Kuljemme mukanasi koko laitteiden ja koneiden käyttöiän

Valikoimiimme kuuluvat laadukkaat työkoneet kaikkiin viljelijän tarpeisiin. Alta löydät laajan valikoiman työkoneita peltotöihin laadustaan tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten PÖTTINGER, Strautmann ja Sulky.

Emme pelkästään myy työkoneita ja -laitteita vaan annamme lisäksi koneisiin aina käyttöopastuksen ja huolehdimme, että ne toimivat moitteetta jatkossakin. Käytössäsi ovat työkonevalikoiman lisäksi asiantuntemuksemme laajassa varaosa– ja huoltoverkostossa.

Asiantuntijamme auttavat löytämään juuri sinun tarpeeseesi sopivan tuotteen tai palvelun, oletpa etsimässä tiettyä maatalouskonetta tai kartoittamassa kokonaisvaltaisia vaihtoehtoja tilasi tarpeisiin.

 

KYSY SOPIVAA RATKAISUA ASIANTUNTIJALTAMME

Suodata tuloksia
Pelloille kategoriat

 

PÖTTINGER TOP -karhotin
pöttinger logo

PÖTTINGER TOP -karhottimet

1-roottoriset TOP-karhottimet, 2-roottoriset sivullekarhottavat TOP-karhottimet, 2-roottoriset keskellekarhottavat TOP C -karhottimet sekä 4-roottoriset TOP C -karhottimet.

PÖTTINGER IMPRESS 3160 VC PRO -yhdistelmäpaalain pellolla
pöttinger logo

PÖTTINGER IMPRESS -pyöröpaalaimet

PÖTTINGER -kiinteäkammioiset ja muuttuvakammioiset pyöröpaalaimet kaikille rehulaaduille ja kaikkiin olosuhteisiin. Yhdistelmäpaalain käärii paalin samalla koneella: yksi kuski, yksi kone ja yksi traktori tekevät työn alusta loppuun. Pyöröpaalaimen huolto tapahtuu turvallisesti koneen sivulta ilman tarvetta mennä paalikammion sisäpuolelle. Teräpalkki voidaan huoltaa ergonomisessa työasennossa. Ajaessa rehumassa kulkeutuu paalikammioon siten, että turhaa mutkittelua ajolinjassa ei tarvita ja ajaminen helpottuu.

pöttinger logo

PÖTTINGER MERGENTO -mattokarhottimet

PÖTTINGER MERGENTO -mattokarhottimen työleveys on säädettävissä hydraulisesti 8–9,2 metrin välillä. Suurinta työleveyttä voidaan hyödyntää esimerkiksi silloin, kun koneella karhotetaan keskelle. Karhon sijoittelua voidaan säätää joustavasti lohkon muodon perusteella tai kasvuston määrän ja korjuuketjun seuraavien koneiden mukaan. Molempien mattojen pyörimissuuntaa ja asentoa voi säätää erikseen suoraan traktorin ohjaamosta. Ajonopeudella 12-16 km/h on mahdollista karhottaa noin 6-10 ha / tunti. Jos pelto on riittävän tasaista, karhotus sujuu ongelmitta jopa 20 km/h ajonopeudella.

PÖTTINGER HIT -pöyhin
pöttinger logo

PÖTTINGER HIT -pöyhimet

Työleveydeltään 4,7 - 12,7 metriset pöyhimet 4-12 roottorilla. HIT-nostolaitepöyhimet 525 kg - 1600 kg, HIT HT -pöyhimet 2095 kg - 3850 kg.

PÖTTINGER ROTOCARE -pyöröhara
pöttinger logo

PÖTTINGER ROTOCARE -pyöröharat

PÖTTINGER ROTOCARE -pyöröharat kustannustehokkaaseen kasvinsuojeluun. Mallikohtaiset työleveydet 6,6 m - 12,4 m, tehovaatimus alkaen 90 hv.

pöttinger logo

PÖTTINGER TERRADISC -lautasmuokkaimet

Työleveydeltään 3-6 m lautasmuokkain soveltuu niin kylvöalustan muokkaamiseen kuin sadonkorjuun jälkeen puintijätteen multaamiseen. Lautasten halkaisija 58 cm. Kevyesti vedettävän TERRADISC-lautasmuokkaimen muokkausominaisuudet ovat suurillakin nopeuksilla huippuluokkaa.

PÖTTINGER SERVO -kyntöaura
pöttinger logo

PÖTTINGER SERVO -kyntöaurat

Ainutlaatuinen säätöjärjestelmä tekee aurojen säädöstä helppoa varmistaen hyvän ja taloudellisen kynnön. PÖTTINGERin nostolaite- ja puolihinattaviin kyntöauramalleihin on saatavilla eri olosuhteisiin sopivia teräs- ja muovisiipiä. Siivet 2-6 kpl, ojasväli 85-102 cm. Tehontarve alkaen 120 hv.

PÖTTINGER LION -jyrsin
pöttinger logo

PÖTTINGER LION -jyrsimet

Työleveydeltään 2,5-6 m jyrsin muokkaa, sekoittaa ja tasoittaa pellon maa-aineksen ja luo perustan onnistuneelle kylvölle. Tehontarve 140-270 hv.

pöttinger logo

PÖTTINGER SYNKRO & TERRIA -kultivaattorit

PÖTTINGER SYNKRO sekä PÖTTINGER TERRIA -kultivaattoreilla saavutetaan ihanteelliset tulokset jo yhdellä ajokerralla. Työleveydet 2,5–6 m, piikkimäärä 6–22 kpl. Kultivaattori kestää myös kiviset maat ja muuttuvat olosuhteet.

PÖTTINGER JUMBO -noukinvaunu
pöttinger logo

PÖTTINGER-noukinvaunut ja -rehuvaunut

Saatavilla kokoluokissa 38–56,6 m³ (DIN-tilavuus). Terät on suojattu yksilöllisesti ja ne taittuvat pois kivien ja muiden vierasesineiden tieltä.

PÖTTINGER TERRASEM -kylvökone
pöttinger logo

PÖTTINGER TERRASEM -kylvökoneet

Työleveydeltään 3-9 metriset, riviväliltään 12,5 tai 16,7 cm kylvökoneet tunnetaan suuresta kapasiteetista ja tarkkuudestaan. Malliston koneet sopivat sekä perinteiseen kylvöön että suorakylvöön.

Strautmann-noukinvaunu
strautmann-logo

Strautmann-noukinvaunut

Pieni vetovastus ja tehokas silppuri. Silpun pituus 35–39 mm, kapasiteetti (DIN 11741) 29–50 m³. Noukkimen toimintatapa ja CFS-tekniikka säästävät energiaa ja vähentävät tehontarvetta. Jatkuvatoiminen rehun syöttö takaa tasaisen vaunun täytön, jolloin rehun kuljetus siiloon on tehokasta ja taloudellista.

Strautmann-levitin
strautmann-logo

Strautmann-levittimet

Hyödynnä tarkasti niin karjanlantaa kuin muitakin materiaaleja, kuten kosteaa kalkkia ja kompostia. Kuormauskapasiteetti 12–32 m³. Räätälöintimahdollisuus lisävarustein jokaisen tilan tarpeen mukaan.

Strautmann Verti-Mix -seosrehuvaunu
strautmann-logo

Strautmann ­Verti-Mix -seosrehuvaunut

Tilavuus 7,5–45 m³, jopa 52 erilaista mallivaihtoehtoa, jotka pystytään räätälöimään tilan yksilöllisten tarpeiden mukaan.

sulky DX lannoitteen pintalevitin
sulky-logo

Sulky-lannoitteen­pintalevittimet

Pintalevittimen täysin sähköinen hallinta on helppoa ja nopeaa. Lannoitteen erittäin tarkka sijoittaminen onnistuu lohkoautomatiikan ja vaa’an avulla.

TMC Cancela -kasvusto- ja piennarmurskain

TMC Cancela -kasvusto- ja piennar­murskaimet

Kasvustomurskaimet työleveydeltään 220 mm - 610 mm ja piennarmurskaimet työleveydeltään 160 - 250 mm. Moninkertainen laakerimitoitus tavallisiin piennar- ja kesantomurskaimiin verrattuna

Rehuleikkuri
strautmann-logo

Rehuleikkurit

Strautmannin Hydrofox HQ -rehuleikkuri ei pöyhi rehuaumaa, mikä ehkäisee leikkuupinnan pilaantumista. Leikatut palat pysyvät hyvin kasassa mahdollistaen välivaraston tehokkaan käytön. Leikkurin sahaustoiminto on toteutettu hydraulimoottorilla. Ohjaus on sähköhydraulinen, ja konetta on helppo ohjata sähköohjaimesta.

 

Löydä sopiva ratkaisu asiantuntijamme avulla

Pyydä lisätietoja, yhteydenottoa, tarjousta tai vaikkapa työkone-esittelyä!