Artikkeli julkaistu 16.3.2023

Käynnistimme lokakuisilla MaatalousKonemessuilla lippumme alle siirtyneiden Case IH -koneiden myynnin. Nyt olemme valmiit palvelemaan asiakkaitamme selkeämmin ja nopeammin. Keväällä vauhti kiihtyy ympäri Suomen kiertävässä Road Show:ssa. Case IH:n omistajat kutsumme mukaan uuteen kanta-asiakasklubiin!

Nyt niitä saa! – Uudet tuotteita ja palveluitamme esittelevät Case IH -kotisivumme ovat auki. Tässä vaiheessa valikoimassamme ovat Case IH -merkin maataloustraktorit. Myynnin kärkenä ovat kokoluokkansa väkevimmät Optum-, Puma- ja Maxxum-mallit sekä kompaktit ja monipuoliset Farmall C -mallit niin kuormaukseen, urakointiin kuin pellolle. Tässä vaiheessa sivuilla ovat esillä Puma- ja Farmall C -traktorit, mutta myös muiden mallien tuotesivut julkaistaan kevään mittaan. Annamme koneisiin aina käyttöopastuksen ja huolehdimme, että ne toimivat moitteetta jatkossakin.

Konehuolto palvelee maanlaajuisesti

Tarjoamme Case IH -koneen omistajalle oman konehuoltomme lisäksi maanlaajuisen sopimushuoltajien verkoston tuen. Asiakas voi ottaa yhteyttä suoraan työkonehuoltoomme tai lähimpänä palvelevaan sopimushuoltajaan. Myös varaosat tilataan ja myydään näiden kautta. Varaosahinnoittelun olemme uudistaneet kilpailukykyiseksi, ja sertifioidut asiantuntijamme tarjoavat tukea oikean tuotteen valintaan. Sesonkiaikoina päivystämme kellon ympäri. Huoltoverkoston toimipaikat voit tarkastaa Case IH -huollon sivuilta.

Road Show kiertää pitkin Suomea

Kevätauringon lämmittäessä kierrämme Ryskypäiviltä 31.3.–1.4. starttaavassa Road Show:ssa kuusi paikkakuntaa ympäri Suomen. Toivotamme kaikki tervetulleiksi keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa, nauttimaan tunnelmasta ja tutustumaan uusimpiin konemalleihin! Kiertueesta lisätietoa ja aikataulu on tulossa lähiaikoina kotisivullemme.

Lisäksi meillä on Case IH:n omistajille jännittäviä uutisia! Kutsumme heidät mukaan uuteen Red Blooded -kanta-asiakasklubiin. Tämä on kerho, jossa todellakin kannattaa olla mukana! Luvassa on uusimpia uutisia, rahanarvoisia etuja ja mukavia yllätyksiä!