Työtä kestävät kasvusto- ja piennarmurskaimet TMC Cancelalta

Kun pitäisi tehdä töitä, arvostaa järeitä, kestäviä ja pitkäikäisiä koneita. Kesän sesonkiin nyt ammattilaadun kasvusto- ja piennarmurskaimet TMC Cancelalta.

Varastossa olevat koneet murskaavilla kampanjahinnoilla:

TMC TJL-320 D -kasvustomurskain
11 900€ ALV 0%

TMC TDE-220 -piennarmurskain
11 900€ ALV 0%

TMC TDE-250 -piennarmurskain
14 900€ ALV 0%

 

piennarmurskain.

Millainen on sinun unelmiesi murskain?

Järeä rakenne

Murskaaminen ei ole hentoista hommaa. TMC Cancelan järeä rakenne ja moninkertainen laakerimitoitus varmistavat, että kone kestää käyttöä ja suuria kuormituksia.

Tehty kunnon materiaalista

Koneiden rungossa käytetään korkean suorituskyvyn Strenx®-erikoisterästä, joka lisää kestävyyttä ja pidentää käyttöikää.

Helppokäyttöinen ja huollettava

Ammattikäyttöön suunnitellut murskaimet on suunniteltu helppokäyttöisiksi ja huollettaviksi, mikä vähentää seisokkiaikoja ja lisää työtehoa.

Euroopassa valmistettu laatukone ​​

TMC Cancela valmistaa koneet Espanjassa, Perinteikäs merkki on myyntijohtaja kotimaassaan, vieden koneita yli 30 maahan.

 

Miksi hankkia TMC Cancela -murskain NHK:lta?

Tukea ja neuvoja

Pellolla ja pientareella, NHK on maatalouskonekumppanisi, joka on sitoutunut tukemaan sinua työssäsi hyvällä palvelulla ja laadukkailla tuotemerkeillä.

Nopea koneiden saatavuus

TMC Cancelan kampanjassa olevat koneet saat suoraan omasta varastostamme. Sesonki on lyhyt, mutta kuuma ja meiltä saat koneen heti kun sitä tarvitset.

Huolto joka toimii, kun sitä tarvitsee

Tarjoamme työkoneiden määräaikaishuoltoja ja laajempia korjauksia valtakunnallisesti omissa toimipaikoissamme, asiakkaidemme tiloissa sekä huoltoyrittäjäverkostomme pisteissä ympäri Suomen. Sesonkiaikoina huoltomme on saatavilla ympäri vuorokauden. Pitkien keskeytysten minimoimiseksi saat myös yleisimmät varaosat nopeasti.

Vaihtoehtoja koneen rahoitukseen

Tarjoamme koneisiin erilaisia rahoitusvaihtoehtoja, kuten osamaksurahoitusta ja rahoitusleasingia. Asiantuntevat konemyyjämme osaavat auttaa rahoitusvaihtoehtojen kartoittamisessa.

piennarmurskain pellolla.

Lue lisää murskaimista

Laatu ja Luotettavuus – TMC Cancelan lupaus

Vuonna 1971 perustettu TMC Cancela on tunnettu laadukkaista ja innovatiivisista murskaimista, jotka on suunniteltu vastaamaan maatalouden, metsätalouden ja teollisuuden vaativiin tarpeisiin. Espanjassa valmistetut laitteet hyödyntävät parasta teknologiaa ja materiaaleja, kuten Strenx®-erikoisterästä, mikä takaa niiden kestävyyden ja suorituskyvyn. Yli 500 erilaista murskainmallia ovat vuosikymmenten varrella tarjonneet ratkaisuja kaikenkokoisille tiloille ja urakoitsijoille monella alalla. Innovaatio ja jatkuva tekninen päivitys ovat tehneet yrityksestä yhden alan johtavista toimijoista. Sitoutuminen laatuun ja asiakastyytyväisyyteen näkyy yrityksen jokaisessa tuotteessa.

 

Lue urakoitsijan kokemuksista

 

Kysy lisää paikalliselta myyjältäsi