NHK palkitsi lypsyrobottiasiakkaitaan Lely Gaalassa

NHK Group palkitsi erinomaisesti tuottaneita Lely-lypsyrobottitiloja Hämeenlinnan Verkatehtaalla keskiviikkona 24.11.2021 järjestämässään Lely Gaalassa. Paikan päällä juhli noin 200 maidontuottajaa, jonka lisäksi gaalaa seurattiin verkkolähetyksen kautta.

Lely Gaalassa palkittiin maidontuottajia vuoden 2020 menestyksekkäästä tuotannostaan Lely-lypsyroboteilla. Yli 900 000 kiloa robotilla lypsäneitä tiloja palkittiin neljä, jotka ovat Sonja ja Petri Pulkkinen Vetelin Pulkkiselta, M. & E. Pajukoski Sievistä, Stina Kurki ja Kimmo Kaskinen Kaskilan tilalta Punkaharjulta sekä Virpi ja Pauli Tirkkonen Postilan tilalta Kaavilta. Tämä tarkoittaa, että keskimäärin tila on lypsänyt vuoden jokaisena päivänä yli 2 465 maitokiloa. Nivalalaisten Juha ja Päivi Kallion Kallion Tila Oy ylsi puolestaan jokaisella viidellä Lely Astronaut -lypsyrobotillaan yli 850 000 kilogramman tuotokseen. Kaikkiaan vuoden 2020 tuotosten perusteella jaettiin 130 palkintoa.

”Lely-lypsyroboteilla lypsetään Suomen kokonaismaitotuotoksesta yli 27 prosenttia. Suomalaiset Lely-maitotilat lypsävät keskiarvoisesti kovempia tuloksia, kuin missään muissa Pohjoismaissa. Ne ovat pohjoismaisessa vertailussa huippuluokkaa myös maidon laadussa. Näistä tuloksista maidontuottajien kestää olla ylpeitä. Meillä on ilo tukea asiakastilojamme menestyksen tiellä ja varmistaa osaltamme maidontuotannon kehitys”, neuvonta- ja asiakaskokemuspäällikkö Juuso Kukkola NHK:lta toteaa.

Lely Gaala on kaikkien NHK:n Lely-lypsyrobottiasiakkaiden yhteinen juhla ja kohtaamistilaisuus. Vuosittain järjestettävään gaalaan kutsutaan kaikki Lely-asiakkaat ympäri Suomen. ”Haluamme muistaa asiakkaitamme heidän tekemästään kovasta ja tärkeästä työstä. Gaala koetaan loistavana tilaisuutena tavata kollegoita ja verkostoitua. Meillä on tiivis asiakasyhteisö, jossa yhdessä kannustetaan toisia ja juhlistetaan onnistumisia”, Juuso kertoo.

Lely on Suomen suosituin lypsyrobottimerkki, ja maassamme on käytössä jo noin 1200 Lely-lypsyrobottia. Maahantuonnista vastaa perheyritys NHK-Keskus Oy:n tytäryhtiö NHKdairy Oy. NHK palvelee lypsyrobottiasiakkaitaan kattavilla huolto- ja neuvontapalveluilla ympäri Suomen. Robottihuoltoon kuuluu yli 60 sertifioitua huoltoasentajaa, ja tilaneuvonnan asiantuntijat tarjoavat alan parasta osaamista ja tietotaitoa tilojen kehittämiseksi.

Onnittelemme palkittuja tiloja ja toivotamme menestystä kaikille Lely-tiloille myös tuleviin vuosiin!

Lisätiedot:

Juuso Kukkola, neuvonta- ja asiakaskokemuspäällikkö, NHKdairy Oy