.10.2022 Case IH -maatalouskoneiden maahantuojana Suomessa

Sopimus kattaa kaikki tuotemerkin koneet, mutta ensimmäisessä vaiheessa valikoimaan tulevat maataloustraktorit

Uusi edustus ei vaikuta NHK:n muihin tuotemerkkeihin tai tuotevalikoimaan.

 

”Case IH:n edustus tukee strategiaamme olla maatilan tärkein kumppani. Traktori on yksi tilan tärkeimmistä koneista, ja laadukas ja tunnettu merkki täydentää erinomaisesti nykyistä tuotevalikoimaamme”, toimitusjohtaja Oskari Korhonen kertoo.

”Meillä on pitkä kokemus työskentelystä kehittyvien maatilojen kanssa, joille huolto- ja varaosapalvelumme ovat ensiarvoisen tärkeitä. Jatkossa myös Case IH -asiakkaat saavat nämä palvelut käyttöönsä.”

Case IH on yksi kansainvälisen maatalous-, rakennus- ja kuljetusalan koneiden ja laitteiden valmistaja CNH Industrialin brändeistä

CNHi on yksi maailmanlaajuisesti kolmesta suurimmasta traktorikonsernista.

”Pidämme NHK:ta erinomaisena tulevaisuuden kumppanina koneidemme myynnissä ja huollossa Suomessa. NHK panostaa vahvasti sekä teknologiaan että palveluun, jotka ovat Case IH:n tärkeimmät tekijät. Yhdessä voimme tarjota Suomen ammattiviljelijöille parhaat mahdolliset ratkaisut”, sanoo Patrick Timmermann-Hansen, Case IH:n liiketoimintajohtaja CNH Industrialilta.

”Case IH -tuotteet sopivat hyvin täydentämään jo olemassa olevia laadukkaita tuotemerkkejämme. Case IH on erityisesti teknologiaan suuntautuneiden viljelijöiden valinta. Valmistaja kehittää innovatiivisia ja kestävään tulevaisuuteen suuntautuvia uusia teknologioita, kuten uusilla energianlähteillä toimivia koneita”, työkoneiden myyntijohtaja Ville Rantanen sanoo.

 

Myynti aloitetaan ja tuotteet ovat esillä Helsingin MaatalousKonemessuilla 13.–15.10.

Esillä NHK:n osastolla ovat traktorit Optum 300 CVX, Puma 175 CVX ja Maxxum 150 CVX.

 

Tervetuloa osastollemme tutustumaan!

 

CASE IH ANNOUNCES network changes in Finland

 

Kuvissa Maxxum 150 (yllä) ja Optum 300 (alla) -mallit

 

case-optum300-nhk