Kätevä traktori monipuolisiin töihin, kuten kunnalliskäyttöön, viherrakentamiseen ja maatalouden tehtäviin

Farmall-nimi on juurtunut lujasti Case IH:n historiaan, sillä legendaarisen tuotemerkin ensimmäiset traktorit valmistettiin jo vuonna 1923. Tämän päivän Farmallit kunnioittavat täydellisesti perintöään – tämä traktorisarja soveltuu monenlaisiin työtehtäviin, sillä siinä korostuvat ohjattavuus, kompaktit mitat, helppokäyttöisyys ja hyvä tehopainosuhde.

Monikäyttöisten Case IH Farmall A -traktorien kompakti rakenne kätkee sisäänsä ylivoimaisen moottorin ja voimansiirron. Ominaisuuksiensa ansiosta Farmall A -traktorit pystyvät helposti sekä ahtaissa paikoissa tehtäviin pihatöihin, kuin myös koko päivän kestäviin peltotöihin. Farmall A on yhtä lailla kotonaan nurmi- ja kotieläintilojen, siipikarja- ja vihannesviljelytilojen kaltaisissa olosuhteissa.

Jos olet etsinyt monitaituria, mutta sinusta tuntuu, että pienemmiltä traktoreilta puuttuu raskaampien tallitovereidensa tekniset ominaisuudet, katso uudelleen – Case IH Farmall A:ta!

Mitä Case IH Farmall A -traktori maksaa?

Case IH Farmall 75A -traktori Power Shuttle 12X12 -vaihteistolla maksaa 44 950 € ALV 0% sisältäen tehdasasenteisen Case IH L610 -etukuormaajan ja takavannepainot.

Mikäli kiinnostuit, jätä yhteydenottopyyntö sivun alareunassa olevan lomakkeen kautta tai ota yhteyttä paikalliseen NHK -kumppaniisi.

 

Case IH logo

 

TUTUSTU TARKEMMIN OTA YHTEYTTÄ

 

huolto ikoni

 

Case IH -koneiden huolto palvelee lähellä sinua

Kun ostat NHK:lta Case IH -traktorin, saat samalla maanlaajuisen sopimushuoltajien verkoston tuen. Voit olla varma, että koneesi toimii moitteettomasi koko sen elinkaaren ajan. Meiltä saat tilattua myös varaosat ja voiteluaineet helposti ja nopeasti.

Case IH Farmall A -traktorien ominaisuudet

Moottori

Luotettavat turboahdetut moottorit, jotka on varustettu korkeapaineisella yhteispaineruiskutustekniikalla, tuottavat enemmän tehoa pienemmällä polttoaineenkulutuksella. Kaikki mallit täyttävät Stage V -luokan päästöstandardit. Yksinkertainen päästöjenhallinta ilman AdBlue:ta.

FPT:n moottorin kehitystiimi on käyttänyt runsaasti aikaa ja kiinnittänyt paljon huomiota moottoreiden vääntömomenttiominaisuuksien täydelliseen sovittamiseen todellisiin työolosuhteisiin. Uusimmalla edistyneellä FPT Stage V -luokan moottorilla varustettu Farmall A -sarja tarjoaa enemmän tehoa, paremman vääntömomentin, optimoidun käytettävyysajan ja parannetun polttoainetehokkuuden.

 • Maksimaalinen suorituskyky alhaisilla moottorin kierrosluvuilla:
  • pienempi polttoaineen kulutus
  • vähentynyt tärinä
  • säästää traktoreita ja työkoneita
 • Alhainen tyhjäkäyntinopeus 700 rpm: alhaisempi polttoaineen kulutus
 • 600 tunnin huoltoväli

Vaihteisto

Farmall A -traktoriin on valittavissa luotettava vaihteisto, joka voi saavuttaa 40 km/h:n.

Synchroshuttle -vaihteisto

Saatavilla olevien teknisten ominaisuuksien huipulla on 12 x 12, jossa on mekaaninen suunnanvaihto, mikä mahdollistaa helpon eteen-/taaksepäinajon.

Powershuttle-vaihteisto

Toinen 12×12 -Powershuttle-vaihteisto, jonka avulla voit kytkeä voimansiirron pois päältä käyttämättä jalkakytkintä. Työskentely kuormaajalla on nyt entistä helpompaa. Lisävarusteena saatavilla myös ryömintävaihteisto.

Edut

 • 40 km/h 12 x 12 synkronoidulla tai hydraulisella suunnanvaihtajalla saatavana kaikkiin Farmall A -malleihin
 • Ryömintänopeudet saatavana monipuolisuuden lisäämiseksi – jopa 14 x 14 nopeutta Powershuttle -vaihteistolla
 • Powershuttle mahdollistaa helpon eteen-/taaksepäinajon ilman kytkimen käyttöä

Hydrauliikka

Farmall A on rakennettu raskaiden koneiden kanssa työskentelyyn, sillä sen takanostolaitteen kapasiteetti on jopa 2 700 kg. Lisävarusteena takanostolaitteen kapasiteetti jopa 3 000 kg.

Farmall A:hen on saatavissa jopa kolme kaksitoimista hydraulilohkoa taakse ja kaksi keskelle, joten hydrauliikalla voit hallita hyvin monenlaisia laitteita. Farmall A on ihanteellinen etukuormaajatraktorina.

Voimanotto

Farmall A -sarjaan on saatavana kolme eri voimanottovaihtoehtoa: 540 ja 540E (saatavana myös ajovoimanotolla).

Ohjaamo ja varusteet

Luokassaan ei ole mukavampaa traktoria kuin Case IH Farmall A. Viihtyisään ohjaamoon kulkeminen on helppoa traktorin molemmilta puolilta helppokulkuisten portaiden, leveiden lasiovien ja täyskorkean sisäänkäynnin sekä tasaisen lattian ansiosta.

Ikkunoiden ohuet pilarikehykset ja suuri lasipinta tarjoavat erinomaisen näkyvyyden niin eteen, taakse kuin molemmille sivuille.

Avattava kattoikkuna on avuksi etenkin kuormaintyöskentelyssä: se helpottaa työtä, sillä kuorma voidaan nostaa ja laskea turvallisesti korkealta ilman, että istuimelta tarvitsee siirtyä eteenpäin tai venyttää niskaansa.

Kuusi täysin säädettävää ulkotyövaloa ja vilkkumajakka tietöitä varten tekevät pimeänajan työskentelystä turvallista ja helppoa.

Täysin säädettävä istuin viimeistelee käyttökokemuksen, jonka keskiössä on hallintalaitteiden looginen ja ergonominen sijoittelu. Farmall A:n avulla pitkistä työpäivistä on helppo selviytyä – olipa ratissa sitten traktorin vakio- tai satunnaiskuljettaja.

Vaihteiston vivut, käsikaasu, hydrauliikan venttiilit, nostolaitteen hallinta, voimanotto ja sähkökatkaisimet on kaikki ryhmitelty luonteville paikoille sinne, missä oletatkin niiden olevan. Yksinkertaiset hallintalaitteet nopeuttavat päivttäistä työtä ilman aikaa vievää opiskelua.

Lisävarusteet

Lisävarusteena saatavilla tehdasvalmisteinen etukuormain Case IH L610 mekaanisella vakaimella ja 1430 kg nostokyvyllä sekä 3.31 metrin nostokorkeus.

Lisäksi lisävarusteina mm.

 • Etuvoimanoton valmius
 • Kattoikkuna
 • Ilmastointi
 • Etulokasuojat
 • Istuimeen saatava ilmajousitus
 • Kokoontaitettava matkustajan istuin
 • Nokka- ja vannepainot

Vertaile malleja

Nimellisteho ECE R120 kierrosnopeudella 2300 rpm (kW/hv [CV])
41/55

Sylinterien määrä/kapasiteetti (cm³)
3

Max. vääntömomentti (Nm) kierrosnopeudella 1300 rpm/vääntömomentin nousu
258

Suurin takanostokapasiteetti (kg)
2 700

Nimellisteho ECE R120 kierrosnopeudella 2300 rpm (kW/hv [CV])
48/65

Sylinterien määrä/kapasiteetti (cm³)
3

Max. vääntömomentti (Nm) kierrosnopeudella 1300 rpm/vääntömomentin nousu
291

Suurin takanostokapasiteetti (kg)
2 700

Nimellisteho ECE R120 kierrosnopeudella 2300 rpm (kW/hv [CV])
55/75

Sylinterien määrä/kapasiteetti (cm³)
3

Max. vääntömomentti (Nm) kierrosnopeudella 1300 rpm/vääntömomentin nousu
341

Suurin takanostokapasiteetti (kg)
2 700

Lataa esite

Haluatko lisää tietoa Case IH Farmall A -traktorista? Tutustu traktoriin nyt englanninkielisestä esitteestä!

Lataa Farmall A -esite

Löydä sopiva ratkaisu asiantuntijamme avulla

Pyydä lisätietoja, yhteydenottoa, tarjousta tai vaikkapa kone-esittelyä!