Ketterä ja hyvin varusteltu pieni pyöräkuormaaja soveltuu loistavasti maatalouden kuormaustarpeisiin

Jos etsit maatilan töihin kompaktia, vakaata ja turvallista pyöräkuormaajaa, suosittelemme erityisesti

  • JCB 403
  • JCB 403 plus
  • 407 ja
  • 409 -malleja

 

JCB:n pienissä pyöräkuormaajissa on erinomainen teho-painosuhde ja vankkatekoinen runko, mikä takaa tehokkuuden sekä turvallisuuden. Ohjaamo on suunniteltu ergonomiseksi ja näkyvyydeltään laajaksi. Kuormaajan kehittynyt tekniikka vähentää polttoaineenkulutusta ja päästöjä.

 

Pyöräkuormaaja on kurottajaa parempi vaihtoehto, jos kuormauksessa tarvitaan pusku- ja irroitustehoa.

 

LATAA JCB-403 ESITEKysy lisää asiantuntijaltamme

 

 

”Tämä kone on ketterä ahtaissa paikoissa ja sillä on helppo liikkua seinän vierillä, kun tyhjennän broilerihalleja ja kasaan kuormia. Lapiotöitä en ole JCB 403:n hankinnan jälkeen juurikaan tehnyt. Yletyn kuormaamaan lastin kärryynkin tarvittaessa, eli olen todella tyytyväinen pyöräkuormaajan suorituskykyyn.”

Kari Kuivinen, Kuivisen Tila | Ylistaro, Seinäjoki

 

 

”JCB 403 on käytössä rehunajossa, parsien tasauksessa ja trukkipiikkityössä. Meille tärkeä valintakriteeri oli pyöräkuormaajassa oleva EURO-sovite, joten trukkilavat siirtyvät varastoon kätevästi. Tässä on helpot hallintalaitteet, joten kuormaajan käyttö on nopea opettaa työntekijöille. Kone on koko ajan menossa! Lisäksi tiesin, että JCB-huolto pelaa. Myös se ratkaisi pyöräkuormaajan hankinnan NHK-Keskukselta.”

Timo Viinamäki, Viinamäen Farmi Oy | Jalasjärvi

 

JCB 409 -pyöräkuormaaja

Pyöräkuormaajan hyödyt ja ominaisuudet

Pienen pyöräkuormaajan korkeus ja leveys tekevät siitä kompaktin työvälineen

JCB 403-kuormaajan korkeus on umpiohjaamolla 220 cm. Taittuvalla katoksella koneen korkeus on alimmillaan 184 cm. JCB 403:n leveys 108–142 cm rengasvaihtoehdoista riippuen. Kokoonsa nähden JCB 403 on kuitenkin painava kone, yli 2700 kg. Paino lisää koneen vakautta ja tekee työskentelystä turvallisempaa.

Pyöräkuormaaja on energiapihi, tehokas ja taloudellinen

Ajankäyttö tehostuu ja polttoainetta säästyy, kun tilan peruspäivätoimet hoidetaan tarkoituksenmukaisella kalustolla. Jatkuvaan kuormaustyöhön suunniteltu pyöräkuormaaja myös kestää kuormaustyön rasitusta paremmin ja pidempään.

JCB 403:ssa on tehokas moottori yhdistettynä 2-nopeuksiseen voimansiirtoon, 100% tasauspyörästön lukko akseleille. Lukko ja oskiloiva runkonivel varmistavat, että vetävällä pyörällä on aina pitoa.

Erinomainen nostokyky ja -vakaus lisäävät suorituskykyä ja parantavat turvallisuutta

JCB:n pyöräkuormaajissa on erinomainen teho-painosuhde. Vankkatekoinen runko ja paras mahdollinen painojakauma tarkoittavat, että näissä pyöräkuormaajissa on todella hyvä nostokyky ja nostovakaus. Nämä tekijät lisäävät turvallisuutta.

Pitkillä nostoaisoilla varustettuna ylin lastauskorkeus on 282 cm.
Lyhyillä nostoaisoilla suurin kaartokuorma on yli 1500 kg.

Mukavassa ohjaamossa viihtyy ja pyöräkuormaajan hallinta on vaivatonta

Koneen keskellä sijaitseva ohjaamo on suunniteltu parhaan näkyvyyden varmistamiseksi siten, että koneen osat eivät estä näkyvyyttä. Kuljettajan paikalta on siten esteetön näkyvyys joka suuntaan. Ajoasento on helppo säätää. Myös mittaristot ja näytöt ovat helposti luettavissa. Ohjaamossa vietetään paljon aikaa, joten on tärkeää, että se on ergonomiseksi muotoiltu. Umpiohjaamo on myös lämmitetty ja koneeseen nouseminen vaivatonta.

Ympäristöystävällinen ja älykäs tekniikka pienentää päästöjä ja melua

JCB:n pyöräkuormaajan optimaalinen teho-painosuhde ja älykäs päästörajoitusjärjestelmä vähentävät polttoaineenkulutusta ja päästöjä. Moottorit tuottavat huipputehon alhaisilla käyntinopeuksilla, jolloin käyntiääni pysyy hiljaisena ja polttoaineenkulutus alhaisena.

Olemme kumppanisi JCB-koneen elinkaaren ajan kattavalla huolto- ja varaosapalvelullamme

Teemme JCB-työkoneiden määräaikaishuoltoja ja suurempia korjauksia NHK:n toimipisteiden korjaamoissa, asiakkaidemme tiloilla sekä huoltoyrittäjäverkostomme toimipaikoissa ympäri Suomen. Sesonkiaikoina huoltomme päivystää kellon ympäri.

Lisäksi saat hankittua JCB-alkuperäisvaraosat NHK:n myymälöistä tai verkkokaupasta nopeasti, jotta työsi pääsee jatkumaan katkoitta tai mahdollisimman pian.

 

Katso myös JCB-vaihtokoneet

Tarjoamme myös suuren valikoiman erilaisia vaihtokoneita. Vaihtokoneet ovat kustannustehokas ja ketterä tapa päivittää maatalouskoneesi.

Lataa esite

Haluatko lisää tietoa JCB-pyöräkuormaimista?

Lataa esite

Kysy lisätietoja, pyydä tarjous tai kone-esittely!

Lue kokemuksia JCB-koneista maatalouskäytössä