NHK Group on jälleen sijoittunut parhaiden keskisuurten yritysten listalle Great Place to Work -tutkimuksessa. Yrityksen listasijoitus on 11. Tulos julkistettiin virtuaalisessa tapahtumassa keskiviikkona 27. huhtikuuta.

”NHK on nyt neljänä vuotena putkeen ollut parhaiden työpaikkojen joukossa, mikä osoittaa pitkäjänteistä, systemaattista sekä tavoitteellista kehittämistä. Onnistumisen perustana on ollut vahva ihmisten johtaminen, joka perustuu luottamukseen sekä yksilölliseen kohtaamiseen”, kuvailee Great Place to Work Finlandin yrityskulttuurin asiantuntija Joni Sarpo.

”NHK panostaa paljon siihen, että ihmiset pystyvät antamaan parhaansa työssään ja voivat hyvin. Työntekijöiden hyvinvointia on lähdetty vauhdittamaan treenipalkan muodossa ja eri tilaisuuksien alla työntekijöille on lähetetty teemapaketteja. Onnistumista todentaa myös se, että 96 prosenttia työntekijöistä kokee voivansa olla oma itsensä työpaikalla”, Sarpo lisää.

Parhaat Työpaikat 2022

Great Place to Work -tutkimukseen osallistuminen toimii NHK:lle ensisijaisesti organisaation oppimista ja kehittämistä tukevana työkaluna.

”Henkilöstön hyvinvointi on ollut meille aina todella tärkeä asia. Tutkimuksen avulla saamme henkilöstöltä työhyvinvoitiin liittyviä ideoita ja ehdotuksia sekä uusia ajatuksia toiminnan kehittämiseen. Näitä olemme sitten lähteneet toteuttamaan”, toimitusjohtaja Oskari Korhonen NHK:lta kertoo.

Maatalouskoneiden maahantuontiin ja myyntiin keskittyvän NHK Groupin muodostavat NHK-Keskus Oy ja tämän tytäryhtiö NHKdairy Oy. Tavoitteena on rakentaa konsernista Suomen paras työpaikka. ”Tällä hetkellä on hankalaa löytää päteviä työntekijöitä joihinkin tehtäviin. Avoin viestintä hyvän työpaikan jatkuvasta kehittämisestä ja Great Place to Work -sertifiointi ovat olleet meille erittäin positiivinen houkutustekijä myös rekrytoinneissa”, Korhonen toteaa.

Great Place to Work® tutkii vuosittain Suomessa noin 150 organisaatiota ja julkaisee Suomen Parhaat työpaikat -listan, johon pääsee 50 korkeimmat pisteet saavuttanutta organisaatiota.

Tuotteemme pelloille