Maksimiteho

115-175 hv

Vääntö

529 - 740 Nm

Monipuolinen, taloudellinen ja työergonomialtaan erinomainen yleistraktori

Ketteränä ja kompaktina yleistraktorina Case IH Maxxum tarjoilee tehokkuutta ja luotettavuutta. Monipuolinen, taloudellinen ja työergonomialtaan erinomainen Maxxum.

Case IH logo

 

 

Kolme monipuolista traktorimallia

Case IH Maxxum -koneet ovat teknisesti loistavia, mutta myös ulkonäöllisesti upeita. Ne ovat kokoluokkansa tyylikkäimpiä traktoreita, joista voi olla samalla tavalla ylpeä, kuin työstä viljelyn tai urakoinnin parissa. Maxxum on traktori joka huomataan.

CASE IH MAXXUM

5 mallia maksimitehoiltaan 115 hv-175 hv ActiveDrive 4 -vaihteistolla

Vakiomallin Maxxum on malliston edullisin versio, mutta pitää silti sisällään runsaasti nykyaikaisia, varsin vertailukelpoisia ominaisuuksia. 16×16 4-portainen ActiveDrive 4 -vaihteisto, laadukas ohjaamo, tehokas hydrauliikka ja sama kapasiteetti työkoneiden käyttöön kuin muissakin Maxxum-malleissa. Monet arvostavat Maxxumin suoraviivaista ja helppokäyttöistä rakennetta, jolla selviää kustannnustehokkkaasti siinä missä muillakin malliston traktoreilla. Valitsemalla Deluxe-version saat investoinnillesi lisäarvoa.

CASE IH MAXXUM MULTICONTROLLER

5 mallia maksimitehoiltaan 125 hv-175 hv ActiveDrive 8 -vaihteistolla

Maxxum Multicontroller tarjoaa sekä tuottavamman traktorin, että tuottavamman työsuorituksenkin. Case IH Multicontroller -hallinnan ansiosta traktorin kaikki toiminnot ovat sormenpäiden ulottuvilla. Monitoimikahvasta sujuvat sormen painalluksella vaihteiden vaihtaminen ja suunnanvaihto samoin kuin moottorin kierrosten valinta sekä hydrauliikan ja nostolaitteen käyttö.

ActiveDrive 8 on 24×24-portainen vaihteisto, jossa on 8 Powershift-vaihdetta kolmella alueella. Kaksoiskytkimen ansiosta vaihteiden vaihto käy erittäin sujuvasti. Ominaisuudet, kuten vaihteiston automatiikka, kytkinpoljinvapaa vaihteiden vaihto ja aktiivikytkin vievät Maxxumin tehokkuuden, käytettävyyden ja ajonautinnon aivan uudelle tasolle.

CASE IH MAXXUM CVX

5 mallia maksimitehoiltaan 125 hv-175 hv aidosti portaattomalla CVX-vaihteistolla

Case IH on yksi markkinoiden tärkeimmistä portaattomien vaihteistojen kehittämisen pioneereista ja CVX on portaattomien vaihteistojen kiistaton kuningas. Voit kokea pitkän ja perusteellisen kehitystyön astumalla Case IH hyttiin, työntämällä ajokahvaa eteenpäin ja lähtemällä liikkeelle.

Juuri ajokahvan logiikka poikkeaa markkinoiden yleisestä linjasta ja tekeekin Case IH CVX:stä ainutlaatuisen ajonautinnon. CVX-vaihteisto on erittäin polttoainetaloudellinen ja tehokas voiman välittäjä, mikä vie käyttäjän työn tuottavuuden ja käyttöergonomian aivan uudelle tasolle. Aidosti portaaton CVX-vaihteisto on saatavilla myös kokoluokkansa kompaktimpaan 6-sylinteriseen Maxxum 150 -malliin.

 

TUTUSTU TARKEMMIN OTA YHTEYTTÄ

 

huolto ikoni

 

Case IH -koneiden huolto palvelee lähellä sinua

Kun ostat NHK:lta Case IH -traktorin, saat samalla maanlaajuisen sopimushuoltajien verkoston tuen. Voit olla varma, että koneesi toimii moitteettomasi koko sen elinkaaren ajan. Meiltä saat tilattua myös varaosat ja voiteluaineet helposti ja nopeasti.

Case IH Maxxum -traktorien ominaisuudet

Moottori

Runsaasti voimaa ja optimoitua polttoaineenkulutusta tarjoava moottori hyödyntää Hi-eSCR-teknologiaa, jolla saavutetaan Stage V -päästövaatimus ilman hiukkassuodatinta ja pakokaasujen takaisinkierrätystä.

Pakokaasujen jälkikäsittely tehdään kokonaan moottorin ulkopuolella, eikä hyötysuhteesta ole tarvinnut tinkiä kierrätyksen väistämättä aiheuttaman lämpenemisen takia.

Malliston kaikki versiot ovat 4-sylinterisiä lukuun ottamatta Maxxum 150 -mallia, joka on 6-sylinterinen. Lisätehon avulla saadaan mm. kuljetusajossa merkittävästi lisää voimaa käyttöön tilanteen niin vaatiessa.

Maxxum CVX -mallit hyödyntävät automaattista tuottavuuden hallintajärjestelmää (APM), mikä auttaa pienentämään polttoaineen kulutusta tarkkailemalla jatkuvasti moottorin käyntinopeutta ja työhön tarvittavaa tehoa. Portaaton vaihteisto saavuttaa suurimman ajonopeuden huomattavasti tavallista alemmilla moottorin kierroksilla. Lopputuloksena on paras mahdollinen tasapaino polttoaineenkulutuksen ja tehon tarpeen välillä.

Uusi, taloudellisuutta lisäävä 750 tunnin huoltoväli.

Vaihteisto

Active Drive 4 -vaihteiston kaasuvipuun sijoitetuilla sähkönapeilla hallittava 16×16 Powershift -vaihteisto mahdollistaa vaihteen valinnan helposti työn vaatimusten mukaan.

Deluxe-mallien pelto- ja maantieautomatiikat optimoivat vaihteiden valinnan. Vaihteisto ottaa automaattisesti huomioon kuormituksen vaihtelun. Raskaassa vedossa vaihteisto reagoi nopeammin, kevyessä työssä vaihtaminen sujuu puolestaan hieman hitaammin ja pehmeämmin, mikä lisää mukavuutta ja tuottavuutta.

Maxxum Multicontroller tarjoaa traktorimaailman ylivoimaisesti parhaimman käyttöliittymän. Käsinojan ICP™ -hallintapaneelin ja integroidun Multicontroller-ohjaimen ansiosta traktorin keskeisimmät toiminnot ovat käden ulottuvilla. Ohjain sisältää vaihteenvaihdot, suunnanvaihtajan, käsikaasun, päisteautomatiikan, hydrauliikan ulkopuolisten venttiilien hallinnan virtauksensäätöineen ja ajastuksineen sekä etu- ja takanostolaitteiden hallinnan.

Maxxum CVX -traktorit on varustettu portaattomalla voimansiirrolla, jonka DKT-suorakytkentätekniikka mahdollistaa tasaisen ajon tarjoten parhaan tehon ja hyötysuhteen. Suorakytkentätekniikka mahdollistaa tasaiset vaihdot ilman vetokatkoja. 50 km/h nopeus saavutetaan jo moottorin kierroksilla 1700 r/min. Ihanteellinen tasapaino polttoaineenkulutuksen ja tehon välillä saadaan hallitsemalla moottoria, voimansiirtoa ja voimanottoa automatiikan avulla.

Aktiivipysäytystoiminto (Active Stop) pitää traktorin kuormineen paikallaan myös jyrkimmissä mäissä ja mahdollistaa liikkeelle lähtemisen vaivattomasti ilman kytkimen tai jarrujen käyttöä.

ActiveDrive 8 vaihteistossa yhdistyy taloudellisuus, kestävyys, ajettavuus ja monipuolisuus.

ACTIVEDRIVE 4

ActiveDrive 4 on 16×16 Powershift vaihteisto, jossa on neljä aluetta neljällä pikavaihteella. Vaihteisto nimi on vaihtunut ActiveDrive 4:ksi, mutta markkinoilla se on ollut hyvin pitkään saavuttaen maineen luotettavana, edullisena ja helppokäyttöisenä vaihteistona.

Deluxe -versioissa vaihteiden vaihto onnistuu ilman kytkintä powershift ryhmän sisällä (4 vaihdetta) ja kytkinnappia painamalla ryhmien 1-2 ja 3-4 välillä. Suunnanvaihto on aina sähköhydraulinen. Deluxe- verisoissa vaihteiden vaihto voidaan antaa vaihteistoautomatiikan huoleksi.

ACTIVEDRIVE 8

ActiveDrive 8 on 24×24 vaihteisto, jossa on 8 Powershift-vaihdetta kolmella vahvasti päällekkäin limittyvällä alueella. Vahvan limityksen ansiosta traktori tarjoaa maksimitehot ja väännöt monipuolisesti erittäin laajoilla nopeusalueilla. Kaksoiskytkimen ansiosta vaihteiden vaihto käy sujuvasti ja vaihteistoautomatiikan ollessa käytössä, voi kuski vapauttaa itsensä vaihteiden vaihdosta ja nauttia erittäin sujuvasta kyydistä.

Ainutlaatuinen ominaisuus uudessa vaihteistossa on aktiivikytkin. Aktiivikytkimen ansiosta vauhtia on mahdollista hidastaa vain jarrua painamalla samalla kun traktorissa koko ajan veto päällä. Traktori on myös mahdollista pysäyttää pelkkää jarrua painamalla.

CVX – AIDOSTI PORTAATON

Case IH on yksi portaattomien vaihteistojen kehittämisen pioneereistä. Pitkät perinteet ja kehitystyö aidosti näkyy ja tuntuu. Vaihteisto on tehokas, hiljainen, sujuva ja käyttäjäystävällinen.

Kyynärnojassa sijaitseva Multicontroler kahva toimii ajokahvana. Kun kuski haluaa lähteä liikkeelle, hän vain yksinkertaisesti työntää ajokahvaa eteenpäin. Kun vauhtia halutaan hidastaa, kuski vetää ajokahvaa taaksepäin. Loppuun asti taakse vedettynä traktori moottorijarruttaa ja aktiivisen pysätystoiminnon ansiosta pysähdyttyään traktori myös pysyy paikoillaan. Tämä on hieno ominaisuus esimerkiksi siirtoajoa tehdessä ja risteykseen pysähdyttäessä.

CVX vaihteistossa on kolme nopeusmuistipaikkaa, joita hallitaan portaattomasti ajokahvassa olevan rullan avulla. Kuljettaja voi asettaa halutun nopeuden, työntää ajokahvan ihan eteen ja traktori etenee haluttua nopeutta.

Hydrauliikka

Deluxe-malleissa hydrauliikan ytimessä on tehokas kuormantunteva mäntäpumppu, jonka maksimituotto on 121 l/min. Nostolaitteen suurin nostovoima on 7864 kg, joten Maxxum-traktoreissa voidaan käyttää painavimpiakin työkoneita. Hydrauliikan ja nostolaitteen hallintalaitteet ovat helppokäyttöisiä, ja yksin työkoneita kytkevät osaavat arvostaa esimerkiksi ohjaamon ulkopuolelle lokasuojaan sijoitettuja nostolaitteen ja voimanoton käyttökytkimiä.

Kaikki Maxxum-traktorit on varustettu sähköisellä nostolaitteen hallinnalla. Se säätää nostolaitteen korkeutta automaattisesti vetovastuksen mukaan. Nostolaitteen heilahduksenvaimennus vaimentaa nostolaitteisiin kytkettyjen työkoneiden aiheuttamaa nyökkimistä. Saatavana enimmillään neljä taakse ja kolme keskelle sijoitettua ulkopuolisen hydrauliikan sähköistä venttiiliä.

MC- ja CVX-malleissa hydrauliikan sähköinen Joystick-ohjaus on omimmillaan etukuormaimen kanssa. Virtausnopeus ja -aika voidaan asettaa kullekin ulkopuolisen hydrauliikan sähköohjatulle venttiilille erikseen oikealla puolella olevan Multicontroller kyynärnojan tai AFS-monitorin kautta.

Maxxum-traktorit ovat täynnä ominaisuuksia, jotka parantavat käsiteltävyyttä ja suorituskykyä etukuormaimen kanssa. Kuormain ja traktori muodostavat tehokkaan kokonaisuuden parantaen työtehoa ja tarjoten tinkimätöntä suorituskykyä ja laatua.

Näkyvyys on kuormaimesta huolimatta erinomainen, koska Maxxum -traktorit ovat varustettu kattoikkunalla. Kuormain ei vähennä käyttömukavuutta, sillä sovitusosat, letkutus ja hallintalaitteet on harkittu huolellisesti jo traktorin suunnitteluvaiheessa. MC ja CVX-mallien hydrauliikan sähköventtiilien Joystick on sijoitettu mukavasti kyynärnojaan, josta kuormainta on kevyt ja tarkka käyttää.

Nostovoima

Jopa 7 864 kg:n nostokyky takana ja 3100 kg:n hydraulinen nostokyky edessä.

Voimanotto

Maxxum-traktorien voimanotto tukee mallistonsa tehokkuutta, taloudellisuutta ja monikäyttöisyyttä. Takavoimanotossa on monipuoliset vaihtoehdot nopeuksilla 540, 540E ja 1000 r/min.

Lisävarusteena voidaan Maxxum CVX -traktorin tilata myös voimanoton nopeuksilla  540E/1000/1000E. Taloudellinen 540E-voimanotto pienentää kulutusta, koska se toimii moottorinkäyntinopeudella 1 546 r/min, joka on 20 % normaalia 540-voimanoton käyntinopeutta alhaisempi.

Voimanoton pehmeä käynnistys lisää voimanoton vääntömomenttia vähitellen, mikä pehmentää voimanoton käynnistymistä ja suojaa sekä koneita että työkoneiden nivelakseleita.

Kun traktori varustetaan etunostolaitteella ja -voimanotolla, työteho voidaan kaksinkertaistaa käyttämällä etu- ja takanostolaitteissa sopivia työkoneyhdistelmiä. Mikään työ ei ole liian vaativa Maxxum -traktorille, kun se on varustettu 1000 kierroksen etuvoimanotolla ja täysin integroidulla etunostolaitteella. Mahdollisuutta voidaan hyödyntää esimerkiksi eteen ja taakse kytketyillä niittokoneilla, jolloin työaika puolittuu.

Ohjaamo ja varusteet

Maxxum -malliston traktorit tarjoavat ohjaamonsa puolesta mukavan ja hiljaisen työskentely-ympäristön. Laadukkaat materiaalit ja vaivattomasti käytettävissä olevat hallintalaitteet luovat viihtyisän kokonaisuuden. Viimeistele aiutlaatuinen ajomukavuus valitsemalla kangas- tai nahkaistuin mieltymystesi perusteella.

Maxxum -mallistossa ohjaamon vakiovarusteena on matalataajuusjousitettu ilmaistuin, minkä lisäksi valittavana on Dual Motion -istuin kankaisena tai nahkaisena tai jopa ilmastoitu Maximo Evolution -istuin punaisella nahalla verhoiltuna.

Edes matkustajan ei tarvitse tinkiä turvallisuudesta tai mukavuudesta, sillä turvavyöllinen matkustajan istuin on muhkeasti pehmustettu. Maximo Evolution -istuin tarjoaa vietyä ylellisyyttä ja tyyliä. Täysautomaattinen painonsäätö, aktiivijousitus, lämmitys ja erillisellä tuulettimella toteutettu ilmastointi viilentää ja poistaa ylimääräistä kosteutta.

MC- ja CVX-malleissa A-pilariin sijoitettu päämittaristo kertoo traktorin tärkeimmät tiedot yhdellä vilkaisulla. Lisävarusteena saatava AFS™ Pro 700 -monitori tarjoaa oleellisimman tiedon traktorin toiminnoista. Helppokäyttöisen kosketusnäytön myötä voit vaivatta muuttaa työkoneittesi määrityksiä ja asetuksia. Voit myös muokata näytön välittämiä tietoja tarpeidesi mukaan.

Multicontroller-käsinoja, ICP-hallintapaneeli ja AFS Pro 700™ -kosketusnäyttö kokoavat traktorin tärkeimmät toiminnot käden ulottuville. Näitä ovat nopeuden valinta, suunnanvaihto, automaattiohjaus, päisteautomatiikka, hydrauliikan venttiilien hallinta, nostolaitteet ja VOA-kytkentä

Tehdaslisävarusteiden esimerkkejä:

 • Pakokaasujarru
 • 40 tai 50 km/h vaihteisto
 • Etujousitus
 • Automaattiohjaus
 • ACCUTURN -automaattinen päistekääntö
 • Paineilmajärjestelmä
 • Tuulilasinlämmitys
 • Etukuormain
 • Etunostolaite
 • Etuvoimanotto
 • ISOBUS -yhteensopivuus
 • AFS 700 PRO -näyttö
 • AFS Connect -liitettävyys

Lataa esite

Haluatko lisää tietoa Case IH Maxxum -traktorista? Tutustu traktoriin nyt englanninkielisestä esitteestä!

Lataa Maxxum -esite

Löydä sopiva ratkaisu asiantuntijamme avulla

Pyydä lisätietoja, yhteydenottoa, tarjousta tai vaikkapa kone-esittelyä!