JCB Fastrac on traktorisi kaikkiin maataloustöihin – säästä polttoainetta ja useita työpäiviä vuodessa

  • Fastrac iCON on JCB:n uusi traktorimalli joka mahdollistaa yksilöllisen käyttäjäkokemuksen
  • Ajo eri työvälineiden kanssa on helppoa ja tehokasta
  • Sulava ajettavuus ja hydraulinen jousitus
  • Hiljainen ohjaamo, jossa kuljettaja voi muokata hallintalaitteiden toiminnot juuri sellaisiksi, kun hän haluaa
  • Integroidut ISOBUS- ja GPS-järjestelmät

 

LATAA ESITEPYYDÄ koeajo tai tarjous

 

 

Katso miten JCB Fastrac 8330 matkasi 1300 km 30 tunnissa

Lue lisää

 

JCB Fastrac -traktori

Hyödyt ja ominaisuudet

Yksilöllinen käyttäjäkokemus kuljettajan mukaan

Fastrac iCON -traktorin ohjaamon käsinojassa on kaikki olennaiset hallintalaitteet. 12-tuumaista, sivuun käännettävää kosketusnäyttöä voi käyttää myös näppäimistä. Päänäytöltä käsin kuljettaja voi määritellä hallintalaitteiden, kuten pää- ja lisäjoystickin toiminnot juuri sellaisiksi kuin hän haluaa.  

Integroitu teknologia modernin tarkkuusviljelyn tarpeisiin

Täysin integroidut ISOBUS-ominaisuudet ja GPS-järjestelmä tekevät Fastracista on entistä yhteensopivamman nykyaikaisten täsmäviljelysovellusten kanssa. Niiden avulla voidaan tarkentaa kasvinsuojelua ja lannoitusta ja samalla myös säästää kustannuksissa.

Edistyksellinen voimansiirto- ja moottorihallinta

Traktorin edistyksellinen voimansiirto- ja moottorihallinta tekee työskentelyn kaikkien työvälineiden kanssa helpoksi. Kuljettaja asettaa nopeuden, ja traktorin älykäs Smart Transmission Control -toiminto pitää sen yllä säätämällä moottorin kierrosnopeutta ja välityssuhdetta, vaikka kuormitus muuttuisi. Lisäksi vaihtaminen eri hallintalaitteiden välillä onnistuu saumattomasti ilman esivalintoja. 

Voimaa ja vetokykyä polttoainetaloudellisesti ja hiljaisesti

Vääntävät moottorit ja älykäs voimansiirto sopivat niin pelto- kuin maantiekäyttöön ja antavat tehoa matalilla kierrosluvuilla, jolloin polttoainetta säästyy. Kosketusnäytöltä valittavilla voimansiirto- ja moottorinhallintamäärityksillä ajo eri työvälineiden kanssa on helppoa ja vetoteho kaikissa tilanteissa erinomainen.

Markkinoiden paras jousitus ja erinomainen ohjattavuus

4000-sarjan Fastrac-traktoreiden ketterä nelipyöräohjaus ja hydraulinen jousitus kummallakin akselilla tekevät traktorista markkinoiden sulavimmin ajettavan. Nelipyöräohjauksen ansiosta päistekäännökset onnistuvat vaivattomasti: kääntöympyrä on alle 10 m, joten voit pyörähtää ympäri ja palata työhön 40 % tavallista traktoria nopeammin.

Tilavassa ja hyvin varustellussa ohjaamossa viihtyy

Traktorin ohjaamossa vietetään vuoden aikana paljon aikaa, joten on tärkeää, että se on mukava, ergonominen ja käyttäjälähtöinen. JCB-traktoreiden ohjaamo on hiljainen ja tilava. Täysin säädettävä, jousitettu istuin on tehty kestämään kulutusta, ja siinä on integroitu lämmitys ja tuuletus sekä laajasti kääntö- ja säätövaraa. Istuin ja säädettävä ohjauspylväs tarjoavat ergonomisen työ- ja ajoasennon, jolloin niska- ja rasitusvaivat pysyvät loitolla. Syvät ovi- ja sivuikkunat sekä leveä alatuulilasi mahdollistavat erinomaisen näkyvyyden, ja automaattisen järjestelmän avulla kuljettaja voi hallita tarkasti ohjaamon työskentelyolosuhteita, kuten lämpötilaa ja pitää työolot mukavina kaikilla säillä.  

Yli 25 vuoden kokemus ja asiantuntemus

Kilpailukykyiset käyttökustannukset ja helppo huollettavuus eivät synny itsestään. JCB kuuntelee käyttäjiään ja hyödyntää asiakaspalautetta suunnittelussa, kehitystyössä ja valmistuksessa. Pitkä kehitystyö on taannut ominaisuudet, joiden ansiosta JCB-traktori säilyttää arvonsa ja toimii luotettavana maatilan työkaluna, jota on mukava ajaa.

Olemme kumppanisi koko maatalouskoneesi elinkaaren ajan kattavalla huolto- ja varaosapalvelullamme

Teemme työkoneiden määräaikaishuoltoja ja suurempia korjauksia ympäri Suomen toimipaikkojemme korjaamoissa, asiakkaidemme tiloilla sekä huoltoyrittäjäverkostomme toimipaikoissa ympäri Suomen. Sesonkiaikoina huoltomme päivystää kellon ympäri.

Lisäksi saat hankittua työkoneesi varaosat meiltä nopeasti, jotta työsi pääsee jatkumaan katkoitta tai mahdollisimman pian.

 

Lataa esite

Haluatko lisää tietoa JCB Fastrac iCON -traktoreista?

Lataa esite

Kysy lisätietoja, pyydä tarjous tai kone-esittely!