Kompakti traktori maatilan monipuolisiin töihin, niin kuormaukseen kuin pellolle

Farmall-nimi on juurtunut lujasti Case IH:n historiaan, sillä legendaarisen tuotemerkin ensimmäiset traktorit valmistettiin jo vuonna 1923. Tämän päivän Farmallit kunnioittavat täydellisesti perintöään – tämä traktorisarja soveltuu monenlaisiin työtehtäviin, sillä siinä korostuvat ohjattavuus, kompaktit mitat, helppokäyttöisyys ja hyvä tehopainosuhde.

Monikäyttöisten Case IH Farmall C -traktorien kompakti rakenne kätkee sisäänsä ylivoimaisen moottorin ja voimansiirron. Ominaisuuksiensa ansiosta Farmall C -traktorit pystyvät helposti sekä ahtaissa paikoissa tehtäviin pihatöihin, kuin myös koko päivän kestäviin peltotöihin. Farmall C on yhtä lailla kotonaan nurmi- ja kotieläintilojen, siipikarja- ja vihannesviljelytilojen kaltaisissa olosuhteissa.

Jos olet etsinyt monitaituria, mutta sinusta tuntuu, että pienemmiltä traktoreilta puuttuu raskaampien tallitovereidensa tekniset ominaisuudet, katso uudelleen – Case IH Farmall C:tä!

Case IH logo

 

TUTUSTU TARKEMMIN OTA YHTEYTTÄ

 

huolto ikoni

 

Case IH -koneiden huolto palvelee lähellä sinua

Kun ostat NHK:lta Case IH -traktorin, saat samalla maanlaajuisen sopimushuoltajien verkoston tuen. Voit olla varma, että koneesi toimii moitteettomasi koko sen elinkaaren ajan. Meiltä saat tilattua myös varaosat ja voiteluaineet helposti ja nopeasti.

Case IH Farmall C -traktorien ominaisuudet

Moottori

Luotettavat turboahdetut moottorit, jotka on varustettu korkeapaineisella yhteispaineruiskutustekniikalla, tuottavat enemmän tehoa pienemmällä polttoaineenkulutuksella. Kaikki mallit täyttävät Stage V -luokan päästöstandardit. Kompaktissa HI-eSCR2-järjestelmässä on koko käyttöiän kestävä jälkikäsittelyjärjestelmä. Toisin sanoen ei komponenttien vaihtoa tai mekaanista puhdistusta koko sen elinkaaren aikana.

FPT:n moottorin kehitystiimi on käyttänyt runsaasti aikaa ja kiinnittänyt paljon huomiota F5-moottoreiden vääntömomenttiominaisuuksien täydelliseen sovittamiseen todellisiin työolosuhteisiin. Uusimmalla edistyneellä FPT Stage V -luokan moottorilla varustettu Farmall C -sarja tarjoaa enemmän tehoa, paremman vääntömomentin, optimoidun käytettävyysajan ja parannetun polttoainetehokkuuden. Tulos on vaikuttava: polttoainetta säästävällä 1300 rpm:n kierrosluvulla saavutetaan 506 Nm:n maksimivääntömomentti.

 • Maksimaalinen suorituskyky alhaisilla moottorin kierrosluvuilla:
  • pienempi polttoaineen kulutus
  • vähentynyt tärinä
  • säästää traktoreita ja työkoneita
 • Alhainen tyhjäkäyntinopeus 700 rpm: alhaisempi polttoaineen kulutus
 • 600 tunnin huoltoväli

Uusimmissa Farmall C -malleissa on nyt mahdollista asettaa ja tallentaa kaksi moottorin kierrosnopeutta työskentelyn helpottamiseksi ja tehostamiseksi – esimerkiksi toinen päistekäännöksiä ja toinen työskentelyä varten.

Vaihteisto

Farmall C -traktoriin on valittavissa luotettava vaihteisto, joka voi saavuttaa 40 km/h:n ajonopeuden polttoainetta säästävällä kierrosnopeudella 2 000 rpm.

Activedrive 2

Saatavilla olevien teknisten ominaisuuksien huipulla on 24 x 24 kaksinopeuksinen Powershift-vaihteisto, jossa on Powershuttle ja Powerclucth, mikä mahdollistaa helpon eteen-/taaksepäinajon.

Powershuttle-vaihtoehto

Toinen sähköhydraulinen Powershuttle-vaihtoehto sisältää Powerclutch-toiminnon, jonka avulla voit kytkeä voimansiirron pois päältä käyttämättä jalkakytkintä. Työskentely kuormaajalla tai rehuvaunulla on nyt entistä helpompaa.

40 x 40 kaksinopeuksinen Powershift

Vaihtoehtoisesti voit valita 40 x 40 kaksinopeuksisen Powershift-vaihteiston, jossa on ryömintänopeus.

12 x 12 Synchroshuttle-vaihteisto

Jos etsit yksinkertaisempaa ratkaisua, voit valita 12 x 12 Synchroshuttle-vaihteiston, joka on saatavana mekaanisella tai hydraulisella suunnanvaihtajalla.

Edut

 • 40 km/h 12 x 12 synkronoidulla tai hydraulisella suunnanvaihtajalla saatavana kaikkiin Farmall C -malleihin
 • Ryömintänopeudet saatavana monipuolisuuden lisäämiseksi – jopa 40 x 40 nopeutta kaksinopeuksisella Powershift-vaihteistolla
 • 40 km/h polttoainetta säästävällä 2 000 rpm:n kierrosnopeudella (24 x 24 Powershift-vaihteistolla)
 • Powershuttle mahdollistaa helpon eteen-/taaksepäinajon ilman kytkimen käyttöä

Hydrauliikka

Farmall C on rakennettu raskaiden koneiden kanssa työskentelyyn, sillä sen takanostolaitteen kapasiteetti on jopa 4 400 kg.

Farmall C:hen on saatavissa jopa kolme kaksitoimista hydraulilohkoa taakse ja kaksi keskelle, joten hydrauliikalla voit hallita hyvin monenlaisia laitteita. Farmall C on ihanteellinen etukuormaajatraktorina.

Voimanotto

Farmall C -sarjaan on saatavana kolme eri voimanottovaihtoehtoa: 540, 540/1000 ja 540/540E/1000 (saatavana myös maanopeudella). Kaikissa ohjaamomalleissa on sähköhydraulinen voimanoton kytkentä.

Polttoainetehokkuus 1 300 rpm:n kierrosnopeudella

Säästövoimanottonopeus 540 ECO saavutetaan jo 1 300 rpm:n moottorin kierrosnopeuksilla eli juuri silloin, kun moottorin vääntömomentti on suurin ja polttoaineen ominaiskulutus pienin.

1 670 kg:n nostokapasiteetti edessä

Integroitu etunostolaite ja 1 000 rpm:n etuvoimanotto on suunniteltu sopimaan saumattomasti yhteen ja ne ovat täysin yhteensopivia etukuormaajien kanssa. Toiminta on mekaanista ja nostokapasiteetti on 1 670 kg, mikä mahdollistaa helpon liikkumisen eteen- ja taaksepäin.

Ohjaamo ja varusteet

Luokassaan ei ole mukavampaa traktoria kuin Case IH Farmall C. Viihtyisään ohjaamoon kulkeminen on helppoa traktorin molemmilta puolilta helppokulkuisten portaiden, leveiden lasiovien ja täyskorkean sisäänkäynnin sekä tasaisen lattian ansiosta.

Ohjaamon lämmitys- ja ilmastointijärjestelmällä varmistat mukavat työskentelyolot ympäri vuoden säästä riippumatta. Ikkunoiden ohuet pilarikehykset ja 5 m²:n lasipinta tarjoavat erinomaisen näkyvyyden niin eteen, taakse kuin molemmille sivuille.

Avattava kattoikkuna on avuksi etenkin kuormaintyöskentelyssä: se helpottaa työtä, sillä kuorma voidaan nostaa ja laskea turvallisesti korkealta ilman, että istuimelta tarvitsee siirtyä eteenpäin tai venyttää niskaansa.

Kuusi täysin säädettävää ulkotyövaloa ja vilkkumajakka tietöitä varten tekevät pimeänajan työskentelystä turvallista ja helppoa. Lisäksi hyttiin kantautuva melutaso on erittäin alhainen, 76 dB(A), mikä lisää käyttömukavuutta entisestään.

Jousitettu ohjaamo vaimentaa epätasaisesta maastosta aiheutuvia iskuja ja tekee kyydistä tasaista.
Täysin säädettävä istuin viimeistelee käyttökokemuksen, jonka keskiössä on hallintalaitteiden looginen ja ergonominen sijoittelu. Farmall C:n avulla pitkistä työpäivistä on helppo selviytyä – olipa ratissa sitten traktorin vakio- tai satunnaiskuljettaja.

Ergonomisesti sijoitetut hallintalaitteet ovat sormien ulottuvilla: kaikki koneen tärkeät hallintalaitteet löytyvät joystickistä läheltä kuljettajaa. Multicontrollerilla ohjataan neljän vaihteen, Powershift-vaihteiston ja sähkökytkimen lisäksi myös Powershuttle-vaihteistoa ajosuunnan muuttamiseksi. Multicontrollerilla voidaan myös nostaa tai laskea takanostolaitteita, kun taas vaihtonäppäintä painamalla voidaan nostaa tai laskea valinnaista etunostolaitetta. Multicontrollerin avulla kaikkien päätoimintojen hallinta onnistuu sormenpäillä!

Lisävarusteet

Vakiomalliset vai HD-taka- ja etuakselit? Umpiohjaamo vai katosmalli? Mekaaninen perustason voimansiirto tai kaksinopeuksinen Powershift- ja Powershuttle-vaihteisto? Valitse traktori, joka sopii parhaiten päivittäiseen työhösi!

Farmall C -traktorit voidaan räätälöidä juuri sellaiseksi kuin haluat laajan tehdaslisävarustevalikoiman ansiosta. Tarjolla on laaja valikoima renkaita, hydrauliliitäntöjä, etunostolaitteita ja kuormainpaketteja.

Lisävarusteina mm.

 • Multicontroller-käsinoja
 • Etunostolaitteet ja PTO
 • Kolminopeuksinen voimanotto
 • Kuormainvalmiuspaketti tehtaalta
 • Vahvemmat etu- ja taka-akselit
 • Kattoikkuna
 • Ilmastointi
 • Etulokasuojat
 • Istuimeen saatava ilmajousitus
 • Kokoontaitettava matkustajan istuin
 • Nokka- ja vannepainot

Vertaile malleja

Nimellisteho ECE R120 kierrosnopeudella 2300 rpm (kW/hv [CV])
66/90

Sylinterien määrä/kapasiteetti (cm³)
4 / 3600

Max. vääntömomentti (Nm) kierrosnopeudella 1300 rpm/vääntömomentin nousu
380

Suurin takanostokapasiteetti (kg)
4 400

Nimellisteho ECE R120 kierrosnopeudella 2300 rpm (kW/hv [CV])
74/100

Sylinterien määrä/kapasiteetti (cm³)
4 / 3600

Max. vääntömomentti (Nm) kierrosnopeudella 1300 rpm/vääntömomentin nousu
450

Suurin takanostokapasiteetti (kg)
4 400

Nimellisteho ECE R120 kierrosnopeudella 2300 rpm (kW/hv [CV])
81 / 110

Sylinterien määrä/kapasiteetti (cm³)
4 / 3600

Max. vääntömomentti (Nm) kierrosnopeudella 1300 rpm/vääntömomentin nousu
490

Suurin takanostokapasiteetti (kg)
4 400

Nimellisteho ECE R120 kierrosnopeudella 2300 rpm (kW/hv [CV])
86 / 117

Sylinterien määrä/kapasiteetti (cm³)
4 / 3600

Max. vääntömomentti (Nm) kierrosnopeudella 1300 rpm/vääntömomentin nousu
506

Suurin takanostokapasiteetti (kg)
4 400

Ota yhteyttä

Lataa esite

Haluatko lisää tietoa Case IH Farmall C -traktorista? Tutustu traktoriin nyt englanninkielisestä esitteestä!

Lataa Farmall C -esite

Löydä sopiva ratkaisu asiantuntijamme avulla

Pyydä lisätietoja, yhteydenottoa, tarjousta tai vaikkapa kone-esittelyä!