Uusi JCB-kurottaja saa nopeusmittarin haukkomaan henkeään

Ei illaksi kotiin, vaan jo päivälliselle! Uusi 25 % nopeampi JCB AGRIPRO 542-70 -kurottaja antaa aikaa tehdä muitakin hommia.

Suomen ensimmäinen 50 km/h kulkeva kurottaja on täällä. JCB AGRIPRO 542-70 aloittaa uuden viidenkympin villityksen ja laittaa vanhan 40 km/h huippunopeuden historiaan.

Enemmän voimaa, vääntömomenttia, nopeutta, virtausta ja jarrutustehoa. Tuloksena uusia, ennennäkemättömiä suorituskyky- ja tuottavuustasoja, jotka täydentävät vakiovarusteina tulevia maailmanluokan mukavuutta, voimaa, kestävyyttä ja luotettavuutta.

Nopeammin, tuottavammin, tehokkaammin

Uusi JCB 542-70 AGRIPRO nostaa tilan työtehon uusille lukemille tarjoten enemmän tehoa, vääntömomenttia, nopeutta, hydrauliikan virtausta ja jarrutustehoa. 173 hv / 129 kw ja 690 nm @ 1500 rpm on enemmän kuin koskaan.

Maantienopeus 50 km/h on ennennäkemätön. Uusi 14% tehokkaampi 160 l/min virtauksen tuottava hydrauliikkapumppu tehostaa jokaista toimenpidettä ja parantunut 22 km/h ajonopeus hydrostaatilla tekee lyhyistä kiihdytyksistä entistäkin napakampia. Kasvaneet nopeudet mahdollistaa ainutlaatuinen Dualtech VT-vaihteisto, joka yhdistää hydrostaattisen voimansiirron ja powershift-vaihteiston parhaat puolet.

Tule koeajamaan, miltä maatilojen uusi aikakausi ja entistä suurempi ajansäästö tuntuu!

Varaa koeajo

 

Huollot, alkuperäiset varaosat ja rahoitus – NHK on kumppanisi koko maatalouskoneesi elinkaaren ajan

Älä ota turhia riskejä tärkeimpien resurssiesi kanssa. Koneiden pitää toimia aina ja maahantuojan huolto antaa siitä parhaan varmuuden. Teemme työkoneiden määräaikaishuoltoja ja suurempia korjauksia ympäri Suomen toimipaikkojemme korjaamoissa, asiakkaidemme tiloilla sekä huoltoyrittäjäverkostomme toimipaikoissa ympäri Suomen. Sesonkiaikoina huoltomme päivystää kellon ympäri.

Lisäksi tarjoamme maatalousyrittäjän toimintaympäristön tuntevat monipuoliset ja tarpeisiisi mukautuvat yksilölliset rahoitusratkaisut. Kurottajiin on tarjolla esimerkiksi JCB Finance-osamaksurahoituskampanja, jossa korko on alimmillaan 0,69% + 3 kk Euribor. Kysy lisää myyjiltämme!

 

Kysy lisää, varaa koeajo tai pyydä tarjous!

 

 

Tutustu näihin