Jos olet etsinyt Oulun seudulta ammattitaitoista ja ongelmanratkaisutaitoista konehuoltajaa, niin NHK-Keskuksen konehuollosta Kempeleestä sellainen löytyy!

 

NHK:lla maatalouskoneasentajana vuoden alussa aloittanut Jaakko Anttila on korjannut maatalouskoneita pikkupojasta lähtien. Jaakolla on useiden vuosien kokemus ja näppituntuma onnistuneista heinäkoneiden, traktorien, kurottajien, ja yleensäkin maatalouskoneiden korjaamisesta.

Jaakko korjaa ja huoltaa muun muassa Case IH:n, JCB:n PÖTTINGERin ja Strautmannin työkoneita, traktoreita, kuormaajia ja kurottajia

 

”Salapoliisityötä tämä välillä on, mutta tähän mennessä olen aina löytänyt ratkaisun ja saanut koneen kuntoon asiakkaalle. Koneiden kanssa ei tylsää päivää ole – tykkään uusista haasteista, joita koneiden sähkö-, hydraulisten ja mekaanisten vikojen etsiminen ja korjaaminen tuo tullessaan.”, Jaakko sanoo.

 

Eräs viimeaikainen Jaakolle onnistumisen elämyksen tuonut korjaus liittyi JCB-kurottajan joystickiin:

 

”Joystick meni satunnaisesti lukkoon, eikä mikään aluksi auttanut. Luin sitten tarkkaan sähkökaaviot, vertasin vikakoodeihin, tarkastin katkaisijat sekä solenoidit ja lopulta löytyi löysä sähköliitos, jossa vika oli. Vaati tarkkuutta, mutta kone palasi töihin pikaisesti.”

 

Millaista palvelua asiakas saa Oulun konehuollosta Jaakko?

Juttelimme Jaakon kanssa asiakkaan odotuksista konehuoltoa kohtaan.

 

”Korjaustöissä on tärkeä kuunnella asiakasta, tarjota asiakkaalle sitä mitä hän haluaa, ja viedä homma maaliin tehokkaasti ja nopeasti. Tiedän, että maatalouskoneiden seisottaminen on kallista asiakkaalle, vian pitää löytyä ja ratkaisu sen hoitamiseen nopeasti.”

 

Maatalouskone korjataan siellä missä se on järkevintä ja nopeinta

 

Koneet korjataan usein asiakkaan tilalla tai koneen kohteessa, isommat vianhaut ja remontit kannattaa tehdä NHK Oulun konehuollon hallilla osoitteessa Planeettatie 4, Kempele.

 

”Olen huoltoautolla liikkunut esimerkiksi Kuusamoon, Rovaniemelle ja Kemijärvellekin saakka, jotta asiakas saa mitä tilaa.”, Jaakko sanoo.

 

  • Tilaa konehuolto Oulussa Jaakolta soittamalla numeroon 010 248 2688 ( arkisin klo 8-16, hinta 0,08 €/min) tai lähettämällä viestiä
  • Maatalouskoneiden, traktoreiden, kurottajien ja kuormaajien huollot, määräaikaishuollot, huoltoarviot ja takuukorjaukset – kysy lisää numerosta 010 248 2688