Varaosa- ja tarvikemyyjä

Maatalouskoneilla ja laitteilla on tapana kulua, joten viljelijät tarvitsevat töidensä käynnissä pitämiseen myös varaosia ja tarvikkeita.

Varaosa- ja tarvikemyyjä tekee monipuolista työtä asiakaspalvelun ja teknologian parissa.

Varaosa- ja tarvikemyyjä huolehtii myymälästä ja asiakkaiden palvelemisesta paikan päällä, puhelimitse tai sähköpostilla. Hän selvittää asiakkaiden antamien tietojen perusteella, millainen varaosa maatalouskoneeseen tarvitaan ja tarjoaa heille sopivaa vaihtoehtoa. Työ tehdään nykyaikaisia tietojärjestelmiä hyödyntäen. Sesongin aikana myyjät päivystävät vuoroviikon ympäri vuorokauden.

Tässä työssä pärjää ihminen, joka viihtyy toisten kanssa, on kiinnostunut tekniikasta ja jolla on hieman huumorintajua. Hyötyä työssä on, jos osaa lukea räjäytyskuvia sekä tunnistaa ja ymmärtää, millaisia osia koneissa on. Myös teknisen englannin tietämyksestä on hyötyä. Työkavereina on Erno ja kymmenkunta muuta hyvää tyyppiä toimipaikoillamme ympäri Suomen.

Alta näet, missä päin meillä on tällä hetkellä avoimia varaosa- ja tarvikemyyjän tehtäviä. Jos meillä ei juuri nyt ole tarjolla sinulle sopivaa tehtävää sopivalla sijiannilla, voit myös aina jättää avoimen hakemuksen.