Tilaneuvoja tukee ja kehittää robottilypsytilojen toimintaa

Tilaneuvoja huolehtii, että robottilypsyyn siirtyvät maitotilalliset saavat hankkimastaan Lely-lypsyrobotista täyden hyödyn irti. Neuvoja auttaa pidempään lypsäneitä tiloja kehittämään entisestään toimintaansa huomioiden sekä eläinten että tilallisten hyvinvoinnin.

Maatilojen kokonaisvaltaisena kumppanina tilaneuvoja on avainasemassa rakentamassa tilan menestystarinaa ja kannattavaa maidontuotantoa.

Tilaneuvojan tehtävässä on ihanteellista kokemus maatilan päivittäisestä työstä ja elämästä. Lely-lypsyrobottijärjestelmän ei kuitenkaan tarvitse olla entuudestaan tuttu, sillä koulutumme tilaneuvojat kattavasti, ja he pääsevät osallistumaan myös Lelyn kansainväliseen koulutusohjelmaan.

Työtä tehdään sekä asiakastiloilla että toimistolla etäyhteydellä. Työpäivien pituus voi vaihdella merkittävästi, riippuen asiakastilojen sijainnista. Tilaneuvojalla on taustalla tukena koko maanlaajuinen organisaatiomme, ja hän tekee tiivistä yhteistyötä myös alueen muun henkilöstön ja sidosryhmien kanssa.

Alta näet, missä päin meillä on tällä hetkellä avoimia tilaneuvojan tehtäviä. Jos meillä ei juuri nyt ole tarjolla sinulle sopivaa tehtävää sopivalla sijiannilla, voit myös aina jättää avoimen hakemuksen.