Käytämme päätoimipaikoillamme Hämeenlinnassa, Seinäjoella, Kempeleessä ja Kuopiossa vain uusiutuvilla energiamuodoilla tuotettua sähköä. Näillä toimipaikoilla käytettävä sähkö on alkuperätakuumerkittyä ja täysin uusiutuvaa energiaa, jonka lähteenä voivat olla vesi-, tuuli-, aurinko-, bio- tai geoterminen tuotantomuoto.

Hämeenlinnassa sijaitseva, vuoden 2021 alussa valmistunut 2090 kerrosneliömetrin toimitila ja varasto sekä samalla tontilla oleva vanha toimitila lämpiävät bioenergialla. Myös Seinäjoelle 2019 valmistuneen toimipaikan lämmitysmuotona on pellettilämmitys kotimaisilla pelleteillä.

NHK:n Hämeenlinnan-toimipaikalla lämpöä tuotetaan kotimaisista pelleteistä kahdella Heizomat-pellettikattilalla, RHK-AH 300 ja HSK-RA 150.
NHK:n Hämeenlinnan-toimipaikalla lämpöä tuotetaan kotimaisista pelleteistä kahdella Heizomat-pellettikattilalla, RHK-AH 300 ja HSK-RA 150.

”Ympäristöystävällinen bioenergia on meille luonteva valinta myös siksi, että vuodesta 2016 lähtien valikoimissamme on olleet hake- ja pellettilämpölaitteet”, NHK:n kiinteistöjohtaja Paavo Pyhälammi toteaa.

Vuoden 2021 alusta saakka olemme toimineet saksalaisten Heizomat- hake- ja pellettikattiloiden maahantuojana. Hämeenlinnan-toimipaikan erillinen lämpökeskus toimii samalla myös kattiloiden esittelytilana”, Paavo kertoo

Kysy lisätietoa Heizomat-biolämpölaitteista tai pyydä tarjous:

Ota yhteyttä uusiutuvan energian asiantuntijaamme – autamme sinua löytämään parhaan ratkaisun tilallesi.

Tuotteemme pelloille