Case IH logo

Case IH -koneet ja -palvelut saat NHK-Keskukselta! Tarjoamme tuotteet, tarvikkeet, varaosat ja palvelun koneen koko elinkaaren ajalle.

Tutustu tuotteiden, huollon, varaosien ja fanituotteiden lisäksi myös Red Blooded -kanta-asiakasohjelmaan, joka kokoaa yhteen ylpeästi punaveriset Case IH -koneen omistajat.

Case IH Puma 165 CVX -traktori pellolla

Case IH Puma

Viidentoista 140–260 hv:n mallin ansiosta Puma soveltuu vaativimpiinkin käyttökohteisiin sekä pelto-, urakointi- että karjatalouskäytössä.

Lue lisää

Case IH Farmall

Kompaktit Farmall C -traktorit sopivat sekä ahtaissa paikoissa tehtäviin pihatöihin, kuin myös koko päivän kestäviin peltotöihin.

Lue lisää

Case IH -koneet ja -palvelut saat NHK-Keskukselta

Case IH -huolto

Tarjoamme Case IH -koneen omistajalle oman konehuoltomme lisäksi maanlaajuisen sopimushuoltajien verkoston tuen. Tällä varmistamme, että koneesi saadaan mahdollisimman pian takaisin töihin.

Kun tarvitset huoltoa, voit ottaa suoraan yhteyttä työkonehuoltoomme tai sinua lähimpänä palvelevaan sopimushuoltajaan.

 

LUE LISÄÄ

 

Case IH -varaosat

Meiltä saat varaosat ja voiteluaineet Case IH -maatalouskoneisiin helposti ja nopeasti. Case IH -varaosaostoksesi voit tehdä myymälässämme, lähettämällä tilauksen sähköpostitse tai soittamalla varaosamyyjälle. Sertifioidut asiantuntijamme tarjoavat tukea oikean tuotteen valintaan.

 

LUE LISÄÄ

 

case-ih-red-blooded-merkki

Case IH -kanta-asiakkuus Red Blooded

Hei ylpeästi punaverinen Case IH -koneen omistaja! Jos haluat taata koneellesi hyvän huollon, kuulla uusimmat uutiset Case IH -koneista, saada rahanarvoisia etuja ja mukavan Case IH -yllätyksen, liity Red Blooded -kanta-asiakkaaksi!

 

LUE LISÄÄ

 

 

Case IH -fanituotteet Fanshopista

Voit ostaa Case IH -vaatteet, asusteet, pienoismallit ja muut tuotteet virallisesta fanituotteiden verkkokaupasta.

 

FANSHOPPIIN

 

Tutustu Case IH -traktoreihin:

 

Löydä sopiva ratkaisu asiantuntijamme avulla

Pyydä lisätietoja, yhteydenottoa, tarjousta tai vaikkapa kone-esittelyä!