Helpotusta maatilan arkeen | Tehoa tuotannon kehittämiseen | Aikaa eläimille

Millaisia tavoitteita haluat maatilallasi saavuttaa? Jos saisit vapautettua aikaa työltä, panostaisitko enemmän aikaa esimerkiksi maitotilan tai karjankasvattamon kehittämiseen vai omaan hyvinvointiisi? Haluaisitko vapauttaa enemmän aikaa eläinten yksilölliseen hoitoon?

Haluatko automatisoida nykyisen pihattosi tai kiinnostaako tieto erilaisista tuotantoa tehostavista ratkaisuista? Tavoitteletko lypsy- tai lihakarjan helpompaa ja tehokkaampaa ruokintaa?

Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään oikeat ratkaisut tilasi parhaaksi.

 

KESKUSTELE ASIANTUNTIJAMME KANSSA

Tekniikka mahdollistaa uusia asioita

Moni sukupolvenvaihdoksen tekevä maitotila siirtyy parsinavetasta tai lypsyasemasta automaattilypsyyn. NHK:lta saat asiantuntevat neuvot, tuen ja käyttöönopastuksen, kun mietit, miten parsinavetta muutetaan robottipihatoksi. Tilaneuvontamme ohjaa aloittavia Lely-tiloja käytännön työssä.
Valikoimaamme kuuluvat Lely Astronaut A3-, A4- ja A5-lypsyrobotit.

Tarkkaa faktaa ja liiketoiminnan laskelmia

Tilan tuotantotason nostaminen vaatii tietoa, laskelmia, investointisuunnitelmia, paljon päätöksiä ja uskoa tulevaisuuteen. Robotti- ja Robora-pihattoasiantuntijoillamme on paljon kokemusta laajentavien maitotilojen tilanteista. Lely Astronautin tuotannonhallintaoohjelmisto tuottaa sinulle reaaliaikaista dataa mm. maidon tuotantomääristä, eläinten hyvinvoinnista ja henkilökunnan työnkuluista. Tuotannon ennakointi ja päätöksenteko helpottuu. Tutustu Lely Horizon -tuotannonhallintaohjelmaan.

Mitä lisärobotit vaativat tuotantorakennukselta?

Robora-pihatto on NHK:n oma rakennuskonsepti robottipihattoa hankkiville. Robora-suunnitelmasopimuksen avulla saat tärkeimmät rakennusprojektin alkuvaiheen suunnitelmat ja kustannusarviot. Lue lisää Robora-suunnittelusopimuksesta. 

Eläimen terveys ja hyvinvointi etusijalla

Toimiva seosrehuruokinta on tehokas ruokintamenetelmä, joka tukee eläimen terveyttä. Seosrehuruokinta yksinkertaistaa ruokintaa, etenkin käsiteltäessä suuria rehumääriä. Kun seosrehuruokintaan yhdistetään automaatio, työntekijän urakka helpottuu ja eläin voi paremmin, koska saa ruokaa tasaisesti ja tarkasti.

Automaattinen ruokinta lisää vapaa-aikaa ja helpottaa työkuormaa

Automatisoidulla ruokinnalla tavoitellaan siis työajan säästöjä ja karjan ruokinnan tasaisuutta. Kun fyysisen työn tarve vähentyy, säästyneen työajan voi käyttää perheeseen tai muun työhyvinvoinnin parantamiseen.

Tuottava kokonaisuus syntyy harkituista yksityiskohdista

Puhuttiinpa sitten työskentely-ympäristön, lehmien hyvinvoinnin tai maidon laadusta, laadukas kokonaisuus syntyy hyvin suunnitelluista, harkituista yksityiskohdista. Löydät valikoimistamme myös navetan lisälaitteet, kuten parsipedit ja käytävämatot, lietepumput ja -sekoittimet, ilmanvaihtoratkaisut sekä navetan kalusteet. Tutustu myös koko rakentamisen tuotevalikoimaan suunnittelusopimuksineen.

Suodata tuloksia
Navettaan kategoriat
lypsyrobotin-huoltoasentaja

Lypsyrobotin kuntokartoitus

Havaitse lypsyrobottien kuluvien osien heikkeneminen ajoissa! Kuntokartoituksen ja huolto-ohjelmalla pidät Lely-robottisi toimintakunnossa!

Lely consumables -tuotteita

Lely Consumables – Lypsyrobotin kemikaalit ja kulutusosat

Lely Consumables -tuotevalikoima koostuu Lelyn kehittämistä alkuperäisistä kemikaaleista, kulutusosista ja tarvikkeista.

vadia-mittaus

VaDia-mittaus

Mittauspalvelu Lely-lypsyrobottia käyttäville tiloille. VaDia-mittaus selvittää, voitko parantaa karjasi utareterveyttä lypsylaitteistoa säätämällä.

Löydä sopiva ratkaisu asiantuntijamme avulla

Ota yhteyttä lypsyrobotti- ja pihattomyyjäämme, niin autamme sinua löytämään parhaan ratkaisun tilallesi.

Lypsyrobotti Lely Astronaut A5